Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Γλώσσα του Σώματος: 4 Τρόποι για να τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου

Μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν ωστόσο τεράστια διαφορά στη μεταξύ σας επαφή κι επικοινωνία



Η γλώσσα του σώματος είναι ένα ισχυρό εργαλείο στον κόσμο του dating και μόλις αρχίσεις να την χρησιμοποιείς σωστά, θα δεις τεράστια διαφορά.

Είναι ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους να προσελκύσεις τον άντρα που επιθυμείς και να τον κάνεις να σε προσέξει ακόμα περισσότερο. Η πρώτη εντύπωση που κάνεις είναι η πιο σημαντική, σωστά;

Ο Jacob Lucas, ένας επαγγελματίας προπονητής γνωριμιών, στο βίντεό του στο TikTok μιλάει για μερικά από τα πιο σημαντικά βήματα που μπορούν να βοηθήσουν να κάνεις οποιονδήποτε άντρα να αποκτήσει κόλλημα μαζί σου. Έτσι δεν γινόταν να μην συμπεριλάβω μερικά από τα βασικά του σημεία σε αυτό το άρθρο!

Ήρθε η ώρα να μάθεις μερικά κόλπα για το πώς να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη της γλώσσας του σώματος για να κάνεις έναν άντρα ακόλουθο της γοητείας σου.

Σπάσε το φράγμα της αφής

Το φράγμα αφής είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για να ξεκουνήσεις οποιονδήποτε άντρα, επειδή λειτουργεί ως μαγνήτης προσοχής.

Ένας τέλειος τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι να ξεκινήσεις τη συζήτηση με κάτι σαν «Θεέ μου, δεν θα πιστέψεις τι μου συνέβη» και ταυτόχρονα να βάλεις το χέρι σου στο γόνατό του.

Κράτησέ το για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά συνέχισε τη συνομιλία σαν να μη συνέβη τίποτα. Αυτό το απλό κόλπο θα σπάσει το φράγμα ανάμεσα στους δυο σας και θα ανεβάσει τη μεταξύ σας θερμοκρασία.

glossa-tou-somatos-b

Χρησιμοποίησε τη δύναμη της οπτικής επαφής

Φρόντισε να κοιτάξεις τα μάτια του πριν χαμογελάσεις. Αν τον για λίγα δευτερόλεπτα πριν φωτιστείς με το χαρακτηριστικό χαμόγελό σου, του κάνεις να καταλάβει ότι σε ενδιαφέρει.

Και ΠΟΤΕ…ΠΟΤΕ μην είσαι η πρώτη που θα διακόψει την οπτική επαφή. Σαγήνευσέ τον με το βλέμμα σου στη διάρκεια της συζήτησης. Θα του δείξεις πόσο σίγουρος είσαι να διατηρείς οπτική επαφή και θα αρχίσει να σκοντάφτει στα λόγια του και θα στρέψει όλη την προσοχή του σε σένα.

Αν τον κάνεις νευρικό, είναι σίγουρα επίσης ένα σημάδι ότι του αρέσεις.

Επίσης, δοκίμασε να κάνεις focus με τα μάτια σου όταν σου μιλάει, θα του δώσεις την εντύπωση ότι πραγματικά εστιάζεις σε αυτόν.

Αποκάλεσέ τον με το όνομά του

Αυτό είναι κάτι που δεν θα σας πει κάθε dating coach. Στους άντρες αρέσει πολύ να ακούνε το όνομά τους από μια όμορφη κυρία γιατί είναι κολακευτικό και ΚΑΥΤΟ. Τον κάνει να νιώθει ότι εκτιμάται και ότι είναι σημαντικός, οπότε σίγουρα θα σε σκέφτεται ώρες μετά το ραντεβού.

Προσθέτει μια προσωπική πινελιά οικειότητας και θα κάνει τον άλλον ενδιαφερθεί πολύ περισσότερο. Φυσικά, δεν πρέπει να το παρακάνεις με αυτό, αλλιώς θα φανεί ανατριχιαστικό. Απλώς να είσαι άνετη!

glossa-tou-somatos-a

Περίμενε ένα δευτερόλεπτο πριν απαντήσεις

Αν ψάχνεις τρόπους για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί με τα μούτρα, τότε εδώ είναι μια πρόταση που μπορεί να κάνει το κόλπο: πρόσθεσε μερικά δευτερόλεπτα σιωπής πριν απαντήσεις.

Ναι, σωστά! Λίγα δευτερόλεπτα σιωπής προτού απαντήσεις μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στο πώς σε βλέπει ο άλλος.

Μια αινιγματική μικρή παύση, θα τον κάνει να νιώσει αγωνία και μπορεί να ανεβάσει και τους παλμούς της καρδιάς του.

Αυτό φανερώνει ότι είσαι στοχαστική και προσεκτική – επιπλέον, είναι μια ευκαιρία να βρεις όντως μια ουσιαστική απάντηση που θα τον κάνει να νιώσει εκτίμηση και σεβασμό.

Επιπλέον, η αναμονή μερικά δευτερόλεπτα πριν απαντήσεις μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις προσμονή, ένταση και ενθουσιασμό στο πρώτο σας ραντεβού ή στην επικοινωνία σας.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό

Συμπερασματικά, οι ενδείξεις του σώματος είναι ισχυρά εργαλεία που μπορούν να αυξήσουν το ενδιαφέρον του για σένα, αν χρησιμοποιηθούν σωστά.

Από μικρές παύσεις και βλέμματα μέχρι πιο τολμηρές εκδηλώσεις στοργής, τα σωστά σημάδια του σώματος μπορούν να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μια ακαταμάχητη χημεία που θα τον κάνει να ανοιχτεί και να θέλει περισσότερα.

Επομένως, μην φοβάσαι να του δείξεις τα αληθινά σου συναισθήματα και χρησιμοποίησε τη γλώσσα του σώματος προς όφελός σου.

Όχι μόνο θα γοητευτεί εντελώς, αλλά θα ωφεληθείτε κι οι δύο επίσης από την προσοχή και την εγγύτητα που θα καλλιεργήσετε. Τώρα βγες εκεί έξω και δείξε το του!

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

12 σημάδια ότι ένα τραύμα από το παρελθόν επηρεάζει τη σχέση σας

Πώς να καταλάβεις αν μια τραυματική σου εμπειρία έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στο πώς είστε με τον σύντροφό σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του