Παντρεύεσαι; 5 τρόποι για να μην αφήσεις το άγχος της μεγάλης μέρας να σε πάρει από κάτω

Όλα του γάμου εύκολα...

Αναστασία Τουρούτογλου

Κάθε γυναίκα, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται, έχει φανταστεί έστω και για μία φορά πώς θα ήταν ήθελε να είναι ο γάμος της. Αν πρόκειται να ανέβεις σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας κι ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που περίμεναν... από πάντα αυτή τη μέρα, περιμένεις να είναι όλα τέλεια. Αν το καλοσκεφτείς βέβαια, κάθε γάμος έχει και τα αναπάντεχά του, γι' αυτό προσπάθησε να απολαύσεις το δικό σου χωρίς υπερβολική υστερία και άγχος.

Πολλές γυναίκες όμως δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα πριν από το γάμο τους, αλλά μετά, αφού μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα από όλη την υπερένταση, το τρέξιμο και τη διασκέδαση, πέφτουν σε μελαγχολία. Αν νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε αυτό το στάδιο, πάρε μερικές ιδέες γα το πώς θα τα βγάλεις πέρα.

1. Μην ξεχνάς ότι ο γάμος σου είναι πιο σημαντικός από μία ημέρα

Σίγουρα θέλεις να είναι όλα τέλεια για την ημέρα του γάμου σου αλλά δεν πρόκειται για την αρχή και το τέλος των πάντων. Δες το σαν τον εορτασμό της αγάπης σας και προσπάθησε να έχεις φυσιολογικές απαιτήσεις από εκείνη την ημέρα.

2. Κάνε σχέδια για το μέλλον

Ξεκίνα να σχεδιάζεις το πώς θα ήθελες να είναι η σχέση σου στο μέλλον και να δουλεύεις για την επιτυχία της. Σκέψου, για παράδειγμα, πώς θα μπορούσατε να περνάτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί, τι ευθύνες πρέπει να αναλάβεις κτλ.

3. Προετοιμάσου

Έχε στο μυαλό σου ότι είναι πιθανό να βιώσεις μια απογοήτευση. Είναι καλύτερα να είσαι προετοιμασμένη για κάτι, παρά να μην το σκέφτεσαι καν σαν ενδεχόμενο.

4. Εστίασε εκεί που πρέπει

Πολλά είναι τα ζευγάρια που εστιάζουν περισσότερο στο πώς θα ήθελαν την ημέρα του γάμου τους, απ' ότι την ίδια τους τη σχέση. Αφιέρωσε ένα μέρος της ενέργειάς σου για να κρατήσεις τη σχέση σου ζωντανή και υγιή – είναι πολύ πιο σημαντικό από μία μόνο μέρα.

5. Πες ναι στις αναμνήσεις

Δες τις φωτογραφίες και το video του γάμου σου και μίλα με φίλους και συγγενείς. Χρησιμοποίησε τα για να ξαναζήσεις το γάμο σου και να θυμηθείς όλες τις ωραίες του στιγμές.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares