Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 SOS ερωτήσεις που πρέπει να του κάνεις στο πρώτο ραντεβού

Κάνε σκονάκι...



Είτε μας αρέσει είτε όχι, το πρώτο ραντεβού είναι αναγνωριστικό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα θέλαμε να ρωτήσουμε και να μάθουμε για τον άλλον, αλλά δεν τολμάμε να το κάνουμε από φόβο ότι θα παρεξηγηθούμε. Είναι, όμως, τελικά πολύ καλύτερα να αξιολογήσεις αυτόν που έχεις απέναντι σου από την αρχή παρά να βρεθείτε (και οι δύο) μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις αργότερα. 

Pixel
Pixel

Γι' αυτό μην διστάσεις να ρωτήσεις: 

1. Πού βλέπεις τον εαυτό σου πέντε χρόνια από τώρα; Mπορεί να σου ακούγεται σαν τη στάνταρ ερώτηση που θα σου κάνουν σε ένα επαγγελματικό interview και σίγουρα ένα ερωτικό ραντεβού δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με αυτόν τον τρόπο. Κι όμως, από αυτή την κρύα και τυπική κατά τα άλλα ερώτηση, μπορείς να μάθεις πολλά σχετικά με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες αυτού που έχεις απέναντι σου. Καν'την λοιπόν χωρίς να διστάζεις.

2. Πότε τελείωσε η τελευταία σου σχέση; Αν έχει μόλις χωρίσει από μια σοβαρή σχέση, μάλλον είναι καλύτερα να το βάλεις στα πόδια. Ή τέλος πάντων να μην περιμένεις κάτι πολύ σοβαρό. Οι άντρες χρειάζονται χρόνο για να προχωρήσουν συναισθηματικά σε μία νέα κατάσταση.

3. Ποια ήταν η μεγαλύτερη σου σχέση; Το πρώτο ραντεβού είναι η κατάλληλη στιγμή να δεις αν... πάσχει από τον φόβο της δέσμευσης. Αν σου πει ότι έχει στο βιογραφικό του έστω και μία σχέση δύο ετών είναι σημαντικό.

4. Έχεις πληγωθεί ποτέ; Οι πιθανότητες λένε πως αν δεν έχει πληγωθεί, είναι γιατί δεν ήρθε ποτέ πολύ κοντά με μια γυναίκα. Και αυτό δεν είναι καλό. Γιατί άνθρωπος που δεν ξέρει πως είναι να πληγώνεται, δεν θα το σκεφτεί δεύτερη φορά αν του βγει να πληγώσει εσένα.

5. Τι θα ήθελες πολύ να δοκιμάσεις; Δες αν η απάντηση είναι κάτι που εσένα σε κάνει νιώθεις καλά. Δηλαδή, αν λατρεύει τα αθλήματα και την έντονη ζωή ενώ εσύ βαριέσαι να σηκωθείς τα Σάββατα από τον καναπέ, καταλαβαίνεις ότι μάλλον δεν έχετε και πολύ μέλλον μαζί.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 κλειδιά για να νιώθετε ικανοποιημένοι στη σχέση σας

Χρήσιμες συμβουλές για έναν ευτυχισμένο γάμο ή μια μακροχρόνια υγιή σχέση

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ενδείξεις ότι μπορεί να είσαι εσύ το πρόβλημα στη σχέση σου

Στις σχέσεις, μερικές φορές αναζητούμε απαντήσεις παντού εκτός από τον εαυτό μας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 13 Μαΐου

Προσπαθήστε να ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

15 ταινίες για τη Γιορτή της Μητέρας

Κωμωδίες, δραματικές ταινίες και ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ, που θέτουν τη μητρότητα και κάθε πτυχή της στο προσκήνιο.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Λαχταριστό φιλέτο κοτόπουλο με κρεμώδες τυρί και πιπεριές στον φούρνο

Μια εύκολη κι απολαυστική συνταγή