Γιατί οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με καμπύλες; Για ΑΥΤΟ!

Όλα είναι στο μυαλό.

Αναστασία Τουρούτογλου

Beyonce. Monica Belluci. Sofia Vergara. Έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί οι γυναίκες με καμπύλες θεωρούνται τόσο σέξι;

Eρευνητές από το Κέντρο Εξελικτικής Γνώσης του Κολεγίου της Georgia το σκέφτηκαν για σένα θέλοντας να διαπιστώσουν τι ακριβώς είναι αυτό που συμβαίνει στον εγκέφαλο ενός άνδρα όταν βλέπει μια γυναίκα με καμπύλες.

Στο πλαίσιο των πειραμάτων ζητήθηκε από 14 άνδρες με μέση ηλικία τα 25 έτη, να παρατηρήσουν φωτογραφίες επτά γυναικών, ενώ υποβάλλονταν σε ακτινοδιαγνωστικούς ελέγχους εγκεφάλου.

Στη συνέχεια, οι γυναίκες υπεβλήθησαν σε πλαστικές επεμβάσεις ανακατανομής λίπους, κατά τις οποίες λήφθηκε λιπώδης ιστός από τη μέση τους και τοποθετήθηκε στους γλουτούς, ενώ το βάρος τους παρέμεινε ίδιο.

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από τα αποτελέσματα, όταν οι άνδρες έβλεπαν τις γυναίκες μετά την επέμβαση, ενεργοποιούνταν τμήματα του εγκεφάλου τους, που συνδέονται με την επιβράβευση, όπως επίσης και τα τμήματα εκείνα που διεγείρονται από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

«Τα νέα δεδομένα θα μας βοηθήσουν να εμβαθύνουμε σε θέματα εθισμού στην πορνογραφία και τις παρεμφερείς διαταραχές, όπως είναι η στυτική δυσλειτουργία που προκαλείται από τον εθισμό στην πορνογραφία», εξηγεί ο ερευνητής Steven Platek, ενώ πιστεύει ότι τα ευρήματα μπορούν να βοηθήσουν ακόμα και στην ανάλυση της απιστίας σε μία σχέση.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares