Skip to main content

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαρία Πανάγου

Ήταν μόλις 5 ετών όταν με το πρώτο της δημοσιογραφικό μαγνητοφωνάκι έπαιρνε συνεντεύξεις από τις φίλες της, τους γείτονες και τον εαυτό της.


Μαρία Πανάγου

Ηχογραφούσε το σήμα αρχής της δικής της εκπομπής … τραγουδώντας, εκφωνούσε ειδήσεις που είχε συντάξει η ίδια, έκανε φανταστικά ρεπορτάζ, προέβλεπε τον καιρό κι έκλεινε πάλι τραγουδώντας τους τίτλους τέλους. (Η κασέτα αποτελεί πολύτιμο περιουσιακό της στοιχείο κι εύχεται να μη χρειαστεί να φορολογηθεί και γι αυτό). Έκτοτε δεν επανήλθε ποτέ στα συγκαλά της και παρά την έφεση στο πιάνο και τον κλασσικό χορό (για τον οποίο έλαβε υποτροφία από την Βασιλική Ακαδημία της Αγγλίας) σπούδασε δημοσιογραφία και κολύμπησε στα βαθιά κι επικίνδυνα νερά της από μικρή.

Έχει εργαστεί σε όλα τα Μέσα, ιδιωτικά και δημόσια κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα, δελτία ειδήσεων, εκπομπές και τα αγάπησε όλα το ίδιο! Κάνει ρεπορτάζ και τις 24 ώρες της ημέρας αφού όπου γυρίσει τη ματιά της βλέπει ένα «θέμα» να γεννιέται! Οι ατελείωτες ώρες στο δρόμο, τα αμέτρητα ρεπορτάζ της, τα αποκλειστικά, τα ντοκιμαντέρ, οι συνεντεύξεις με τους «σπουδαίους» ανά τον κόσμο, οι επιτελικές θέσεις που κατά καιρούς αναλαμβάνει, οι κάμερες, τα μικρόφωνα, ο περιπτεράς που χοροπηδάει όταν τη βλέπει στην τηλεόραση, δεν της προκάλεσαν ποτέ την επιθυμία να καβαλήσει κανένα καλάμι!

Είναι η πρώτη Ελληνίδα δημοσιογράφος (μόλις στα 20 της) που με τσαμπουκά μπήκε σε Αμερικανικό αεροπλανοφόρο, τα έβγαλε πέρα με 5.000 άντρες και τράβηξε πλάνα ακόμη κι από τις τουαλέτες που χρησιμοποίησαν όσοι σκότωσαν κόσμο στον Πόλεμο του Περσικού Κόλπου. Μιλάει Ελληνικά (καθόλου αυτονόητο), αγγλικά, ιταλικά, γαλλικά κι ευγενικά. Όταν χρειαστεί να μιλήσει με αγένεια, δε μιλάει καθόλου. Χαμογελάει και φεύγει. Οι φίλοι της την αποκαλούν «τσαμπουκά με καρδιά τρυφερού μαρουλιού» κι όταν θέλουν να τη βρίσουν την λένε «Μητέρα Τερέζα».

Η ίδια αρκείται στο «αυτονόητα δίκαιη και δοτική».

Η Μαρία δεν εμπιστεύεται κανέναν που δε χαμογελάει εύκολα και κανέναν που χαμογελάει όλη την ώρα.

Διαβάστε επίσης

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Νάντια G.

I’m not a princess, my needs are more like a queen!

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Τόνια Τζαφέρη

Ήρθε η στιγμή να παρουσιάσω και εγώ με την σειρά μου τον εαυτό μου.
Xμμμ... αμήχανη στιγμή.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Νίκος Κοντομήτρος

Live, Love, Laugh! (πολύ πρωτότυπο!)

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας