Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

ΟΜΟΡΦΙΑ

Δεν σου πέτυχε η βαφή των μαλλιών; Αυτά είναι τα λάθη που δεν πρέπει να ξανακάνεις!

Να μη σου (ξανα)τύχει. 



Ερωτεύτηκες .. όχι κάποιον ψηλό, μελαχρινό, γυμνασμένο με καταγάλανα μάτια, αλλά το επόμενο χρώμα των μαλλιών σου. Ήταν εκεί, κάπου ανάμεσα στις σελίδες των περιοδικών που χάζευες και το «χτύπημα» ήταν κεραυνοβόλο, για να κάνεις την αλλαγή και να εντυπωσιάσεις. 

Είπα, να εντυπωσιάσεις αλλά με θετικό τρόπο, γιατί αν δεν το ‘χεις και πολύ με τα της κομμωτικής, καλύτερα να μην πιάσεις πινέλο στο χέρι σου. Θα μου πεις, δεν είναι η πρώτη φορά που επιχείρησες να βάψεις μόνη τα μαλλιά σου, στο σπίτι, για να εξοικονομήσεις χρόνο και χρήμα. Είναι μάλλον «να μη σου τύχει»!

Πάμε να δούμε μαζί τι λάθος έκανες και έφερες την καταστροφή:

1. Χρησιμοποίησες ένα χρώμα για όλο το κεφάλι. Χρησιμοποίησες δηλαδή ένα τόνο βαφής για να καλύψεις το σύνολο των μαλλιών σου (το φυσικό στη ρίζα – τις ξεχασμένες ανταύγειες – τις ξεθωριασμένες άκρες). Θα πρέπει να συμβουλευτείς έναν ειδικό, γιατί χρειάζεσαι συνδυασμό χρωμάτων για να πετύχεις ομοιόμορφη κάλυψη.

2. Ξεχάστηκες βλέποντας την αγαπημένη σου σειρά. Διόρθωσε το χρώμα και την ένταση, λούζοντας τα μαλλιά σου με σαμπουάν βαθύ καθαρισμού. 

3. Διάλεξες ένα όχι και τόσο φυσικό τόνο. Οκ, το μοντέλο που πρόσεξες στο περιοδικό ήταν μια θεά. Στην πραγματικότητα όμως, το συγκεκριμένο look μπορεί να μην σου ταιριάζει, καθώς απέχει πολύ από τους δικούς σου φυσικούς τόνους κι από ότι φάνηκε, ούτε είχε σκοπό να γίνει ποτέ....

Διαβάστε επίσης

ΟΜΟΡΦΙΑ

Είναι βλαβερό το ημιμόνιμο μανικιούρ;

Βρες εδώ την απάντηση που ζητάς!

ΟΜΟΡΦΙΑ

AHA: Η δική μου εμπειρία ομορφιάς!

Και γιατί παραμένω ακόμα ερωτευμένη με τη δράση τους! 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.