Skip to main content

ΟΜΟΡΦΙΑ

Απαλά μαλλιά

4 σαμπουάν που θα κάνουν τα μαλλιά σου απαλά σαν μετάξι. Υπόσχονται υγιή και λαμπερά μαλλιά από την ρίζα ως τις άκρες!


Κέλλυ Νόβακ

Φροντίζω πολύ τα μαλλιά μου και θεωρώ ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να το κάνουν. Τα μαλλιά μας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχει κάποιος πάνω μας, από τα πρώτα πράγματα που «λένε» κάτι για εμάς, για τον χαρακτήρα μας. Είναι αυτά που συμπληρώνουν την εικόνα μας, βελτιώνοντάς την ή και το… αντίθετο.

Και ενώ όλες οι γυναίκες μπορεί να έχουμε κάποιες "κακές" ημέρες και καμιά φορά το χτένισμα που υιοθετούμε να μην είναι αυτό που επιθυμούμε, τα υγιή και λαμπερά μαλλιά είναι άλλη υπόθεση.

Είναι κάτι το οποίο όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε, ανεξαρτήτως του στιλ, χρώματος ή τύπου μαλλιών που έχουμε.

Κατά την διάρκεια του λουσίματος λοιπόν, γίνεται πολλή δουλειά! Η διαδικασία αυτή, καθορίζει αρκετά το πώς θα είναι μετέπειτα τα μαλλιά μας. Και έχουν σημασία όλα: από τον τρόπο που λούζεσαι, την ποσότητα των προϊόντων που εφαρμόζεις, μέχρι (φυσικά) και τα προϊόντα που χρησιμοποιείς.

Είναι απαραίτητο να γνωρίζεις τι βάζεις στα μαλλιά σου και να φροντίζεις ότι το σαμπουάν που χρησιμοποιείς θα βελτιώσει την υγεία και όψη αυτών.

Αυτό κάνουν και τα παρακάτω 4 σαμπουάν. Το καθένα στον "τομέα" του προσφέρουν ή καλύτερα καλύπτουν τις ανάγκες που έχουν τα μαλλιά μας.

Για απαλότητα

Fructis Hydra Aloe

4shampoos_forwinter_01.JPG

H νέα σειρά HYDRA ALOE χωρίς σιλικόνη και paraben που ενυδατώνει τα κανονικά και μακριά μαλλιά 2 φορές περισσότερο από ένα κοινό aloe vera gel. Η Aloe Vera είναι ένα super φυτό γνωστό για τις ενυδατικές και μαλακτικές του ιδιότητες. Συνδυασμένη με την super ενυδατική φυτική γλυκερίνη, η Aloe Vera δρα ως φυσικό «μαλακτικό» για τα μαλλιά.

Για λάμψη

Wash & Go 5 Δράσεις

4shampoos_forwinter_02.JPG

Εμπνευσμένη από τις αναζωογονητικές ιδιότητες των ελαίων που περιέχει, Argan, Αμυγδάλου και Καμέλιας, το Wash & Go 5 δράσεων μετατρέπει όλους τους τύπους μαλλιών σε εξαιρετικά μεταξένια, λαμπερά και όμορφα.

Για βαθύ καθαρισμό

Schwarzkopf Professional BC Scalp Genesis Soothing Shampoo

4shampoos_forwinter_03.JPG

Το σαμπουάν BC Scalp Genesis Soothing Shampoo με Σύμπλεγμα StemCode™ και Βιταμίνη B5 καθαρίζει απαλά αλλά αποτελεσματικά το ξηρό και ευαίσθητο τριχωτό. To BC Scalp Genesis είναι το πρώτο ολιστικό σύστημα αποτοξίνωσης τριχωτού που εξισορροπεί άμεσα το τριχωτό και διασφαλίζει την πηγή της μελλοντικής ποιότητας των μαλλιών. Με πατενταρισμένο Σύμπλεγμα StemCode™ και Βιταμίνες, το BC Scalp Genesis είναι ένα σύστημα που καταπολεμά το στρες και έχει σχεδιαστεί για να στοχεύει και να δρα με ακρίβεια, ενάντια στην έλλειψη ισορροπίας στο τριχωτό, αποτοξινώνοντας παράλληλα βαθιά και προστατεύοντας τα βλαστοκύτταρα και το μεταβολισμό του βολβού.

Για αναδόμηση

Elvive Total Repair 5

4shampoos_forwinter_04.JPG

Η νέα εξαιρετικά αποτελεσματική σύνθεση, είναι εμπλουτισμένη με καλέντουλα, ένα θεραπευτικό φυτό με απαλυντικές ιδιότητες, που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες και ceramide, ένα συστατικό που ενισχύει τη δομή των μαλλιών.

 

Διαβάστε επίσης

ΟΜΟΡΦΙΑ

Είναι βλαβερό το ημιμόνιμο μανικιούρ;

Βρες εδώ την απάντηση που ζητάς!

ΟΜΟΡΦΙΑ

AHA: Η δική μου εμπειρία ομορφιάς!

Και γιατί παραμένω ακόμα ερωτευμένη με τη δράση τους! 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ