Skip to main content

ΟΜΟΡΦΙΑ

Δημιούργησε το look της Emrata που έχει ρίξει το instagram!

Το sexy κορίτσι του instagram αποκαλύπτει τα μυστικά του!



Ο ανδρικός πληθυσμός δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του απέναντι στο πρόσωπο της Emily Ratajkowski.
Kάθε εμφάνισή της είναι εντυπωσιακή, φυσική και χωρίς υπερβολές καταφέρνοντας να τραβήξει όλα τα βλέμματα. 

emrata1.jpg

Το signature μακιγιάζ της συχνά αποτελεί στόχαστρο καθώς είναι πολύ φυσικό και άψογο, σε γήινες και καφέ αποχρώσεις!
Αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά επίσης ταιριάζει και σε όλα τα πρόσωπα.
Πάμε να δούμε λοιπόν πως μπορείς να το κάνεις recreate.

Ξεκινάμε με πολύ καλή βάση. Άπλωσε καλά το καλυπτικό foundation σου σε όλο το πρόσωπο με ένα πινέλο ή οτιδήποτε σε βολεύει. Συνέχισε με κονσίλερ, καλύπτοντας τους μαύρους κύκλους. Έπειτα σειρά έχει η πούδρα μόνο στις λιπαρές περιοχές του προσώπου σου, όπου είναι συνήθως το μέτωπο, η μύτη και το πιγούνι. Η Emrata βάζει πούδρα και κάτω από τα μάτια για να σταθεροποιήσει το κονσίλερ. 

Στην συνέχεια το πιο σημαντικό στεπ στο μακιγιάζ της όπως έχει η ίδια δηλώσει είναι τα φρύδια της. Τα οποία είναι απολύτως φυσικά. Χρησιμοποιεί σκιά για να γεμίσει τα κενά αλλά και για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Αυτό που κάνει πάντα και όντως κάνει όλη την διαφορά, είναι με ένα ειδικό τζελ για τα φρύδια να τα χτενίζει και να τα σταθεροποιεί προς τα επάνω. Έτσι καταφέρνει να δίνει ένα φυσικό ''lift'' στο πρόσωπό της και πιο ξεκούραστη όψη.

emrata2.jpg

Αφού τελειώσει με τα φρύδια, προχωρά στην σκιά. Χρειάζεσαι μια σκούρα καφέ σκιά και ένα φουντωτό πινέλο για τα μάτια. Ξεκινά πάντα με μικρή ποσότητα, τοποθετώντας τη σε όλο το βλέφαρο μέχρι την κόγχη του ματιού και ''σβήνει'' προς τα έξω. Το σημαντικό σε αυτό το βήμα είναι να βάλεις αρκετή σκιά και στο κάτω μέρος του ματιού. Σε όλη δηλαδή την κάτω γραμμή του ματιού και πάλι σβήνοντας προς τα έξω.

Επόμενο στεπ είναι φυσικά η μάσκαρα, από την οποία βάζει πολύ! Τόνισε έντονα τις βλεφαρίδες σου και τις πάνω και τις κάτω. H Emrata χρησιμοποιεί αδιάβροχη για να κρατήσει και καλύτερα την καμπύλη στις βλεφαρίδες της.


emrata3.jpg

Συνεχίζουμε με επίσης σημαντικό στεπ που δεν είναι άλλο από το contouring. Με μια σκουρόχρωμη πούδρα τόνισε τις γωνίες σου, κάτω από τα ζυγωματικά, στους κροτάφους σου και τον λαιμό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και bronzer για πιο ηλιοκαμένη όψη.

Στα μάγουλα χρησιμοποιεί επίσης ένα ρούζ σε κοραλί ή ρόζ-καφέ απόχρωση μόνο στα ''μήλα'' όμως. Αγαπημένο της προϊόν είναι και το highlighter. Οι λάμψεις δηλαδή ψηλά στα ζυγωματικά, στο πάνω χείλος, στο πιγούνι και λίγο στην μύτη.

emrata4.jpg

Tέλος στα χείλη χρησιμοποιεί μολύβι πολύ κοντά στην φυσική της απόχρωση και στην συνέχεια φορά κάποιο gloss ή lip balm για λάμψη κυρίως αλλά και ενυδάτωση.

Διαβάστε επίσης

ΟΜΟΡΦΙΑ

Είναι βλαβερό το ημιμόνιμο μανικιούρ;

Βρες εδώ την απάντηση που ζητάς!

ΟΜΟΡΦΙΑ

AHA: Η δική μου εμπειρία ομορφιάς!

Και γιατί παραμένω ακόμα ερωτευμένη με τη δράση τους! 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30