Skip to main content

ΟΜΟΡΦΙΑ

Φακίδες: Πως να τις εντάξεις στο μακιγιάζ

Η γοητεία τους, αξεπέραστη.



Αν θυμόμαστε κάτι έντονα από τον πριγκιπικό γάμο της Meghan με τον Harry, είναι το υπέροχο λαμπερό της χαμόγελο και οι διακριτικές φακίδες της, που πάντα ενισχύει και ποτέ δεν καλύπτει.
Αν είσαι από τις τυχερές που διαθέτουν εκ φύσεως φακίδες, είναι η στιγμή να τις αναδείξεις πόσο μάλλον τώρα, τους καλοκαιρινούς μήνες. 
Αν όμως δεν έχεις τότε συνέχισε να διαβάζεις για να δημιουργήσεις το πιο γοητετυτικό summer μακιγιάζ για το 2019.

fakides4.jpg

Ξεκινάμε με μια πολύ λεπτή και ελαφριά βάση. Κατά προτίμηση αντηλιακή κρέμα με χρώμα την οποία αναμιγνύουμε με υγρό highlighter για λάμψη και φρέσκια όψη.

Συνεχίζουμε με κονσίλερ και στην συνέχεια με ένα τζέλ χτενίζουμε φρύδια καλά προς τα επάνω, δίνοντας μια αίσθηση ''lifting''.
Με ένα καφέ μολύβι, είτε ματιών είτε φρυδιών, ξεκινάμε από το κέντρο της μύτης και ζωγραφίζουμε μικρές ανομοιόμορφες μεταξύ τους τελείες. Δεν πιέζουμε πολύ το μολύβι καθώς θέλουμε ένα αποτέλεσμα φυσικό και απαλό.
Αφού κάνεις αρκετές στο κέντρο συνέχισε με λίγες ακόμα δεξιά και αριστερά φτάνοντας ψηλά στα μήλα σου.

Tip: Για ακόμη πιο φυσικό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα ζωγράφισε ακόμη λίγες τελείες ψηλά στο κούτελο και οπουδήποτε σε ''χτυπάει'' ο ήλιος περισσότερο στο πρόσωπο.

fakides.jpg

Ένα ακόμη μυστικό για ''αληθινό'' εφέ είναι να χρησιμοποιήσεις δύο καφέ αποχρώσεις. Μιά πιο σκούρα καφέ απόχρωση και μια πιο ανοιχτή. Ζωγράφισε πρώτα τις πιο απαλές και στην συνέχεια πρόσθεσε ακόμη λίγες πιο έντονες και φυσικά σε διαφορετικά μεγέθη.

Στην συνέχεια ολοκλήρωσε το μακιγιάζ που επιθυμείς και ετοιμάσου να γοητεύσεις.

fakides5.jpg

Διαβάστε επίσης

ΟΜΟΡΦΙΑ

Είναι βλαβερό το ημιμόνιμο μανικιούρ;

Βρες εδώ την απάντηση που ζητάς!

ΟΜΟΡΦΙΑ

AHA: Η δική μου εμπειρία ομορφιάς!

Και γιατί παραμένω ακόμα ερωτευμένη με τη δράση τους! 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.