Skip to main content

ASK THE EDITOR

Διάσημες μαμάδες και οι καλλονές κόρες τους

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει


Ζωή Γκόρου

Οι κόρες των 80's και 90's icons μεγάλωσαν. Κάποιες από αυτές πήραν το δικό τους δρόμο και κάποιες άλλες αποφάσισαν να βαδίσουν στον ίδιο με τη μαμά τους. Πόσο καλό είναι τελικά να προσπαθείς να γίνεις φωτοτυπία της μαμάς σου; Πόσο δύσκολο ακόμα και εάν έχεις ταλέντο και προσωπικό attitude να μην χαρακτηριστείς τρελό βύσμα;

Οι παρακάτω έτσι κι αλλιώς υπέροχες beauties αποτελούν τροφή για σκέψη.

Vanessa Paradis - Lily Rose Deep

'Αντε τώρα ξεχώρισε ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη. Ο Johnny Deep εδώ δεν άφησε σχεδόν καθόλου το στίγμα του, ίσως το ταλέντο στην υποκριτική αλλά και για αυτό ο χρόνος θα δείξει. Προς το παρόν η Lily είναι μία επάξια πρέβειρα της Chanel όπως ακριβώς έκανε και η μαμά της.

vanessa.jpg

Uma Thurmam- Maya Hawke

H θυγατέρα με το υπέροχο μικρό όνομα και τον κούκλο πατέρα είχε λίγες πιθανότητες να μην αποκτήσει την ιδιαίτερη ομορφιά της μαμάς της. Η Maya κάνει και αυτή καριέρα ηθοποιού με πιο πρόσφατη εμφάνισή της στη σειρά του Netflix "Stranger Things".

thurman.jpg

Cindy Crawford - Kaia Geber

Eδώ δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Η Cindy είναι η γνωστή Cindy και η Κaia ένας mini me κλώνος της. Προφανώς η φύση θέλησε για κάποιο λόγο να αφήσει δύο Cindy στον μάταιο τούτο κόσμο. Kαλά έκανε. Δεν γνωρίζω πόσο καλά έκανε ένα τόσο νεαρό κορίτσι να περπατήσει τόσο μα τόσο με τα παπούτσια της μαμάς της. Ελπίζω απλά να είναι τα πρώτα της βήματα.

crawford.jpg

Kate Moss - Lila Grace Moss Hack

Ο μύθος Kate Moss έχει κόρη τη γλυκιά Lila η οποία κάνει και αυτή καριέρα μοντέλου. Δίνει την εντύπωση καριέρας μοντέλου με το ζόρι, αφού είναι δύσκολο κάποιος να φτάσει αυτό το απαράμιλλο je ne sais quoi της Kate.

moss.jpg

Melanie Griffith - Dakota Jackson

Eδώ η ομοιότητα δεν θα λέγαμε ότι είναι απόλυτη. Όμως απόλυτα ίδια είναι η καριέρα μαμάς και κόρης καθώς καμία δεν ξέφυγε από το ρόλο της sweet, sexy και αθώας (με εξαίρεση την καλή  80's στιγμή της μάμά Griffith στην ταινία "Εργαζόμενο Κορίτσι" που κάνει καριέρα με το σπαθί της και δεν καταλήγει στο γραφείο του Mr 50 αποχρώσεις του γκρι).

melani.jpg

Lisa Bonner - Zoe Kravitz

Είναι ίδιες σαν δυο σταγόνες νερό. Η κόρη η μονάκριβη του ροκ σταρ Lenny Kravitz με την τότε 90's καλλονή Lisa Bonnet, είναι η συνέχεια της. Η 30χρονη Ζοe (ναι, είναι πλέον τόσο) δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς κάνει. Λίγο ηθοποιός, μοντέλο του Yves Saint Laurent και κάποια στιγμή δοκίμασε να κρατήσει και το μικρόφωνο.

ktar.jpg

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς