Skip to main content

ASK THE EDITOR

Τα 6 πιο έξυπνα κονσίλερ της αγοράς

Επειδή κάποιες μέρες, είναι μέρες κονσίλερ


Ζωή Γκόρου

Ας μιλήσουμε για τις Μέρες Κονσίλερ 

Είναι κάτι μέρες που είναι μέρες κοσνίλερ. Και η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Κοιτάς στον καθρέφτη και απλά συμβαίνει σήμερα να είναι επείγουσα ανάγκη να το χρησιμοποιήσεις. Τα μάτια σου μπορεί να είναι κουρασμένα, βλέπεις στο πλάι να σχηματίζονται μαύροι κύκλοι, έχεις σημάδια ακμής που θέλεις να κρύψεις, σε λίγο έχεις ένα σημαντικό ραντεβού. Ακόμα, το λατρεμένο κονσίλερ είναι η "γόμα" των σφαλμάτων που μπορεί να κάνεις στο μακιγάζ. Μουτζουρώθηκες με μάσκαρα; Λίγο πόσοτητα τη σβήνει εύκολα. Το ρουζ είναι υπερβολικό; Mείωσε την ένταση με κονσίλερ. Θέλεις να βγεις άμεσα σε 1' και δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα. Προλαβαίνεις ίσως να βάλεις έστω λίγο κονσίλερ.

Τι λάθη δεν πρέπει να κάνω; 

Το κονσίλερ φωτίζει, διορθώνει, νοικοκυρεύει. Η μόνη παγίδα είναι να πέσεις με τα μούτρα στη χρήση του και να χρησιμοποιείς περισσότερη ποσότητα απ΄ότι πρέπει. Αυτό είναι το πιο συχνό λάθος που κάνουμε όπως και η λάθος απόχρωση. Η λάθος απόχρωση αγαπητή beauty είναι μεγάλο σφάλμα γιατί το αποτέλεσμα είναι άκομψο και κυρίως αφύσικο.

Πως να διαλέξω και να χρησιμοποιήσω το κατάλληλο για εμένα; 

Το κόλπο είναι κάθε φορά που απλώνεις κονσίλερ, να κάνεις έλεγχο σε φυσικό φως. 'Εβαλες πολύ; Μήπως πρέπει να αλλάξεις απόχρωση; Aκόμα, είναι εξαιρετική σημασίας να βρεις αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Διάλεξε σύμφωνα με τις ανάγκες σου ανάμεσα στα πιο "έξυπνα" κονσίλερ της αγοράς.

Βλέπω κύκλους (μαύρους)

Το Ιnstant Anti Age Eraser της Maybelline New York είναι η γόμα τους. Περιέχει εκχυλίσματα goji berry που το κάνουν αντιοξειδωτικό. Ακόμα η χρήση του είναι παιχνιδάκι χάρη στο μαξιλαράκι τοποθέτησης. 

Που πήγε η λάμψη από τα μάτια σου;  

'Ενα από τα πιο θρυλικά προϊόντα της Yves Saint Laurent Beauty το προϊόν κάλυψης και λάμψης Touche Eclat θα κάνει τα μαγικά του. Λίγη ποσότητα αρκεί για να φωτίζει το βλέμα. Είναι πολυτελές προϊόν και είναι πολύ chic να το εμφανίσεις από την τσάντα σου. 

   

Κάνε τα δύο προϊόντα... ένα!  

Το κονσίλερ με το πρακτικό βουρτσάκι Beyond Perfecting της Clinique είναι τέλειο γιατί είναι double duty προϊόν. Καλύπτει μαύρους κύκλους και κούραση ενώ αποτελεί και ένα εξαιρετικό μέικαπ! 

 

 

Χρειάζεσαι detox ματιών

Eάν η κούραση έχει κάπως εγκατασταθεί στα μάτα σου τότε αναζήτησε δραστικές λύσεις αποτοξίνωσης. Το Eye Detox της Talika είναι ιδανικό. Καλύπτει και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν τα σημάδια γήρανσης στην περιοχή. 

   

 

Σοβαρές ατέλειες

To κονσίλερ Dermablend σε πράσινο χρώμα θα μπορέσει να καλύψει τα πιο έντονα σημάδια ακμής ακόμα και τη ροδόχρο ακμή. 

 

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;

ΠΑΙΔΙ

Πασχαλινές δημιουργίες από τα χεράκια τους

Απολαμβάνουμε τις διακοπές του Πάσχα, φτιάχνοντας τα πιο όμορφα διακοσμητικά