Skip to main content

ASK THE EDITOR

Tα 5 καλύτερα αντρικά προϊοντα ομορφιάς

Μύησέ τον στον κόσμο των καλλυντικών και δείξε του πόσο καλά ξέρεις να βολτάρεις ΚΑΙ στο Αντρικό Τμήμα Ομορφιάς


Ζωή Γκόρου

Είναι κάπως απελευθερωτικό ότι οι άντρες ασχολούνται όλο και πιο πολύ με τα καλλυντικά. Ξέρουν μάρκες, αναγνωρίζουν μυρωδιές και έχουν άποψη. Καιρός ήταν να εμφανιστεί ξανά και το μπαρμπέρικο όπου κλασικά οι άντρες απολαμβάνουν υπηρεσίες ομορφιάς. Είναι επίσης εξαιρετικά cool πλέον ο σύντροφός σου να εμφανίζει δικό του νεσεσέρ με καλλυντικά. Δείχνει πόσο πολύ του αρέσει να είναι καθαρός, φροντισμένος και ευωδιαστός πρώτα απ΄όλα για τον εαυτό τους και μετά και για εσένα.

Παλαιότερα οι άντρες ρωτούσαν τις γυναίκες για "κανένα καλό σαμπούαν" σήμερα σερφάρουν μόνοι τους στα beauty stands. Χειρεφετήθηκαν. Παίζει δηλαδή να αγοράσεις σαμπουάν, να το αφήσεις στο μπάνιο και να σου που ότι αυτό δεν είναι καλό γιατί έχει parabens. 'Εχουν εξελιχθεί επικίνδυνα. Αλλά όχι φίλη! Δεν θα μου πάρουν εμένα τα σκήπτρα μου, δεν τα το αφήσω να περάσει έτσι. Που μου έμαθαν και την ενυδάτωση ματιών. Θα αντισταθώ. Πως; Θα δείxω με κάθε ευκαιρία την αξία μου προτείνοντας τα πιο ψαγμένα αντρικά προϊόντα ομορφιάς. 

Αυτό που θέλουν οι άντρες

Όχι πολλά μπουκαλάκια. Το μπουντουάρ σου ίσως να τους φαίνεται και λίγο ζούγκλα γιατί ως άτομα δεν έχουν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν ταυτόχρονα πολλές πληροφορίες και αντικείμενα. Γι΄αυτό τα προϊόντα 2 σε 1 είναι ιδανικά όπως για παράδειγμα η αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα προσώπου και ματιών Σφένδαμος της Korres. 'Εχουμε κρεμούλα ματιών και προσώπου μαζί. Υπέροχα.

 

 

 

 

Η Αχίλλειος πτέρνα

Δεν είναι τένοντας αλλά τα μαλλιά τους. Επειδή πάντα έχουν τον φόβο ότι μπορεί να τα χάσουν όπως ο μπαμπάς, ή ήδη τα χάνουν γιατί "τα έχασε στην ίδια ηλικία και ο μπαμπάς", το σαμπουάν είναι για τους άντρες ιερό δισκοπότηρο. Θα πρέπει να τους προτείνεις κάτι φυσικό, τονωτικό, να μυρίζει γη (όχι βανίλες με λουλούδια κτλ) και να είναι τονωτικό. Το τονωτικό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης Men's Tonic με Hippophae TC και δεντρολίβανο είναι ιδανικό για τα γούστα τους.

Τip: Εμπιστεύονται πολύ τα φυσικά προϊόντα ομορφιάς γιατί προτιμούν τις γήινες μυρωδιές. 

 

Χείλη για φίλημα 

Οι άντρες απεχθάνονται τα ξερά χείλια. Ειδικά εάν ο καλό σου κάνει σπορ υπαίθρου, σίγουρα κάπου θα έχει καταχωνιασμένο κανένα δικό σου -αρχαίο- lip balm που το πήρε από το μπάνιο σου. Δείξε του το all time classic της Nivea σε μπλε χρωματάκι, εντελώς αόρατο, ενυδατικό και χωρίς καμία γεύση. Αυτό θέλει.

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/BqCmglmAb0J/

'Εχει μούσια;  

Τότε οδήγησέ τον σε ένα ψαγμένο λάδάκι ενυδάτωσης της γενιάδας του όπως το Nourishing Grooming Oil της Kiehl's μιας εταιρείας που αγαπούν πολύ οι άντρες. Περιέχει σανδαλόξυλο, ξύλο και ευκάληπτο ένα εντελώς φυσικό κοκτέιλ για λαμπερά και μαλακά μούσια.

  

Tip: Οι άντρες δεν αγαπούν τις φλύαρες συσκευασίες. Αντίθετα τους τραβά οτιδήποτε απλό και ξεκάθαρο. 

https://www.instagram.com/p/BqCmeS5Ath0/

Δεν έχει μούσια;  A, χα! Βρήκες δείγμα από 20% του αντρικού πλυθησμού. Όλοι οι άλλοι έχουν. Ευτυχώς εταιρείες όπως οι Clarins ελπίζουν ακόμα στην επιστροφή του ξυρισμένου άντρα και βγάζουν καλά προϊόντα ξυρίσματος όπως το Rasage Ideal Smooth Shave που βοηθά το ξυραφάκι να γλυστρά καλύτερα και ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.  

 

  

 

 

 

Photo credit: Στην κεντρική photo o Τimothee Chalamet για το W Magazine

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.