Skip to main content

ASK THE EDITOR

Step by step οδηγός για το τέλειο pastel make up look

Για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος αλλά και σερί  το καλοκαίρι



 

Το είχαμε εντοπίσει από την Άνοιξη. Τα παστέλ χρώματα αναμέναμε να απογειωθούν στο μακιγιάζ την νέα σεζόν και έτσι έγινε. Τα θαυμάσαμε στις κορυφαίες πασαρέλες, έδωσαν φως, χρώμα, αισιοδοξία και παιχνιδιάρικη αίσθηση. Χωρίς όμως να δείχνουν περίεργα και υπερβολικά. Οι παλ, απαλές αποχρώσεις του ροζ, μπλε, μωβ, γαλάζιου και κίτρινου ήρθαν να δώσουν νέα οπτική και αίσθηση στο μακιγιάζ, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα κλασσικά και γήινα χρώματα.

Το έχουμε τολμήσει ήδη. Και ομολογουμένως κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις και μας ανανέωσε. Πώς όμως μπορούμε να πετύχουμε το τέλειο pastel make up look, χωρίς να δείχνει παράξενο και υπερβολικό;

Βήμα 1:
Η βάση είναι πάντα το κλειδί για όλα τα επιτυχημένα make looks. Αφού απλώσεις όλα τα απαραίτητα προϊόντα για την τέλεια επιδερμίδα, καθώς και κονσίλερ, συνέχισε ολοκληρώνοντας κανονικά τα φρύδια σου. Μπορείς να τα κάνεις λίγο πιο ανοιχτά από το συνηθισμένο για ακόμη πιο ρομαντικό look. Χρησιμοποίησε δηλαδή έναν τόνο πιο ανοιχτό στα φρύδια σου.

Βήμα 2:
Πάμε στο πιο σημαντικό στεπ αυτού του μακιγιάζ. Η πιο safe επιλογή είναι να απλώσεις μια ροζ σκια σε όλο σου το κινητό βλέφαρο. Αφού δώσεις την ένταση που επιθυμείς, άπλωσε μια φωτεινή και γαλάζια σκιά στο μπροστά μέρος του βλεφάρου σου. Πρόσθεσε και λίγο άσπρο μολύβι/ σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού. (Βλέπε παρακάτω και την φωτογραφία). Στην συνέχεια με μια πιο ζεστή απόχρωση, για παράδειγμα ένα πορτοκαλί προς καφέ χρώμα, άπλωσε το στην κόγχη του ματιού, προκειμένου να δώσεις βάθος και ένταση. Σβήσε πάρα πολύ καλά με το πινέλο σου την σκιά στο μάτι σου, ώσπου να δείχνει απαλή και ομοιόμορφη.

Βήμα 3. (προαιρετικό)

Αν θες περισσότερη ένταση με ένα μπλέ έντονο μολύβι, πέρασε την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων σου. Σε αυτό το look, ταιριάζει ιδανικά και το ροζ μολύβι στην κάτω γραμμή του ματιού.

 



Note: Η εταιρεία Korres κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό μια ολόκληρη συλλογή με προϊόντα μακιγιάζ σε παστέλ αποχρώσεις, ιδανικά για το συγκεκριμένο μακιγιάζ. Σκιές σε παλ αποχρώσεις, χρωματιστά μολύβια ματιών και πολλά ακόμη.

 

Βήμα 4.

Ολοκλήρωσε τα μάτια σου με μάσκαρα!

Βήμα 5.

Επίλεξε μπρόνζερ για πιο ηλιοκαμένο αποτέλεσμα ή απαλό ρουζ για πιο ήπιο και πρωινό αποτέλεσμα.

Βήμα 6.

Highlighter και ένα κραγιόν ή lip balm σε ροδακινί ή ροζ αποχρώσεις, θα ολοκληρώσει εκπληκτικά το pastel make up look σου!


Μη διστάσεις να πειραματιστείς και να το δοκιμάσεις… όπως επίσης μη ξεχάσεις να μας στείλεις φωτογραφία με το recreate look σου, στο instagram μας.

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

ASK THE EDITOR

4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Προϊόντα που εγγυώνται λάμψη και ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.