Skip to main content

ASK THE EDITOR

Οι πιο it τάσεις στις αποχρώσεις των μαλλιών για φέτος

Από το  Golden ginger ως το  Rich espresso

 



 

Το φθινόπωρο, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, είναι η εποχή των αλλαγών. Συνεχώς αναζητάμε την αλλαγή που θα μας ανανεώσει, τόσο στην εμφάνιση, όσο και ευρύτερα, ώστε να ξεκινήσουμε δυναμικά την σεζόν που βρίσκεται μπροστά μας. Από τις πιο συνηθισμένες αλλαγές που τολμούμε με μεγαλύτερη ευκολία είναι αυτή των μαλλιών. Αλλάζουμε hairstyle, δοκιμάζουμε νέες αποχρώσεις, πάντα σύμφωνα με τις υποδείξεις των trends που κυριαρχούν στα runways αλλά και στα social media. Εφόσον λοιπόν, ψάχνεις και εσύ για αυτή την αλλαγή, πριν κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου με το hair salon, ενημερώσου για τα fall trends στις αποχρώσεις των μαλλιών που έχουν ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον. Keep in mind πως φέτος το φθινόπωρο αντλούμε έμπνευση από την ίδια την εποχή, με τους ζεστούς γήινους τόνους να κάνουν την διαφορά. Ωστόσο, αν ψάχνεις κάτι πιο τολμηρό, μην φοβηθείς το cherry red ή το pastel pink, που ολοκληρώνουν statement εμφανίσεις.  

Dark roots: Μια τάση που εμφανίστηκε έντονα την εποχή του lockdown, με τα κλειστά κομμωτήρια, και έγινε το απόλυτο trend  που υιοθετούν πολλές celebrities. Ο λόγος για την απόχρωση που ξεκινά με σκούρα ρίζα ενώ στο τελείωμα τα μαλλιά γίνονται πιο ανοιχτά και φωτεινά.

https://www.instagram.com/p/CFyOdY_nVNF/

Golden Ginger: Πολλές θέλουμε να τολμήσουμε και να γίνουμε gingerheads, όμως σταματάμε πάντα στην σκέψη για το ποια είναι η ιδανική απόχρωση για εμάς. Το Ginger Peach σίγουρα είναι μια που ταιριάζει σε πολλές γυναίκες, αφού πρόκειται για ένα πιο φωτεινό και έντονο χάλκινο, που δεν θα σε απογοητεύσει με τίποτα.

https://www.instagram.com/p/CExiPvphBmj/

Blonde Mushroom: Είσαι ξανθιά όμως βαρέθηκες τους ίδιους τόνους κάθε φορά; Ήρθε η ώρα για την αλλαγή σου, χωρίς όμως να αποχωριστείς το αγαπημένο σου ξανθό. Το Blonde Mushroom, είναι μια νέα τάση στις αποχρώσεις των μαλλιών που ήδη κυριαρχεί στο Instagram. Πρόκειται για το σταχτί ξανθό που θα ανανεώσει την εμφάνισή σου και σίγουρα θα το λατρέψεις.

https://www.instagram.com/p/CCk0eobjc3b/

Cherry Cherry Red: Το κόκκινο είναι η απόλυτη φθινοπωρινή απόχρωση και συμφωνούμε ομόφωνα όλες με αυτό. Η απόχρωση όμως που κερδίζει έδαφος στις φετινές fall εμφανίσεις σου είναι το κερασί, που θα φωτίσει το πρόσωπο σου.

https://www.instagram.com/p/CAML0dYDQ92/

Hot Brew or Rich Espresso: Κλασσικό και αγαπημένο το καστανό στην  απόχρωση hot brew. Το ψυχρό αυτό χρώμα ταιριάζει απόλυτα στις περισσότερες από εμάς ανεξάρτητα από την επιδερμίδα και ασφαλώς με αυτή την απόχρωση δεν γίνεται να κάνεις λάθος.

https://www.instagram.com/p/CF6g_SLh5yr/

Pastel Pink: Τα pastel χρώματα είναι αγαπημένα τόσο την άνοιξη, όσο και το φθινόπωρο καθώς αποτελούν μεταβατικό στάδιο πριν ή μετά τις έντονες αποχρώσεις. Η pop διάθεση του pastel pink δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, όμως θυμήσου πως πρόκειται για ένα αρκετά απαιτητικό χρώμα που χρειάζεται ειδική περιποίηση, παρόλο που το λατρεύουν οι περισσότερες.

https://www.instagram.com/p/CF9Quzmn44L/

Cover photo credits: Dan Crosby

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

4 λόγοι για να επενδύσεις σε μια overnight μάσκα προσώπου και τρεις επιλογές της beauty editor του AllYou

Μια ολονύκτια μάσκα προσώπου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στο καθημερινό σου skincare και είναι καιρός να τη βάλεις στη ρουτίνα σου

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός