Οι πιο it τάσεις στις αποχρώσεις των μαλλιών για φέτος

Από το  Golden ginger ως το  Rich espresso

 

Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Το φθινόπωρο, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, είναι η εποχή των αλλαγών. Συνεχώς αναζητάμε την αλλαγή που θα μας ανανεώσει, τόσο στην εμφάνιση, όσο και ευρύτερα, ώστε να ξεκινήσουμε δυναμικά την σεζόν που βρίσκεται μπροστά μας. Από τις πιο συνηθισμένες αλλαγές που τολμούμε με μεγαλύτερη ευκολία είναι αυτή των μαλλιών. Αλλάζουμε hairstyle, δοκιμάζουμε νέες αποχρώσεις, πάντα σύμφωνα με τις υποδείξεις των trends που κυριαρχούν στα runways αλλά και στα social media. Εφόσον λοιπόν, ψάχνεις και εσύ για αυτή την αλλαγή, πριν κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου με το hair salon, ενημερώσου για τα fall trends στις αποχρώσεις των μαλλιών που έχουν ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον. Keep in mind πως φέτος το φθινόπωρο αντλούμε έμπνευση από την ίδια την εποχή, με τους ζεστούς γήινους τόνους να κάνουν την διαφορά. Ωστόσο, αν ψάχνεις κάτι πιο τολμηρό, μην φοβηθείς το cherry red ή το pastel pink, που ολοκληρώνουν statement εμφανίσεις.  

Dark roots: Μια τάση που εμφανίστηκε έντονα την εποχή του lockdown, με τα κλειστά κομμωτήρια, και έγινε το απόλυτο trend  που υιοθετούν πολλές celebrities. Ο λόγος για την απόχρωση που ξεκινά με σκούρα ρίζα ενώ στο τελείωμα τα μαλλιά γίνονται πιο ανοιχτά και φωτεινά.

Golden Ginger: Πολλές θέλουμε να τολμήσουμε και να γίνουμε gingerheads, όμως σταματάμε πάντα στην σκέψη για το ποια είναι η ιδανική απόχρωση για εμάς. Το Ginger Peach σίγουρα είναι μια που ταιριάζει σε πολλές γυναίκες, αφού πρόκειται για ένα πιο φωτεινό και έντονο χάλκινο, που δεν θα σε απογοητεύσει με τίποτα.

Blonde Mushroom: Είσαι ξανθιά όμως βαρέθηκες τους ίδιους τόνους κάθε φορά; Ήρθε η ώρα για την αλλαγή σου, χωρίς όμως να αποχωριστείς το αγαπημένο σου ξανθό. Το Blonde Mushroom, είναι μια νέα τάση στις αποχρώσεις των μαλλιών που ήδη κυριαρχεί στο Instagram. Πρόκειται για το σταχτί ξανθό που θα ανανεώσει την εμφάνισή σου και σίγουρα θα το λατρέψεις.

Cherry Cherry Red: Το κόκκινο είναι η απόλυτη φθινοπωρινή απόχρωση και συμφωνούμε ομόφωνα όλες με αυτό. Η απόχρωση όμως που κερδίζει έδαφος στις φετινές fall εμφανίσεις σου είναι το κερασί, που θα φωτίσει το πρόσωπο σου.

Hot Brew or Rich Espresso: Κλασσικό και αγαπημένο το καστανό στην  απόχρωση hot brew. Το ψυχρό αυτό χρώμα ταιριάζει απόλυτα στις περισσότερες από εμάς ανεξάρτητα από την επιδερμίδα και ασφαλώς με αυτή την απόχρωση δεν γίνεται να κάνεις λάθος.

https://www.instagram.com/p/CF6g_SLh5yr/

Pastel Pink: Τα pastel χρώματα είναι αγαπημένα τόσο την άνοιξη, όσο και το φθινόπωρο καθώς αποτελούν μεταβατικό στάδιο πριν ή μετά τις έντονες αποχρώσεις. Η pop διάθεση του pastel pink δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, όμως θυμήσου πως πρόκειται για ένα αρκετά απαιτητικό χρώμα που χρειάζεται ειδική περιποίηση, παρόλο που το λατρεύουν οι περισσότερες.

https://www.instagram.com/p/CF9Quzmn44L/

Cover photo credits: Dan CrosbyAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares