Skip to main content

ASK THE EDITOR

Τα καλύτερα serums με βιταμίνη C για να φωτίσεις την επιδερμίδα σου

Αυτό είναι το πιο έξυπνο αντιοξειδωτικό συστατικό



 Το να αποκτήσεις την επιδερμίδα που ονειρεύεσαι ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο. Τα brands της ομορφιάς δημιουργούν διαρκώς πρωτοποριακές συνθέσεις skincare προϊόντων, που καταφέρνουν να καταπολεμούν κάθε πρόβλημα, να καλύπτουν κάθε ανάγκη και να προσφέρουν ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Ένα από τα συστατικά που ξεχωρίζουν σε αυτές τις συνθέσεις είναι η βιταμίνη C, η οποία θεωρείται το πιο έξυπνο αντιοξειδωτικό. Η σημασία της για την επιδερμίδα είναι τεράστια, καθώς λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας ενάντια στις επιθέσεις που δέχεται καθημερινά το δέρμα, όπως όπως η ρύπανση, το στρες και η μη ισορροπημένη διατροφή. 

Η βιταμίνη αυτή έχει την ικανότητα να χαρίζει λάμψη και ομοιομορφία  στην επιδερμίδα, διορθώνοντας δυσχρωμίες, ουλές, σκούρες κηλίδες, βλάβες από την ηλιακή ακτινοβολία. Κάποιοι τη χαρακτηρίζουν «πολυτάλαντη» αφού οι ιδιότητες της δεν περιορίζονται μόνο στα παραπάνω. Βοηθά επίσης στις λεπτές γραμμές και στην καταπολέμηση της ακμής.

Ο μοναδικός τρόπος πρόσληψης της βιταμίνης C για τον οργανισμό είναι η διατροφή, ενώ για την επιδερμίδα η τοπική εφαρμογή των ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων που την περιέχουν. Ξεκίνα να την χρησιμοποιείς σήμερα κιόλας!

 LIFTACTIV ANTI-OXIDANT & ANTI-FATIGUE FRESH SHOT SERUM VICHY, ATTICA BEAUTY

Η σύνθεση αυτού του ορού περιέχει ένα ισχυρό συνδυασμό επιλεγμένων δραστικών συστατικών, όπως είναι η καθαρή βιταμίνη C + βιταμίνη E, πολυφαινόλες θαλάσσιας πεύκης και κλάσματα υαλουρονικού οξέος. Συγκεκριμένα περιέχει 15% καθαρή βιταμίνη C. Είναι το απόλυτο αντιοξειδωτικό συμπύκνωμα – αντίδοτο.

C-FIRMA DAY SERUM DRUNK ELEPHANT, SEPHORA GREECE

Υπερενισχυμένος και επαναστατικός ορός ημέρας με βιταμίνη C, γεμάτος με ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα, απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και ένζυμα φρούτων, που όλα συνεργάζονται για να προσφέρουν πιο σφριγηλή και φωτεινή όψη στην επιδερμίδα, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τα σημάδια φωτογήρανσης. Παραμένει ενεργός στην επιδερμίδα για έως και 72 ώρες και δεν αφαιρείται με το πλύσιμο ή την τριβή. 

WILD ROSE VITAMIN C SERUM ΓΙΑ ΛΑΜΨΗ & ΠΡΩΤΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ KORRES, ATTICA BEAUTY

Αυτό το serum είναι ενισχυμένο σε βιταμίνη C για λάμψη και λείανση λεπτών γραμμών σε πρόσωπο και μάτια. Το λάδι Άγριο Τριαντάφυλλο, πολύτιμο ελιξήριο ομορφιάς του φαρμακείου Korres σε συνδυασμό με καθαρή Βιταμίνη C, πολυσακχαρίτες baobab και υαλουρονικό οξύ βοηθά στα σημάδια πρόωρης γήρανσης, ενισχύει την ελαστικότητα και βελτιώνει τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας χαρίζοντας υγιή, νεανική όψη.

CEO 15% VITAMIN C BRIGHTENING SERUM, SUNDAY RILEY

Αυτό το προϊόν στοχεύει στην καταπολέμηση της θαμπής όψης του δέρματος, των μαύρων στιγμάτων και των δυσχρωμιών. Παράλληλα μειώνει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης. Το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό και αποκτά ξανά την νεανική και λαμπερή του όψη, χάη στην ενυδατική και αντιοξειδωτική φόρμουλα του serum.

POWERFUL-STRENGTH LINE-REDUCING & DARK CIRCLE-DIMINISHING VITAMIN C EYE SERUM KIEHL´S, ATTICA BEAUTY

Δραστικός ορός ματιών με 10% καθαρή βιταμίνη C, Τριπεπτίδια και Υαλουρονικό οξύ. Μοναδικά διαμορφωμένος για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, ο ισχυρός αυτός ορός επανορθώνει ορατά τις γραμμές και τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας και αντιμετωπίζει τους μαύρους και μπλε κύκλους κάτω από τα μάτια, για μια πιο φρέσκια και φωτεινή όψη.

TRUTH BANANA BRIGHT VITAMIN C SERUM OLE HENRIKSEN, SEPHORA GREECE

Ισχυρός αντιγηραντικός ορός, με 15% βιταμίνη C, 5% PHA οξέα και υαλουρονικό οξύ, για άμεσα πιο λαμπερό και πιο σφριγηλό δέρμα. Εφαρμόζεται  στο πρόσωπο και στο λαιμό σε καθημερινή βάση. 

PURE VITAMIN C10 SERUM LA ROCHEPOSAY, ATTICA BEAUTY

Αντιοξειδωτικός, αντιρυτιδικός, αναζωογονητικός ορός λάμψης, εμπλουτισμένος με 10% Βιταμίνη C, η οποία ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου. Μειώνει τη παραγωγή ελευθέρων ριζών, τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Περιέχει επίσης Σαλικυλικό οξύ το οποίο απολεπίζει στην επιφάνεια και διευκολύνει την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Ο ορός είναι ε ενισχυμένος με Neurosensine και Ιαματικό νερό La Roche-Posay που απομακρύνουν τον ερεθισμό και περιορίζουν τη νευρογενή αντίδραση του δέρματος.

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department