Skip to main content

ASK THE EDITOR

Αυτά τα conditioners μεταμορφώνουν τα μαλλιά, κάνοντας τα μεταξένια και λαμπερά

 Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει!



Η ρύπανση, η συνεχής χρήση βαφών και προϊόντων styling, παράγοντες όπως οι αλλαγές θερμοκρασίας, το άγχος και οι κακές διατροφικές συνήθειες κάνουν τα μαλλιά να χάνουν τη φυσική τους λάμψη και την ελαστικότητα και να δείχνουν ξηρά και ταλαιπωρημένα. Η περιποίησή τους στο σπίτι είναι εξίσου σημαντική για να μπορέσεις να τα διατηρήσεις σε άριστη κατάσταση, να έχεις πάντοτε μια “good hair day” και να τα κάνεις να μοιάζουν με το καλύτερο «αξεσουάρ» της εμφάνισής σου.

Ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από την ρουτίνα της φροντίδας τους είναι το conditioner. Για να καταλάβεις τη σπουδαιότητά του, θα σου πω απλά πως είναι ό,τι και η ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο. Στην περίπτωση που το παραλείψεις μετά το λούσιμο, τότε  είναι σαν να αφήνεις τη δουλειά μισοτελειωμένη. 

Το conditioner είναι μια ειδικά σχεδιασμένη μαλακτική κρέμα μαλλιών, η οποία προσφέρει επιπλέον θρέψη και ενυδάτωση στην τρίχα, αναπληρώνοντας τα συστατικά που απομακρύνονται από αυτήν κατά το λούσιμο. Στοχεύει στη βελτίωση της όψης και της υφής των μαλλιών, λειαίνοντάς τα και κάνοντας τα τόσο απαλά σαν μετάξι.

Το προϊόν αυτό είναι πιο λεπτόρρευστο σε σχέση με τη μάσκα μαλλιών, εφαρμόζεται στις άκρες και όχι στις ρίζες καθώς αυτές δεν χρειάζονται καθόλου conditioner, ξεβγάζεται μετά από ένα λεπτό, δεν «βαραίνει» την τρίχα, ενώ διευκολύνει και το φορμάρισμα.

Στην αγορά υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών που καλύπτει κάθε τύπο μαλλιών και κάθε ανάγκη. Η χρήση του είναι απαραίτητη σε κάθε λούσιμο και ένα πολύ έξυπνο trick για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι να το εφαρμόσεις πριν το σαμπουάν.

Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει:

BOND BUILDING REPAIR CONDITIONER, BUMBLE & BUMBLE

Ενισχυμένο με το Σύμπλεγμα Honey Bond-Building, επανορθώνει την τρίχα από τον πυρήνα της και μέχρι την επιφάνεια. Ξεμπερδεύει άμεσα, μειώνει το φριζάρισμα, θρέφει την επιφάνεια της τρίχας προσθέτει λάμψη και μαλακώνει. Ασφαλές για βαμμένα μαλλιά.

ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΑΛΛΙΩΝ, APIVITA

Μαλακτική κρέμα ενυδάτωσης για όλους τους τύπους μαλλιών με υαλουρονικό οξύ & αλόη. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση σε βάθος και αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα, ελαστικά και λεία. Είναι εμπλουτισμένη με Ελληνικά φυτικά εκχυλίσματα, μελισσοκομικά συστατικά και αγνά αιθέρια έλαια.

GENESIS FONDANT RENFOCATEUR, KERASTASE

Ανάλαφρο conditioner για την περιποίηση των μαλλιών. Προσφέρει θρέψη και δύναμη στην τρίχα. Κάνει τα μαλλιά πιο ευκολοχτένιστα και ενισχύει τον όγκο τους. Προλαμβάνει το σπάσιμο, χαρίζοντας ομοιόμορφα, απαλά και λαμπερά μαλλιά.

AMINO ACID CONDITIONER, KIEHL’S

Με Πρωτεΐνη Σιταριού και Αμινοξέα, κρεμώδη και ελαφριά υφή που χαρίζει λάμψη υγείας στα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Το εξωτικό «κοκτέιλ» από έλαιο καρύδας και jojoba που περιέχει προσφέρει βαθιά ενυδάτωση ενώ συγχρόνως δυναμώνει και μαλακώνει τα μαλλιά.

AROMACHOLOGIE INTENSIVE REPAIR CONDITIONER, L’OCCITANE

Βοηθά στην αναδόμηση, ενίσχυση και προστασία των ξηρών και φθαρμένων μαλλιών με ψαλίδα. Αναζωογονεί, ξεμπερδεύει και προστατεύει τα μαλλιά από το styling με θερμό αέρα και τη χημική βλάβη από τις βαφές. Η απαλή σύνθεσή του χωρίς σιλικόνη και θειικά άλατα συνδυάζει αμινοξέα βρώμης, για την αναδόμηση και βελτίωση της κατάστασης της τρίχας. Επιπρόσθετα το πατενταρισμένο σύμπλεγμα πέντε αιθέριων ελαίων από Αγγελική, Ylang-Ylang, γλυκό Πορτοκάλι, Π.Ο.Π. Λεβάντα και Γεράνι, δρα κατά του σπασίματος της τρίχας ενώ η προβιταμίνη Β5 και το έλαιο ηλίανθου στη σύστασή του, προστατεύουν και χαρίζουν απαλότητα και ελαστικότητα στα μαλλιά. 

BOTANICAL REPAIR STRENGTHENING CONDITIONER, AVEDA

Χαρίζει πλούσια περιποίηση χωρίς βάρος και δημιουργεί νέους ισχυρούς δεσμούς στον πυρήνα της τρίχας για να δυναμώσει και να μεταμορφώσει τα μαλλιά. Μαλακώνει την τρίχα, ξεμπερδεύει, προλαμβάνει το σπάσιμο, προσφέρει επανόρθωση και ενδυνάμωση με φυσικά συστατικά.

 MOISTURE & SHINE CONDITIONER, WEDO PROFESSIONAL

Ξεμπλέκει τα μαλλιά στη στιγμή, χαρίζοντας απαλότητα και λάμψη στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Δεν περιέχει σιλικόνες και τεχνητές χρωστικές. Διατηρεί τέλεια τη ζωντάνια του χρώματος με εκχύλισμα ρόιμπος φυσικής ενεργοποίησης. Είναι εγκεκριμένο από την Vegan Society & την Cruelty Free International και η σύνθεση του είναι από 95% συστατικά φυσικής προέλευσης.

FRUCTIS HAIR FOOD NOURISHING BANANA CONDITIONER, GARNIER

Εμπλουτισμένο με μπανάνα για εύκολο ξέμπλεγμα και θρέψη των ξηρών μαλλιών. Με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης και vegan σύνθεση, προφέρει εντατική θρέψη στα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Χαρίζει τέλειο αποτέλεσμα και μαλλιά απαλά με υγιή όψη.

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Προϊόντα που εγγυώνται λάμψη και ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους