Skip to main content

ASK THE EDITOR

7 προϊόντα refillable για να κάνεις το νεσεσέρ σου πιο φιλικό προς το περιβάλλον

Κάνε το swap και βάλε το λιθαράκι σου για ένα καλύτερο μέλλον.



Τα τελευταία χρόνια, ο σεβασμός για το περιβάλλον, η βιωσιμότητα, η στάση των ανθρώπων απέναντι στην κλιματική αλλαγή είναι θέματα τα οποία συζητιούνται πιο πολύ από ποτέ. Ο κόσμος αρχίζει να στρέφεται ολοένα και περισσότερο σε πιο φιλικές για τον πλανήτη συνήθειες, ενώ προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται και πολλά από τα brands της ομορφιάς.

Ένα από τα κομμάτια που συνθέτουν την οικολογική τους συνείδηση είναι και η δημιουργία των refillable προϊόντων. Πρόκειται για συσκευασίες αναπλήρωσης που όχι μόνο είναι πιο οικονομικές από την κανονική συσκευασία, αλλά κάνουν τη ρουτίνα κάθε καταναλωτή και καταναλώτριας πιο eco-friendly.

Από σαμπουάν, shower gels, μέχρι σκιές ματιών, πούδρες, κραγιόν, κρέμες περιποίησης και αρώματα, στην αγορά μπορείς να βρεις αρκετά από τα ήδη αγαπημένα σου προϊόντα στην εκδοχή του ανταλλακτικού και επιλέγοντάς τα, να βάλεις και εσύ το δικό σου λιθαράκι για ένα καλύτερο μέλλον για το περιβάλλον.

OR ROUGE - L'HUILE REFILL, YVES SAINT LAURENT

Ενα ελιξίριο 5 πολύτιμων φυτικών ελαίων: Έλαιο argan για προστασία, γλυκό αμυγδαλέλαιο για θρέψη, καστορέλαιο για καταπράυνση, καρθαμέλαιο για αναδόμηση, έλαιο νυχτολούλουδου για λάμψη. Είναι ενισχυμένο από τη δύναμη των σακχάρων από σαφράν, επιδιορθώνει την επιδερμίδα και της χαρίζει λαμπερή όψη, άμεσα.

MY ARMANI TO GO THE CUSHION FOUNDATION REFILL, ARMANI

Σχεδιασμένο για τη σύγχρονη γυναίκα που αρνείται να συμβιβαστεί με την πολυτέλεια, την ομορφιά, την αποτελεσματικότητα και την ευκολία. Αναβαθμίζει την τάση στο compact cushion για αβίαστη τελειότητα στην επιδερμίδας.

PERFECTLY DEFINED LONGWEAR BROW PENCIL REFILL GREY, BOBBI BROWN

Ένα μολύβι φρυδιών μεγάλης διάρκειας που επιτρέπει να γεμίσεις τα σημεία που είναι πιο αραιά με τη βοήθεια της επίπεδης άκρης που διαθέτει. Αδιάβροχο και ανθεκτικό στον ιδρώτα. Όταν τελειώσει το μολύβι της κανονικής συσκευασίας, απλώς αφαίρεσε το κενό δοχείο και τοποθέτησε το refill.

LOVE, DON'T BE SHY EAU DE PARFUM REFILL, KILIAN PARIS

Η αθωότητα του πρώτου έρωτα κάνει αισθητή την παρουσία της καθώς αναδύεται το ζουμερό αγιόκλημα και το πολυτελές τριαντάφυλλο, που γλυκαίνεται από την ακολουθία γευστικού ζαχαρωτού, ικανοποιώντας τη λαχτάρα κάθε νέου έρωτα. Η ζεστή βάση από amber δίνει τον απαραίτητο αισθησιασμό, αφήνοντας υπαινιγμούς για νέες γνωριμίες σύντομα. Πρόκειται για συσκευασία Refill των 50ml, με στόχο τη μείωση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης.

ABSOLUE REGENERATING BRIGHTENING RICH CREAM REFILL, LANCOME

Κρέμα ημέρας εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα Grand Rose, για να αναζωογονήσει την επιδερμίδα μέσα σε μόλις 3 εβδομάδες. Χρησιμοποίησέ την πρωί και βράδυ, σε καθαρή επιδερμίδα, εφαρμόζοντας στο πρόσωπο και στον λαιμό, ταμπονάροντας με τα δάχτυλα από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω.

L' OR DE VIE LA CRÈME- THE REFILL, DIOR

Η κρέμα αυτή εμπλουτίζει το δέρμα χωρίς να το βαραίνει, προσφέροντας βελούδινο φινίρισμα. Εφάρμοσε την πρωί και βράδυ σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

POWDER BLUSH / PRO PALETTE REFILL PAN MELBA, MAC

Σχεδιασμένο από επαγγελματίες για επαγγελματίες, με υψηλή απόδοση χρώματος. Απλώνεται εύκολα για ένα φυσικό αποτέλεσμα. Δημιούργησε τη δική σου παλέτα με αποχρώσεις τοποθετώντας τες στο Pro Palette Blush / Powder Insert για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά.

Credits cover photo pexels.com

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

4 λόγοι για να επενδύσεις σε μια overnight μάσκα προσώπου και τρεις επιλογές της beauty editor του AllYou

Μια ολονύκτια μάσκα προσώπου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στο καθημερινό σου skincare και είναι καιρός να τη βάλεις στη ρουτίνα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30