Skip to main content

ASK THE EDITOR

6 bronzers που θα σου χαρίσουν ηλιοκαμένο μακιγιάζ πριν από το καλοκαίρι

Ήρθε η ώρα να πάρεις το πρώτο ελαφρύ χρώμα



Αν δεν έχεις την πολυτέλεια μιας πισίνας στο σπίτι σου, δεν μένεις μόνιμα σε κάποιο νησί και δεν έχεις ούτε κήπο, όπου θα μπορούσες να απολαύσεις ώρες ξεγνοιασιάς κάτω από το φως του ήλιου, τα bronzers αποτελούν το big thing του νεσεσέρ. Μια πινελιά σε πρόσωπο και ντεκολτέ γεμίζει υγεία και λάμψη το δέρμα, δίνοντας αυτήν την ηλιοκαμένη αίσθηση που μαγνητίζει τα βλέμματα.

Αυτό το προϊόν είναι η τέλεια λύση για να δημιουργήσεις το εφέ που αφήνουν οι ακτίνες του ήλιου, όταν σε «αγκαλιάζουν», αποφεύγοντας ωστόσο τις βλαβερές τους ιδιότητες. 

Ένα μυστικό για την τέλεια εφαρμογή στο bronzer, είναι η ποσότητα που θα χρησιμοποιήσεις. Θα πρέπει να ξεκινήσεις εφαρμόζοντας λίγο προϊόν και έπειτα να προσθέσεις περισσότερο, αν δεις πως το χρειάζεσαι. Οι κινήσεις με το πινέλο σου θα πρέπει να είναι πάντοτε απαλές και μην ξεχνάς να το τινάζεις ελαφρά πριν το φέρεις στο πρόσωπό σου.

Επίσης για να έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να εφαρμόσεις το προϊόν στα σωστά σημεία, που δεν είναι άλλα από εκείνα που μαυρίζεις το καλοκαίρι. Το bronzer σου πρέπει να το απλώνεις στα μάγουλα και τα ζυγωματικά, το μέτωπο, τα πλαϊνά της μύτης, το πιγούνι και  το λαιμό, ξεκινώντας από τη γραμμή του σαγονιού, ώστε το τελικό μακιγιάζ να είναι ομοιόμορφο.

Αν ανυπομονείς κι εσύ να «ζεστάνεις» τον τόνο του δέρματος σου και την όψη σου, τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα από τα bronzers που σου προτείνω!

GLAM BRONZE LA TERRA CARAMEL, L’OREAL PARIS

Μια πούδρα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. Φτιαγμένο με τεχνολογία λεπτού υμενίου, το μπρόνζερ αυτό είναι ελαφρύ και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Είναι επίσης απαλό σε υφή και περιέχει ένα μείγμα από τόνους ώχρας και φωτεινές χρωστικές για να μιμούνται τέλεια τα αποτελέσματα του ήλιου στην επιδερμίδα, δίνοντας στην επιδερμίδα μια στιγμιαία λάμψη.

BRONZE  PRESSED POWDER BRONZER SUNBLUSHED, CLINIQUE

Ανάλαφρη πούδρα bronzer η οποία δημιουργεί μία φυσική όψη και λάμψη σα να έχει «φιλήσει» την επιδερμίδα ο ήλιος. Απλώνεται εύκολα, με δυνατότητα να δημιουργήσεις το επιθυμητό επίπεδο έντασης. Τέλεια για λάμψη εν κινήσει, ενώ έχει μεγάλη διάρκεια.

AIR TOUCH BRONZER 06 REAL BROWN, RADIANT

Τέλειο bronze εφέ και διακριτική λάμψη. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για τα πολύ ευαίσθητα, καθώς δεν περιέχει parabens, άρωμα και αλλεργιογόνους παράγοντες.

LES SAHARIENNES BRONZING STONES 03 JASPER DEEP, YVES SAINT LAURENT

Μια σχεδόν αόρατη κρεμώδης πούδρα, η οποία δημιουργεί ένα αψεγάδιαστο, φυσικό αποτέλεσμα που παραμένει απαλό και λαμπερό. Είναι έτσι κατάλληλη για χρήση όλο το χρόνο.

MURUMURU BUTTER BRONZER SUNKISSED, PHYSICIANS FORMULA

Ένα πολυτελές μπρόνζερ, με βούτυρο murumuru. Διαθέτει εκλεπτυσμένα στοιχεία λάμψης και χρωστικές που εξομαλύνουν την υφή της επιδερμίδας, φωτίζουν τον τόνο της και προσφέρουν ένα υπέροχο μπρονζέ τελείωμα. Η εξαιρετικά πλούσια σύνθεση του λιώνει στιγμιαία στην επιδερμίδα.

BRONZING POWDER 2, SEVENTEEN

Compact, περλέ πούδρα που απλώνεται στο πρόσωπο, στους ώμους και στο ντεκολτέ και προσφέρει λαμπερή, ηλιοκαμένη όψη, σαν ένα καλοκαιρινό μαύρισμα. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Credits cover photo - pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.