Skip to main content

ASK THE EDITOR

5 προϊόντα μακιγιάζ που δοκιμάζουμε αυτή την εβδομάδα

Απαραίτητα για ένα τέλειο, ανοιξιάτικο look



 Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεσαι ένα εκατομμύριο προϊόντα για να δημιουργήσεις το τέλειο makeup look. Αντιθέτως, μπορείς να δείχνεις περιποιημένη από τη στιγμή που ξεκινήσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις μέχρι να επιστρέψεις στο σπίτι το βραδύ, χρησιμοποιώντας απλά τα απαραίτητα, αυτά δηλαδή που θα αναδείξουν την ομορφιά του προσώπου σου, χωρίς να το κάνουν να δείχνει «φορτωμένο».

Ιδιαίτερα αυτή τη σεζόν που τις περισσότερες ώρες φοράς τη μάσκα προστασίας και θέλεις να νιώθεις το δέρμα σου ανάλαφρο, θα πρέπει να επενδύσεις σε προϊόντα μακιγιάζ που προσθέτουν ένα touch υγείας και φρεσκάδας, με το αποτέλεσμα να δείχνει περισσότερο φυσικό.

Το τέλειο ανοιξιάτικο makeup look χρειάζεται το κατάλληλο primer, το οποίο θα δώσει λάμψη στην επιδερμίδα, μια σωστή βάση που θα τη φωτίσει χωρίς να διακρίνεται ότι έχεις εφαρμόσει στην πραγματικότητα κάποιο προϊόν, ένα ρουζ το οποίο θα κάνει το πρόσωπο να αποκτήσει ζωντάνια, μια μασκάρα για όγκο στις βλεφαρίδες ώστε το βλέμμα να δείχνει ακαταμάχητα σέξι και τέλος, ένα άκρως θηλυκό κραγιόν που θα διαρκεί όλη την ημέρα και θα κρατά τα χείλη ενυδατωμένα.

Όλα αυτά τα έχουμε βρει και σου τα προτείνουμε!

DIOR FOREVER NATURAL NUDE, DIOR

Ανανεώνει την έννοια της φυσικής επιδερμίδας. Αυτό το makeup προσφέρει 24 ώρες τελειότητας με αίσθηση γυμνού δέρματος χάρη στη σύνθεσή του που είναι εμπλουτισμένη με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης. Επίσης, περιποιείται το δέρμα χάρη στα εκχυλίσματα λουλουδιών που περιέχει. Η υφή του είναι φρέσκια και ανάλαφρη. Δίνει ένα φυσικό και φωτεινό αποτέλεσμα που δεν «κοκαλώνει», επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει από το πρωί έως το βράδυ. Το δέρμα είναι ενυδατωμένο και λαμπερό, δείχνοντας πιο σφριγηλό. 

PURE COLOR ENVY FLATTERS ALL CHEEKCOLOR, ESTEE LAUDER

Πολυτελές, αισθησιακό, με υφή κρεμώδους πούδρας, η οποία αναμιγνύεται εύκολα με την επιδερμίδα, δίνοντας της μια πινελιά σαγηνευτικού χρώματος. Τα ζυγωματικά σου ποτέ ξανά δεν θα έχουν λάμψει έτσι. Είναι το απόλυτο και πιο γοητευτικό χρώμα της σεζόν.

HONEY DEW ME UP, NYX PROFESSIONAL MAKEUP

Αντλώντας έμπνευση από τη χρυσαφένια λάμψη του μελιού, αυτό το primer εξουδετερώνει τις δυσχρωμίες και την ερυθρότητα. Χάρη στα πρωτοποριακά χρυσά σφαιρίδια που αντανακλούν το φως, φωτίζει την επιδερμίδα για να την κάνει να ακτινοβολεί όλη μέρα. Ο τέλειος σύμμαχος για το μακιγιάζ σου.

GLOW PLAY LIP BALM / BLACK CHERRY FLEUR WELCOME, MAC

Συνώνυμο της άνοιξης, το Glow Play Lip Balm χαρίζει στα χείλη μια παιχνιδιάρικη χρωματική πινελιά εμπνευσμένη από τα άνθη των κερασιών της Ιαπωνίας. Παράλληλα, ένα θρεπτικό μείγμα από βούτυρο καριτέ και έλαια από σπόρους μάνγκο και jojoba καταπραΰνει άμεσα, λειαίνει και ενυδατώνει τα χείλη. Διαθέσιμο σε ειδική περιορισμένη έκδοση, σε μια συσκευασία εμπνευσμένη από το φεγγάρι.

MASCARA 38°C VOLUMISING BLACK, SENSAI

Αυτή η μάσκαρα είναι για σένα που θέλεις έντονο όγκο στις βλεφαρίδες με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που σέβεται τα μάτια σου, αλλά και για σένα που ό,τι αντιπαθείς περισσότερο στις μάσκαρα είναι η δυσκολία στην αφαίρεσή τους. Η συγκεκριμένη φεύγει πανεύκολα, εφόσον διαθέτει θερμο-ευαίσθητη σύνθεση που αφαιρείται με ζεστό νερό (τουλάχιστον στους 38°C) και περιέχει εκχύλισμα Swertia Japonica για ενδυνάμωση και Rich Film Volumiser που δίνει ορατό όγκο σε κάθε βλεφαρίδα.

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;