Skip to main content

ASK THE EDITOR

8 σαμπουάν που δυναμώνουν την τρίχα και χαρίζουν πιο πλούσια μαλλιά

 Μάθε να φροντίζεις τα μαλλιά σου και δεν θα έχεις να ζηλέψεις τίποτα



 

Ονειρεύεσαι να αποκτήσεις μακριά, πλούσια μαλλιά όπως αυτά της Ραπουνζέλ ή των διάσημων γυναικών ώστε να δημιουργείς τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα που θα συμπληρώνουν τις εμφανίσεις σου; Το μυστικό της επιτυχίας δεν κρύβεται μόνο στην ισορροπημένη διατροφή που παίζει καθοριστικό ρόλο, καθώς όταν αυτή είναι πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικές ουσίες, ενισχύεται η υγεία της τρίχας και προωθείται η πιο γρήγορη ανάπτυξή της, αλλά και στην σωστή φροντίδα.

Επίλεξε προϊόντα και συγκεκριμένα σαμπουάν, τα οποία περιέχουν ένα δυναμωτικό κοκτέιλ συστατικών, όπως η κερατίνη και το κολλαγόνο. Τα συστατικά αυτά προσφέρουν στα μαλλιά αναδόμηση και επανόρθωση, ενώ άλλα συστατικά που πρέπει να βρίσκεις στις συσκευασίες των προϊόντων, όπως η Βιταμίνη Β, θωρακίζουν από μέσα προς τα έξω την τρίχα ενάντια στο σπάσιμο.

Εδώ θα βρεις μια λίστα με όσα μπορείς να δοκιμάσεις:

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΕ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΡΥΖΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΙΟ, KORRES

Δυναμώνει και δίνει όγκο στα λεπτά/αδύναμα μαλλιά, ενισχύοντας την ελαστικότητα και την πυκνότητα της τρίχας. Mε εκχυλίσματα από δίκταμο, ματζουράνα και τσάι του βουνού βιολογικής καλλιέργειας από την Κρήτη.

PHYTOCYANE ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ, PHYTO PARIS

Αναζωογονητικό και συγχρόνως καλλυντικό σαμπουάν που προσφέρει πυκνότητα και λάμψη στα μαλλιά. Πολύτιμος σύμμαχος και συμπλήρωμα του Δυναμωτικού Ορού κατά της τριχόπτωσης, το σαμπουάν PHYTOCYANE δυναμώνει τα μαλλιά χάρη σε μία συνέργεια δυναμωτικών φυτικών συστατικών. Ο συνδυασμός του ginkgo biloba με τη βιταμίνη B6 ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό και την αντοχή της τρίχας, δυναμώνοντας τα μαλλιά. Οι προκυανιδόλες σταφυλιού, εξαιρετικά αντιοξειδωτικές, προσφέρουν μέγιστη προστασία στον βολβό της τρίχας και έντονη αντιγηραντική δράση. Οι διεγερτικές ιδιότητες του εκχυλίσματος quinquina, μαζί με μία απαλή καθαριστική βάση από λάδι καρύδας, χαρίζουν στο σαμπουάν PHYTOCYANE μέγιστη απαλότητα και αποτελεσματικότητα.

BIOTIN & COLLAGEN SHAMPOO THICK + FULL, OGX

Θρεπτικό σαμπουάν για πυκνότητα και όγκο στα λεπτά αδύναμα μαλλιά. Η Βιταμίνη Β7 Βιοτίνη ενισχύει την ανάπτυξη τριχών και την αναπαραγωγή κυττάρων μειώνοντας την τριχόπτωση. Το κολλαγόνο καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες επηρεάζουν την υφή, την ανάπτυξη και το πάχος της τρίχας. Αυξάνει την διάμετρο της τρίχας.

RESISTANCE BAIN EXTENTIONISTE, KERASTASE

Δυναμωτικό σαμπουάν που ενισχύει τα μαλλιά από τη ρίζα, για να τα βοηθήσει να αναπτυχθούν πιο υγιή και δυνατά. Τα αδύναμα μαλλιά που είναι επιρρεπή στο σπάσιμο γίνονται πιο δυνατά, καθώς η εσωτερική τους δομή αποκαθίσταται και θωρακίζεται προστατεύοντάς τα πιο αποτελεσματικά κατά την ανάπτυξή τους. Αυτό το σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό είναι εμπλουτισμένο με Creatine R, ένα ενεργό σύμπλοκο σχεδιασμένο να εξασφαλίζει αντοχή και ελαστικότητα, καθώς και με Ταυρίνη, ένα αμινοξύ που συμβάλλει στην υγεία του τριχωτού. Τα μαλλιά καθαρίζονται σε βάθος, για να φτάσουν το ιδανικό μήκος, απόλυτα υγιή.

DREAM LONG SHAMPOO, ELVIVE

Σαμπουάν επανασύστασης που επανορθώνει εντατικά τα μήκη, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Είναι εμπλουτισμένο με ένα ισχυρό κοκτέιλ φυτικής κερατίνης, βιταμινών καστορέλαιου. Επαναφέρει τα μαλλιά από τη ρίζα έως τις άκρες, προσφέρει θρέψη και ενδυνάμωση και ενισχύει τη λάμψη τους.

TRIPHASIC SHAMPOO, RENE FURTERER

Διεγερτικό σαμπουάν για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Καθαρίζει αποτελεσματικά το δέρμα της κεφαλής, πλένει καλά τα μαλλιά και αποκαθιστά τη φυσική τους ομορφιά.

REINFORCING SHAMPOO, BIOEARTH HAIR

Χαρίζει ζωντάνια και ενέργεια χάρης στις αναζωογονητικές ιδιότητες των συστατικών που περιέχει. Είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα κισσού και αιθέριο έλαιο ευκάλυπτου που είναι γνωστά για τις τονωτικές και αναζωογονητικές τους ιδιότητες. Επίσης, στη σύνθεση του περιέχει δυναμωτικά εκχυλίσματα.

EXTREME LENGHT SHAMPOO, REDKEN

Σαμπουάν με Βιοτίνη για την ενίσχυση των πολύ ταλαιπωρημένων μαλλιών ώστε αυτά να μακραίνουν ταχύτερα και δυνατότερα. Καταπολεμά αποτελεσματικά το σπάσιμο της τρίχας και προσφέρει δυνατά και υγιή μαλλιά. Καθαρίζει απαλά.

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

7 must beauty προϊόντα για να πάρεις μαζί σου στα τριήμερα του Μαρτίου

Τι να έχεις μαζί σου για να καλύψεις όλες σου τις beauty ανάγκες, ακολουθώντας παράλληλα τη φιλοσοφία του less is more

ASK THE EDITOR

4 ζουμερά lip oils για ανάλαφρα ανοιξιάτικα beauty looks

To must προϊόν για το νεσεσέρ σου αυτήν την περίοδο

Προτεινόμενα

CELEBS

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στην Πορτογαλία με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Η φωτογραφία που μοιράστηκαν στο Instagram

FITNESS

10 συμβουλές που σίγουρα χρειάζεσαι αν είσαι κι εσύ fitness newbie

Ο δεκάλογος της αρχάριας στη γυμναστική, για να πάνε όλα καλά

CELEBS

Καίτη Γκρέυ: Πήρε εξιτήριο μετά από έναν μήνα νοσηλείας

Διέψευσε τα προγνωστικά η λαϊκή ερμηνεύτρια, που θα γίνει 100 ετών τον Μάιο