Skip to main content

ASK THE EDITOR

5 cute ιδέες για το εορταστικό μανικιούρ

Θα κλέψουν τις εντυπώσεις στο Instagram



Ο καιρός αυτή την περίοδο φαίνεται να είναι με το μέρος μας. Ο ήλιος δίνει την τέλεια ευκαιρία για να βγάλεις τα πρώτα καλοκαιρινά φλοράλ φορέματα από τη ναφθαλίνη και να δημιουργήσεις ένα εορταστικό look που θα τραβήξει τα βλέμματα τόσο των φίλων σου στα social media και κυρίως, στο Instagram, αφού οι συναναστροφές με κόσμο εξακολουθούν να είναι περιορισμένες.

Βάλε ένα touch χρώματος στο μακιγιάζ σου και πειραματίσου με το μανικιούρ. Τα νύχια σου πρέπει να είναι περιποιημένα και καλοσχηματισμένα, όπως θα έκανες κάθε άλλη χρονιά σε μια τέτοια εορταστική περίοδο. Αν τώρα δεν έχεις αποφασίσει για το χρώμα ή το σχέδιο που πρέπει να διαλέξεις, τι πιο κατάλληλο από κάτι fun και πολύ πολύ cute που θα ανανεώσει τη διάθεσή σου και θα σου θυμίσει ότι βρίσκεσαι στην καρδιά της άνοιξης;

Ευτυχώς, οι beauty addicts έχουν ήδη φροντίσει να μοιραστούν μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram τις προτάσεις τους, οι οποίες υπόσχονται να γίνουν η καλύτερη έμπνευση για σένα.

Ξεχώρισα λοιπόν πέντε ιδέες για το μανικιούρ των γιορτών και είμαι σίγουρη πως κάπου εδώ βρίσκεται και αυτή που θα λατρέψεις!

Ombre στο χρώμα της λεβάντας

Ένα κομψό μανικιούρ που βασίζεται στη δημοφιλή τεχνική του ombre και συνδυάζεται άψογα με ένα μικροσκοπικό σχέδιο και συγκεκριμένα μια tiny μαργαρίτα.

photo credits Instagram @thehangedit

 

Ανοιξιατικο γαλλικό

Ιδανική επιλογή για σένα που είσαι φαν του γαλλικού μανικιούρ αλλά έχεις βαρεθεί την κλασική εκδοχή του με τη γαλακτερή βάση και τη λευκή γραμμή. Δοκίμασε αυτόν τον συνδυασμό που φέρνει στο μυαλό κάτι από ροζ καραμέλες.

photo credits Instagram @imarninails

Polka dots

Φυσικά δεν πρόκειται για απλά polka dots αλλά για βούλες που μοιάζουν περισσότερο με πασχαλινά αυγά, τόσο λόγω του μεγέθους και του σχήματος τους, όσο και των χρωμάτων τους. Παρόλα αυτά δεν δείχνουν καθόλου κιτς.

photo credits Instagram @imarninails

 

Intricate Nails

Νύχια με σχέδια περίτεχνα και πολύπλοκα. Σε αυτό το μανικιούρ που μοιάζει με έργο τέχνης, μια πανδαισία χρωμάτων «παντρεύεται» με τα αφηρημένα σχήματα και μοτίβα για να κλέψουν την παράσταση.

photo credits Instagram @misspopnails

Cloudy skies

Αν είσαι ονειροπόλα και ρομαντική γυναίκα θα ερωτευτείς αυτό το μανικιούρ από την πρώτη στιγμή. Στη βάση χρησιμοποιείται baby blue χρώμα και επάνω του προστίθενται μικρά και «αφράτα» σύννεφα. Το αποτέλεσμα ονειρικό!

photo credits Instagram @oliveandjune

 

cover photo credits Instagram @imarninails

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

ASK THE EDITOR

4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Προϊόντα που εγγυώνται λάμψη και ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga