Skip to main content

ASK THE EDITOR

12 mists προσώπου για άμεση ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας

Είναι η αίσθηση δροσιάς που χρειάζεσαι τώρα που αρχίζει να ανεβαίνει η θερμοκρασία



Η εποχή που η ζέστη έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της είναι πια εδώ και εσύ ανυπομονείς να φορέσεις τα ολοκαίνουρια ρούχα σου και να βγεις ξανά στους δρόμους για να απολαύσεις τον ήλιο. Για να ανταπεξέλθεις (ιδιαίτερα όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι), θα πρέπει να βάλεις στην καθημερινότητά σου περισσότερη ποσότητα νερού και να προσθέσεις ένα επιπλέον βήμα στην περιποίηση του προσώπου σου.

Το face mist είναι το προϊόν που χρειάζεσαι και θα χρειάζεσαι το επόμενο διάστημα. Αποτελεί τον πιο εύκολο και πρακτικό τρόπο για να ενυδατώσεις την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της ημέρας και να επωφεληθείς από τις μοναδικές καταπραϋντικές, τονωτικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες.

Ένα ψέκασμα στο πρόσωπο πριν ή και μετά το μακιγιάζ είναι αρκετό για να προσφέρει άμεση αίσθηση δροσιάς, να εξισορροπήσει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, να επαναφέρει την ελαστικότητά της και να της δώσει μια ξεκούραστη και λαμπερή όψη στη στιγμή. Και όλα αυτά γιατί κάθε face mist που θα βρεις στην αγορά είναι εμπλουτισμένο με super ενυδατικά συστατικά, πολύτιμα αιθέρια έλαια και βιταμίνες.

It's time to get to spritzing! 

EAU THERMALE, VICHY

Ιαματικό νερό Eau thermale ιδανικό για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, πλούσιο σε σπάνια μέταλλα και ιχνοστοιχεία. 

FLAWLESS SKIN PERFECTING WATER MOISTURE MIST, LAURA MERCIER

Ελαχιστοποιεί την αφυδάτωση στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Αναζωογονεί και δυναμώνει την επιδερμίδα. Περιέχει deep sea water, μέταλλα, ασβέστιο και μαγνήσιο. 

HYDRATING FACE MIST H2ROSE, KORRES

Ροδόνερο Rosa Damascena ενισχυμένο σε υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση, τόνωση, μείωση της εμφάνισης των πόρων και φρεσκάρισμα του μακιγιάζ.

SUPERFOOD KEFIR -TEA MIST, ELEMIS

4-in-1 mist που βοηθά στην αποφυγή της αφυδάτωσης του δέρματος, έχει αντιοξειδωτική και χαλαρωτική δράση, παρατείνει την διάρκεια του μακιγιάζ και τονώνει το δέρμα. Το πρόσωπο δείχνει πιο φρέσκο και λαμπερό με ένα μόνο ψέκασμα.

DIOR HYDRA LIFE FRESH REVIVER SORBET WATER MIST, DIOR

Βοηθά στην ενυδάτωση και ενεργοποίηση του δέρματος, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη μακρά διάρκεια του μακιγιάζ, αναζωογονώντας την ακτινοβολία του. Η υφή του σε τζελ – γαλάκτωμα, μεταμορφώνεται σε μικροσταγονίδια, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά λεπτό, ανάλαφρο mist.

GREEK MOUNTAIN TEA FACE WATER, APIVITA

Νερό προσώπου από ελληνικό βιολογικό τσάι του βουνού για ενυδάτωση και προστασία από την πρόωρη γήρανση. Προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας από το οξειδωτικό stress που προκαλούν οι εξωτερικές επιδράσεις (UV ακτινοβολία, μόλυνση του περιβάλλοντος). Αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα.

CICAPAIR TIGER GRASS CALMING MIST, DR. JART+

Ένα ενυδατικό και καταπραϋντικό mist που ανακουφίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα χάρη στην επουλωτική δύναμη του συμπλέγματος Centella Asiatica. Μειώνει τις κοκκινίλες, τις φλεγμονές και την ευαισθησία της επιδερμίδας. Ενυδατώνει άμεσα την αφυδατωμένη επιδερμίδα και δημιουργεί μια λεπτή ασπίδα στο δέρμα για την πρόληψη απώλειας της υγρασίας.

ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΝΕΡΟ, URIAGE

Μια πραγματική πηγή λάμψης για το δέρμα. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε μεταλλικά στοιχεία παρόμοια με εκείνα των κυττάρων του δέρματος (Φυσικοί Ενυδατικοί Παράγοντες), εξασφαλίζει ενυδάτωση μακράς διάρκειας. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε άλατα ασβεστίου και μαγνησίου, καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα. Χάρη στο μοναδικό περιεχόμενό του σε μεταλλικά στοιχεία, η σύνθεση βοηθά επίσης στην αποκατάσταση του δερματικού φραγμού.

IMMORTELLE PRECIOUS MIST, L’OCCITANE

Σπρέι για το πρόσωπο χωρίς αλκοόλ για ενυδάτωση, τόνωση, άνεση και απαλότητα στην επιδερμίδα. Εμπλουτισμένο με υπεύθυνης προέλευσης ανθόνερα Immortelle από την Κορσική και Rose μαζί με ένα δυναμικό σύμπλεγμα Υαλουρονικού Οξέος, είναι ιδανικό για να διατηρεί το δέρμα φρέσκο και ενυδατωμένο.

ULTIMUNE DEFENSE REFRESHER MIST, SHISEIDO

Ένα serum σε μορφή mist που κρατά την επιδερμίδα ενυδατωμένη και δροσερή, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όπου και αν βρίσκεσαι. Με την Uchimizu Technology™ και το Double-Refreshing Complex, ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας και την εσωτερική της δύναμη. Υποστηρίζει την ικανότητα της επιδερμίδας να αποκαθιστά μόνη της τις φθορές της και αναδεικνύει την ομορφιά της.

EAU THERMALE, LA ROCHE- POSAY

Φυσική καταπραϋντική, αντιοξειδωτική και θεραπευτική δράση. Ιδιαίτερα πλούσιο σε Σελήνιο. Αποτελεί την απαραίτητη φροντίδα για την ευαίσθητη επιδερμίδα.

FACIAL SPRAY WITH ALOE, CHAMOMILE AND LAVENDER, MARIO BADESCU

Ενυδατώνει και βοηθά στην αποκατάσταση της ηρεμίας του δέρματος.
Χαρίζει μια χαλαρωτική ώθηση ενυδάτωσης, καθώς η αντιοξειδωτική βιταμίνη C καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, αφήνοντας το δέρμα ισορροπημένο και φωτεινό.

 

Cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department