Skip to main content

ASK THE EDITOR

9 προϊόντα που πηγαίνουν την περιποίηση της επιδερμίδας σε άλλο επίπεδο

Ώρα να εμπλουτίσεις το νεσεσέρ σου



Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο ανθρώπινο όργανο και η φροντίδα του σε καθημερινή βάση αποτελεί σοβαρή υπόθεση. Όπως και το υπόλοιπο σώμα, έτσι και αυτό, χρειάζεται την απαραίτητη ενυδάτωση, θρέψη αλλά και αντιοξειδωτική θεραπεία, που θα το βοηθήσουν να διατηρηθεί υγιές, νεανικό, όμορφο και λαμπερό.

Αυτή την εβδομάδα, κάνουμε την αγαπημένη μας έρευνα αγοράς και δοκιμάζουμε εννιά από τα «φρέσκα» προϊόντα που βρήκαμε στα καταστήματα καλλυντικών. Πρόκειται για προϊόντα περιποίησης του προσώπου, αλλά και ειδικότερα της περιοχής των ματιών, που έχει ανάγκη από εξειδικευμένη προστασία και φροντίδα, μιας και το δέρμα σε αυτήν την περιοχή είναι εξαιρετικά λεπτό και ευαίσθητο.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

COMMEMORATIVE ULTRA FACIAL CREAM, KIEHL’S

Με σύνθεση από Γλυκοπρωτεΐνη από θαλάσσιους πάγους και Σκουαλάνιο, ένα εξευγενισμένο φυτικό έλαιο που προέρχεται από την ελιά, αυτή η μη λιπαρή, ανάλαφρη ενυδατική κρέμα προσφέρει 2.3x περισσότερη ενυδάτωση, ακόμα και στις πιο ξηρές περιοχές της επιδερμίδας. Διαθέσιμη σε νέα, συλλεκτική συσκευασία για την επέτειο των 170 χρόνων της Kiehl’s.

BRIGHT POWER SOFT LOTION, ESTEE LAUDER

Με αυτή τη βαθιά ενυδατική, ανάλαφρη, ανώτερου-επιπέδου ενυδατική λοσιόν, η επιδερμίδα έχει όψη ζωντάνιας με αναμφισβήτητη φωτεινότητα και πιο νεανική εμφάνιση. Χαρίζει ομοιομορφία στο χρωματικό τόνο. Με τη δύναμη του εκχυλίσματος Beautyberry και της βιταμίνη C βοηθά να απελευθερωθεί μια ανανεωμένη διαύγεια και μια λάμψη που αποπνέει υγεία.

YO GLOW TROPICAL FRUITS - FACE SCRUB, WISHFUL

Ένα limited-edition 3 σε 1 scrub με ενζυμική δράση. Είναι εμπλουτισμένο με τα ίδια αποκλειστικά υλικά με το Yo GlowTM (ένζυμα ανανά και παπάγιας, καθώς και AHA και BHA), καθώς επίσης και με ένα νέο λαχταριστό άρωμα τροπικών φρούτων και ανθών που θα σε μεταφέρει νοητά σε παραδεισένια εξωτικά νησιά. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και δημιουργεί την τέλεια βάση για το μακιγιάζ για την επόμενη ημέρα ή χρησιμοποιείται ως ένα επιπλέον βήμα στη βραδινή ρουτίνα περιποίησης.

VITAL PERFECTION LIFTDEFINE RADIANCE SERUM, SHISEIDO

Ανακάλυψε ξανά ένα πιο σφριγηλό δέρμα στο πρόσωπο και το λαιμό και ένα επαναπροσδιορισμένο περίγραμμα. Αφύπνισε τη δυναμική της επιδερμίδας με την ReNeura Technology++™ και το Εκχύλισμα Νεροκάρδαμου. Εμπλουτισμένoς με 4MSK, αυτός ο ορός χαρίζει φωτεινότητα στην επιδερμίδα και βελτιώνει ορατά την εμφάνιση χαλάρωσης, ρυτίδων και σκούρων κηλίδων. Αναζωογονεί την επιδερμίδα για πιο απαλή, φωτεινή και σμιλεμένη όψη με πιο ευκρινές περίγραμμα.

T.L.C. SUKARI BABYFACIAL, DRUNK ELEPHANT

Μια καταπληκτική θεραπεία προσώπου για το σπίτι που προσφέρει ήπια και αποτελεσματική απολέπιση στην επιδερμίδα, μειώνει την εμφάνιση των πόρων και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα. Κορυφαίας ποιότητα σύνθεση που λειαίνει την υφή της επιδερμίδας και εξαλείφει τους πόρους, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Το Babyfacial™ είναι ειδικά σχεδιασμένο με αλεύρι ρεβιθιού, ένζυμο κολοκύθας και ένα μείγμα τσαγιού matsa, γαϊδουράγκαθου και μήλου με καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση. Φωτίζει απίστευτα την επιδερμίδα και βελτιώνει την ελαστικότητά της για πιο ομοιόμορφο, λαμπερό και μοναδικά απαλό αποτέλεσμα. Προσφέρει αποτελεσματική δράση ακόμα και σε επίμονα θαμπές επιδερμίδες.

Όλα τα προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με συστατικά που σέβονται την επιδερμίδα και έχουν σκοπό σε βοηθήσουν να αναδείξεις την πιο γοητευτική εκδοχή της!

photo credits unsplash.com

 

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΤΙΩΝ

HYDRA 3 EYE, VALMONT

Περιέχει δραστικά συστατικά που για πρώτη φορά χρησιμοποιούνται από την Valmont, όπως τον Polymatrix DNA complex. Με λεπτή και βελούδινη υφή, αυτή η τζελ-κρέμα, είναι ιδανική για την λεπτή, αφυδατωμένη περιοχή ματιών με μαύρους κύκλους, είναι δροσιστική και απολαυστική. Ιδανική για όλες τις ηλικίες.

ADVANCED GÉNIFIQUE EYE CREAM, LANCOME

Η απόλυτη εξειδίκευση της Lancôme στην επιστήμη του μικροβιώματος ενσωματώνεται τώρα στην εμβληματική κρέμα ματιών Advanced Génifique Yeux. Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό στο περίγραμμα των ματιών. Εκατομμύρια κλάσματα πρεβιοτικών και προβιοτικών ενδωματώθηκαν σε μία σύνθεση, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, για να προσφέρουν στην περιοχή των ματιών όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Σε 7 ημέρες αυτή η κρέμα χαρίζει πιο νεανικό και πιο φωτεινό βλέμμα.  Η επιδερμίδα επανορθώνεται κατά +70% πιο γρήγορα, ενισχύεται, ενδυναμώνεται και προστατεύεται από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες.

IMMORTELLE DIVINE EYE & LIP CONTOUR, L’OCCITANE

Αντιγηραντική φροντίδα για τα μάτια και τα χείλη με ελαφριά υφή τζελ που απορροφάται γρήγορα και βοηθά στην λείανση των ρυτίδων ενώ καταπολεμά τη χαλάρωση.  Διαθέτει ένα πρωτοποριακό συστατικό, το Σούπερ Εκχύλισμα Immortelle, μια 100% φυσική εναλλακτική λύση σε αντικατάσταση της Ρετινόλης, που είναι όμως το ίδιο αποτελεσματικό καθώς επίσης και 4 εκχυλίσματα Immortelle - τα 3 με κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας - που καθιστούν το προϊόν μια ολοκληρωμένη φροντίδα νεότητας που δρα στην καρδιά των κυττάρων για να επανορθώσει ορατά όλα τα σημάδια γήρανσης γύρω από την περιοχή των ματιών και των χειλιών. 

CAPTURE TOTALE SUPER POTENT EYE SERUM, DIOR

Ο 1ος αντιγηραντικός ορός Dior για ζωηρό βλέμμα που βοηθά στη μείωση της όψης πρηξίματος, λεπτών γραμμών και μαύρων κύκλων. Σύνθεση με 92% συστατικά φυσικής προέλευσης, το Super Potent Eye Serum παρέχει τριπλή δράση: διόρθωση με το εκχύλισμα longoza για επαναφορά ενέργειας και εκχύλισμα σίκαλης για σύσφιξη· μασάζ, χάρη στο απλικατέρ κατοχυρωμένο με διπλή πατέντα και αναζωογόνηση, λόγω του ψυχρού αποτελέσματος που προσφέρει η κεφαλή μασάζ cryo-flex. Μετά το πρώτο μασάζ, η περιοχή των ματιών λειαίνεται άμεσα και είναι ορατά πιο λαμπερή.

 

 

cover photo credits pexels.com

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

ASK THE EDITOR

4 λόγοι για να επενδύσεις σε μια overnight μάσκα προσώπου και τρεις επιλογές της beauty editor του AllYou

Μια ολονύκτια μάσκα προσώπου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στο καθημερινό σου skincare και είναι καιρός να τη βάλεις στη ρουτίνα σου

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

«Όλοι οι ενήλικες ήταν κάποτε παιδιά ... αλλά λίγοι από αυτούς το θυμούνται» Μικρός Πρίγκιπας

Γιορτάζουμε τα 81 χρόνια από την πρώτη έκδοση του Μικρού Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου