Skip to main content

ASK THE EDITOR

4 εύκολα και εντυπωσιακά χτενίσματα, ιδανικά για γυναίκες με μακριά μαλλιά

Εμπνευσμένα από τις εμφανίσεις αγαπημένων celebrities



Τα μακριά μαλλιά είναι ένας μεγάλος πόθος πολλών γυναικών, όμως όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, τότε σίγουρα κάθε γυναίκα αναζητά λύσεις και χτενίσματα ώστε αυτά να παραμένουν όμορφα κατά τη διάρκεια της ημέρας και φυσικά να μην γίνονται βάρος. Βρήκαμε και προτείνουμε τέσσερα εύκολα και εντυπωσιακά χτενίσματα τα οποία μπορούν να συνοδεύσουν τις περισσότερες στιλιστικές σου επιλογές, αντλώντας έμπνευση από διάσημες που τα έχουν υιοθετήσει.

Wet look

Ειδικά το καλοκαίρι με αυτή τη ζέστη, αυτό το hairstyle αποτελεί την τέλεια λύση. Είναι ένα σέξι χτένισμα που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Στην ουσία μιλάμε για το εφέ του βρεγμένου στα μαλλιά, το οποίο δημιουργείται τόσο σε νωπά, όσο και σε στεγνά μαλλιά.

photo courtesy of: Instagram @adrianalima & @andrewdaystudio

 

Free waves

Αυτό το χτένισμα αντανακλά το απλό, ελεύθερο πνεύμα που έχει μια γυναίκα. Δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια και είναι απλά φανταστικό. Είναι η επιτομή της κομψότητας και δείχνει ανεπιτήδευτα όμορφο. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα go-to look που μπορεί να σταθεί παντού. Μπορείς να το πετύχεις χρησιμοποιώντας την ειδική πρέσα ή πλέκοντας απλά τα μαλλιά σε πλεξούδες και αφήνοντας τα έτσι τη νύχτα όσο κοιμάσαι. Το επόμενο πρωί οι κυματισμοί στα μαλλιά θα σε ενθουσιάσουν!

photo courtesy of: Instagram @izabelgoulart

 

Braided ponytail

Στην περίπτωση αυτή έχουμε το συνδυασμό δύο χτενισμάτων για ακόμα πιο εντυπωσιακό look. Η ψηλή αλογοουρά ενισχύεται με μια πλεξούδα ή το αντίστροφο. Μοντέρνο και πολύ πρακτικό αυτό το χτένισμα θα σε «σώσει» από την ανυπόφορη ζέστη και θα κρατήσει τα μαλλιά σου σε τάξη όλη μέρα.

photo courtesy of: Instagram @jourdandunn

 

Messy bun

Το πιο διάσημο messy bun των τελευταίων χρόνων είναι σίγουρα αυτό της Meghan Markle, όμως έχει αγαπηθεί από αμέτρητες celebrities. Σε αυτές ανήκει και το μοντέλο Kendall Jenner. Ο ανέμελος και ανεπιτήδευτα πιασμένος κότσος έχει εξελιχθεί σε συνώνυμο της κομψότητας και της θηλυκότητας. Είναι ένα χτένισμα που μπορεί να φορεθεί από απλές καθημερινές βόλτες μέχρι και σε γάμο. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών και κάνει την εμφάνιση να μιας γυναίκας να δείχνει πολύ περιποιημένη. Δεν απαιτεί πιστολάκι ή άλλο εργαλείο θερμότητας για styling, κάτι που σημαίνει λιγότερη φθορά στην τρίχα, περισσότερη όμως λάμψη και υγιή όψη στα μαλλιά. Ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά είναι αρκετό για να το δημιουργήσεις σε ελάχιστο χρόνο και είσαι έτοιμη!

photo courtesy of: Instagram @kendalljenner

 

Cover photo courtesy of: Instagram @izabelgoulart

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

ASK THE EDITOR

4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Προϊόντα που εγγυώνται λάμψη και ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση

Προτεινόμενα

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US