Skip to main content

ASK THE EDITOR

Φεστιβάλ Βενετίας 2021: Ξέρουμε ακιρβώς ποιο lipstick φόρεσε η Ιταλίδα η ηθοποιός Beatrice Vendramin

Ένα εκπληκτικό και άκρως θηλυκό κόκκινο χρώμα



Η μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου είναι γεγονός. Η αυλαία της 78ης τελετής του Φεστιβάλ Βενετίας άνοιξε και η Ιταλία υποδέχθηκε για άλλη μια χρονιά τους πιο λαμπερούς διεθνείς σταρς. Στο κόκκινο χαλί περπάτησαν ονόματα όπως η Penélope Cruz η οποία έκανε μια κομψή εμφάνιση στην έναρξη του Φεστιβάλ την 1η Σεπτεμβρίου με ένα κλασικό σύνολο Chanel, η Kirsten Dunst, η Cynthia Erivo αλλά και η Ιταλίδα καλλονή ηθοποιός Beatrice Vendramin, στης οποίας και το εκπληκτικό μακιγιάζ εστιάζουμε.

Η Beatrice Vendramin βρέθηκε στην Biennale της Βενετίας για την προβολή του φιλμ “È STATA LA MANO DI DIO” του Paolo Sorrentino και το look της ηθοποιού κέρδισε όλα τα βλέμματα. Το μακιγιάζ της σταρ υπέγραψε ο οίκος Armani Beauty, χάρη στα προϊόντα του οποίου το αποτέλεσμα στο πρόσωπο της Beatrice Vendramin ήταν άκρως γοητευτικό και κομψό.

Τα χαρακτηριστικά αυτού του μακιγιάζ ήταν το φυσικό και πολύ λαμπερό και «φρέσκο» αποτέλεσμα στην επιδερμίδα, το χρώμα υγείας στα μάγουλα και οι γήινοι τόνοι στα βλέφαρα των ματιών, οι φυσικά τονισμένες βλεφαρίδες και φυσικά, το πλούσιο, κόκκινο χρώμα στα χείλη της που είχε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο και απογείωσε το look της.

lipstick

Πιο συγκεκριμένα, στα χείλη της Beatrice Vendramin εφαρμόστηκε το Lip Power, το καινούριο, μακράς διάρκειας lipstick του οίκου Giorgio Armani, στην απόχρωση 400 “Four Hundred”, το οποίο όπως  μπορείς να διαπιστώσεις και από το μακιγιάζ της σταρ, προσφέρει ένα ζωηρό και έντονο χρώμα. Το lipstick αυτό χαρίζει άνεση, δεν ταλαιπωρεί τα χείλη χάρη στα περιποιητικά του συστατικά και διαρκεί ως και οκτώ ώρες από τη στιγμή της εφαρμογής!

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή