Skip to main content

ASK THE EDITOR

5 φθινοπωρινά κραγιόν που σίγουρα πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου

Τα εντοπίσαμε και τα προτείνουμε!



Το φθινόπωρο αποτελεί συνώνυμο της ανανέωσης και των αλλαγών. Η γκαρνταρόμπα μας προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα της εποχής, το ίδιο όμως συμβαίνει και με τις συνήθειες ομορφιάς που ακολουθούμε, ακόμα κι αν πρόκειται για το μακιγιάζ.

Ένα από τα προϊόντα που αξίζουν ένα φρεσκάρισμα είναι και το κραγιόν. Αρχίζουμε να αναζητούμε για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί στην αγορά και προσθέτουμε στο νεσεσέρ μας εκείνες τις αποχρώσεις που σύμφωνα με τα brands και τις τάσεις της ομορφιάς, ταιριάζουν καλύτερα στο φθινοπωρινό mood.

Εμείς βρήκαμε πέντε από αυτά και τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

BUTTER LIP GLOSS 48 CINNAMON ROLL, NYX PROFESSIONAL MAKEUP

Η πλούσια σειρά αποχρώσεων Butter Gloss είναι ιδανική για άτομα με πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες ώστε να βρουν εύκολα την τέλεια nude απόχρωση! 

nyx

LUSTREGLASS LIPSTICK LOCAL CELEB, MAC

Κραγιόν ανάλαφρης σύνθεσης, εμπλουτισμένο με σπόρους σμέουρου και εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας που χαρίζει διάφανο και λαμπερό χρώμα και λάμψη που διαρκεί.

macglas

KISSKISS SHINE BLOOM 129 BLOSSOM KISS, GUERLAIN

Το νέο λαμπερό κραγιόν της Guerlain από 95% φυσικά συστατικά *, με τη μοναδική αποτύπωση της φύσης και των λουλουδιών. Στις νότες κορυφής, μια λαμπερή αρμονία λεμονιού, πορτοκαλιού και περγαμόντου. Στην καρδιά, το τριαντάφυλλο και η ίριδα φέρνουν γλυκύτητα. Στις νότες βάσης, η βανίλια και το Tonka Bean δίνουν στο KissKiss όλη τoυς την ένταση.

gurlain

THE LIPSTICK SHEER 114, CAROLINA HERRERA

Ένα χρώμα που τονίζει τα χείλη και παραμένει απαλό και πλούσιο, χαρίζοντας ακαταμάχητα φυσική αίσθηση. Πλήρως προσαρμόσιμο, διαθέσιμο σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και χρωμάτων και ειδικά σχεδιασμένο για να το παίρνεις παντού μαζί σου, κάθε κομμάτι μετατρέπεται σε ένα εξατομικευμένο αξεσουάρ που εκφράζει το προσωπικό σου στυλ.

carolina

LE ROUGE PARFUM LIQUID ULTRA MATTE ROUGE NUIT, KILIAN PARIS

Το κρεμώδες, υγρό χρώμα των Le Rouge Parfum Liquid Ultra Matte υπόσχεται να ενεργοποιήσει τις αισθήσεις σου: με εξαιρετικά έντονη απόδοση χρώματος και μεγάλη διάρκεια, αυτό το απόλυτα ματ liquid lipstick είναι ελαφρά αρωματισμένο με το iconic KILIAN PARIS άρωμα Love, don’t be shy, με νότες από άνθη πορτοκαλιάς, βανίλια και marshmallow.

kilian

 

 

cover photo credits @renatocampora

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.