Skip to main content

ASK THE EDITOR

Christmas Shopping: Τα αρώματα με τις πιο μεθυστικές νότες που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις σε κάθε σου βήμα

Μια λίστα γεμάτη εκπλήξεις!



Λίγες σταγόνες από την αγαπημένη σου εσάνς μπορούν να ανανεώσουν τη διάθεση σου ανεβάζοντάς την στα ύψη, να σε κάνουν να νιώσεις μοναδική, να προσθέσουν λάμψη στην εμφάνισή σου και να τονίσουν με τον πιο μεθυστικό τρόπο την παρουσία σου όχι μόνο στο γιορτινό τραπέζι αλλά και σε κάθε σου έξοδο αυτή την περίοδο.

Εμείς δημιουργήσαμε μια λίστα από κομψά αρώματα, που υπόσχονται να σου χαρίσουν ένα ξεχωριστό οσφρητικό ταξίδι και να σε συντροφεύουν για το επόμενο διάστημα.

BVLGARI ALLEGRA FANTASIA VENETA EAU DE PARFUM, BVLGARI

Ένα εορταστικό chypre άρωμα που ενσωματώνει τον ενθουσιασμό της πιο συγκλονιστικής ιταλικής φιέστα. Μια συμφωνία κόκκινου ροδάκινου που αποπνέει τη θαυμάσια χλιδή μια μεγάλης γιορτής. Συνδυάζεται με οποιοδήποτε άρωμα απο τα Bvlgari ALLEGRA Magnifying Essence: Musk, Bergamot, Rose, Patchouli or Vanilla.

bulgari

INVITE ONLY AMBER L 23, KAYALI, SEPHORA

Έντονο, ακαταμάχητο άρωμα που λειτουργεί εθιστικά καθώς συνδυάζει ρητίνη από κεχριμπάρι και βανίλια Μαδαγασκάρης με Μαύρο Κεράσι, Μέλι Προβηγκίας και Φύλλα Καπνού. Η αποπλάνηση σε ένα μπουκάλι! Οι νότες τριαντάφυλλου και φύλλων εσπεριδοειδών δημιουργούν ένα διακριτικό αλλά σαγηνευτικό τελείωμα που αφήνει πίσω ένα υπνωτιστικό άρωμα απίστευτα μεγάλης διάρκειας.

ivite

VETIVER & GOLDEN VANILLA COLOGNE INTENSE, JO MALONE LONDON

Η αφθονία των δύο μοναδικών συστατικών ενός νησιού, που κοσμούν συνυφασμένα τη γεμάτη βανίλια ακτογραμμή της Μαδαγασκάρης. Ένα απολαυστικά αισθησιακό άρωμα όπου η αρχική ιδέα δροσερού και πικάντικου κάρδαμου, και η φρεσκάδα του γκρέιπφρουτ προαναγγέλλουν τα πολυεπίπεδα γήινα αρώματα του γηγενούς βετιβέρ. Η πολύτιμη βανίλια βουρβώνης, συλλεγμένη από τις καλλιέργειες βανίλιας στη ζούγκλα με το χέρι, ζεσταίνει και περικλείει τα αρώματα.

jomalone

CRICKET SONG, FLORAIKU PARIS, HEAVEN ON EARTH

Το Cricket Song συνδυάζει τις έντονες νότες της Μανώλιας μαζί με Περγαμόντο και Vetiver για να δημιουργήσει ένα ξηρό γλυκό άρωμα. Και μία νοσταλγία με άρωμα πούδρας, σαν την φωνή της Ella Fitzgerald στο ομώνυμο τραγούδι.

floraiku

FLORA LUMINARE EAU DE PARFUM, MOLTON BROWN

Ζεστές νότες πικραμύγδαλου που έχουν μαλακώσει σε neroli και tiare, με αποκορύφωμα το κρεμώδες ίχνος που αφήνει το σανδαλόξυλο και musk. Ώρα να αποδράσεις σε μια απόκοσμη, ειδυλλιακή ατόλη. Ουτοπικό. Λαμπερό. Φωτεινό.

molton

THE ONE GOLD EAU DE PARFUM INTENSE, DOLCE & GABBANA

Με επιρροές από τα αρώματα της κλασσικής πλέον συλλογής The One, το chypre άρωμα The One Gold, με τις φρουτώδεις νότες του, προσδίδει λάμψη και πολυτέλεια και εκφράζει ισχυρή αυτοπεποίθηση και ακαταμάχητη έλξη.

dolce

BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME, YVES SAINT LAURENT

Σαν αδρεναλίνη που κυλάει στις φλέβες, το νέο BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME σε προκαλεί να χορέψεις όλη τη νύχτα. Η αντίθεση ανάμεσα στο λευκό και το μαύρο του πρωταρχικού EAU DE PARFUM φτάνει στα άκρα. Ακραία δόση Μαύρου Καφέ. Έντονα Λευκά Άνθη. Υπερβολική δόση Πατσουλί. Χωρίς παραχωρήσεις. Χωρίς όρια. Μια έξαψη που κυριεύει το σώμα.

ysl

ORPHEON EAU DE PARFUM, DIPTYQUE

Το σκηνικό: ομίχλη καπνού που αναμιγνύεται με ίχνη σκόνης από πούδρα, και παραμένει πάνω σε γυαλισμένο ξύλο. Στην καρδιά της σύνθεσης βρίσκεται η ατμόσφαιρα αυτού του αξέχαστου τόπου, αναγνωρίσιμη μέσα από τη ζεστασιά του Tonka bean, το βάθος του κέδρου και τη ζωντάνια των καρπών αρκεύθου.

dipt

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ