Skip to main content

ASK THE EDITOR

7 προϊόντα για μια απολαυστική περιποίηση σώματος

Περιποίηση σώματος στο σπίτι



Εχουμε αρχίσει να μπαίνουμε πλέον για τα καλά στην περίοδο του χειμώνα, αφού το κρύο γίνεται όλο και πιο έντονο. Με αυτή την αλλαγή, το δέρμα μας χρειάζεται ακόμα περισσότερη φροντίδα, ώστε να παραμένει ενυδατωμένο, απαλό και λαμπερό. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να αφιερώσεις λίγη ώρα στον εαυτό σου, πριν από τον ύπνο και να ζήσεις μικρές στιγμές χαλάρωσης εφαρμόζοντας ένα προϊόν σώματος με σύνθεση εμπλουτισμένη με πολύτιμα στοιχεία, υπέροχο άρωμα και απολαυστική υφή;

BAUME GOURMAND CORPS, CAUDALIE

Πλούσιο και πολυτελές balm σώματος με γλυκό άρωμα που συνδυάζει νότες ανθών πορτοκαλιού και ξύλου πορτοκαλιάς. Καταπραΰνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Αποκαθιστά την προστατευτική υδρολιπιδική μεμβράνη της επιδερμίδας, λειαίνει τα σκληρά σημεία και εξαλείφει αμέσως την αίσθηση ξηρότητας. Με απαλή υφή, που απορροφάται γρήγορα.

caudaliecorpscorps

ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ & ΣΩΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ & ΕΛΙΧΡΥΣΟΣ, MESSINIAN SPA

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της σειράς Βασιλικός Πολτός & Ελίχρυσος είναι ότι όλα της τα προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με πολύτιμα συστατικά από τη φύση, προσφέροντας υπέροχα, πλούσια αρώματα και αποπνέοντας μια μυστηριώδη γοητεία. Η χρυσαφένια κρέμα αφήνει το δέρμα λαμπερό και μεταξένιο και ανυψώνει τις αισθήσεις με το ουράνιο άρωμά της.

messiniancorps

HUILE PRODIGIEUSE FLORAL, NUXE

Το best seller ξηρό λάδι περιποίησης για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά της Nuxe με νέο, φλοράλ άρωμα. Ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει πρόσωπο. Πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε. Με λουλουδένιο, φρέσκο & ντελικάτο άρωμα, που χαρακτηρίζεται από πικάντικο Grapefruit, Αρωματική Μανόλια, Αισθησιακό Musk.

nuxefloralcorps

JUBILANT PINE & PATCHOULI BODY LOTION, MOLTON BROWN

Εορταστικές νότες από έντονο πεύκο, πατσουλί και λαχταριστά κόκκινα φρούτα τυλίγουν το δέρμα σε ένα λαμπερό και φιλόξενο άρωμα. Μια εποχιακή αύρα του παρελθόντος μεταφέρεται στο παρόν, για να γιορτάσουμε τις νέες αναμνήσεις που υφαίνονται από το εμβληματικό μας καταφύγιο. Νοσταλγικό, εποχιακό body lotion.

moltoncorps

LAVENDER BODY LOTION, L’OCCITANE

Εμπλουτισμένη με χαλαρωτικό αιθέριο έλαιο λεβάντας Π.Ο.Π. (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) από την Ορεινή Προβηγκία, αυτή η λοσιόν σώματος συνδυάζει τις χαλαρωτικές ιδιότητες της λεβάντας με τα θρεπτικά οφέλη του βουτύρου Shea. Η πλούσια, απαλή υφή της "λιώνει" στο δέρμα, αφήνοντάς το, απαλό, ελαστικό και υπέροχα αρωματισμένο.

loccitanecorps

VANILLA PUMPKIN WHIPPED BODY BUTTER, THE BODY SHOP

Πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος με υπέροχη, αφράτη υφή που λιώνει στην επιδερμίδα και εξασφαλίζει άμεση απορρόφηση. Ταυτόχρονα, διαθέτει πλούσια ενυδατική σύνθεση και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αίσθηση θρέψης που διαρκεί έως και 72 ώρες, χωρίς να αφήνει λιπαρό τελείωμα. Με το πιο cosy φθινοπωρινό άρωμα ψημένης κολοκύθας, με νότες από καραμελωμένο φουντούκι, σιρόπι σφενδάμου και γάλα αμυγδάλου!

bodyshopbuttercorps

SOFT BODY LOTION, DIPTYQUE

Ενυδατικό γαλάκτωμα ήπιο και καταπραϋντικό. Το εκχύλισμα γιασεμιού καταπραΰνει και μαλακώνει την επιδερμίδα, αφήνοντας το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Το εκχύλισμα γιασεμιού συνδυάζεται με ylang-ylang και κερί μέλισσας, δημιουργώντας ένα απαλό και ζεστό άρωμα.

dipticorps

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department