Skip to main content

ASK THE EDITOR

4 κορυφαία εργαλεία hairstyling για υπέροχα χτενίσματα εύκολα και γρήγορα

Χωρίς να καταστρέφονται τα μαλλιά σου



Δεν θα ήταν φανταστικά, αν κάθε μέρα, πριν από κάθε σου έξοδο, είχες εξασφαλίσει ότι θα βγεις από το σπίτι με ένα εντυπωσιακό χτένισμα όπως αυτό που μπορεί να σου χαρίσει ένας επαγγελματίας κομμωτής; Τώρα λοιπόν αυτή η επιθυμία δεν είναι ένα άπιαστο όνειρο, αλλά μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αφού στην αγορά μπορείς να βρεις κορυφαία εργαλεία hairstyling, τα οποία περιποιούνται τα μαλλιά χαρίζοντας κομψά χτενίσματα κάθε είδους, από μπούκλες και παιχνιδιάρικους κυματισμούς μέχρι το τέλειο ίσιωμα. Κι όλα αυτά, σε ελάχιστα μόνο λεπτά, χωρίς να καταστρέφεται η τρίχα.

BELLISSIMA STEAM ELIXIR, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΑΤΜΟ

Θέλεις ένα εργαλείο για ίσια μαλλιά το οποίο να μπορείς να το χρησιμοποιείς καθημερινά χωρίς να καταστρέφει τα μαλλιά σου; Το επαναστατικό επαγγελματικό ισιωτικό με ατμό Steam Elixir διατηρεί την ενυδάτωση και προστατεύει τα μαλλιά ενώ τα ισιώνει για τέλειο λείο φινίρισμα με ένα πέρασμα χωρίς καμία βλάβη. Είναι ένα πραγματικό "ελιξίριο ατμού" για τέλεια λεία, απαλά και λαμπερά μαλλιά. Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία ατμού Steam Active Care, με κάθε πέρασμα, η πλάκα απελευθερώνει τη σωστή ποσότητα ατμού στην τούφα που βοηθά να διατηρηθεί η σωστή ενυδάτωση των μαλλιών και τα προστατεύει από την ξαφνική αλλαγή θερμοκρασίας που προκαλείται από το πέρασμα των θερμών πλακών, αποφεύγοντας έτσι το σπάσιμο της ίνας των μαλλιών. Η ειδική επίστρωση των κεραμικών πλακών με έλαια Argan προάγει την προστασία από τη θερμότητα, εξασφαλίζει τέλεια ομαλότητα και χαρίζει άμεση φωτεινότητα και απαλότητα στα μαλλιά. Επίλεξε τη θερμοκρασία που ταιριάζει καλύτερα στα μαλλιά σου: λεπτά: 170 °C, μεσαία: 185 °C, χοντρά και δύσκολα στο ίσιωμα: 200 - 230 °C.

bellissimastyler

GHD HELIOS™ DESIRE LIMITED EDITION - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΣΟΥΑΡ

Ένα επαναστατικό σεσουάρ σε limited edition με υπέροχες μεταλλικές αποχρώσεις, σε συνδυασμό με το πολυτελές πράσινο σμαραγδί dust-bag. Έχει σχεδιαστεί από τους καλύτερους φυσικούς, μηχανικούς και επαγγελματίες του styling της ομάδας ghd, για styling ακριβείας και 30% περισσότερη λάμψη. Με τη μοναδική τεχνολογία Aeroprecis™ και μοτέρ brushless χαμηλού βάρους και μεγάλης διάρκειας ζωής, το σεσουάρ ghd helios™ παράγει ισχυρή ροή αέρα που κινείται με ταχύτητα 120 km/h. Το αεροδυναμικό design συνεργάζεται αρμονικά με το επαγγελματικό ειδικά διαμορφωμένο στόμιο διασφαλίζοντας ροή αέρα υψηλής συγκέντρωσης για έλεγχο του styling με μεγαλύτερη ακρίβεια και 3 φορές πιο καλοσχηματισμένα μαλλιά. Η προηγμένη τεχνολογία ιόντων μειώνει δραστικά το φριζάρισμα και τα ηλεκτρισμένα μαλλιά, για υπέροχα μαλακό finish, το επιβεβαιώνουν 9/10. Χάρη στη ρυθμιζόμενη θερμοκρασία και ταχύτητα και τη λειτουργία ψυχρού αέρα, μπορείς να στεγνώνεις και να σταθεροποιείς το look σου με επαγγελματικά αποτελέσματα.

ghdstyler

L’OREAL PROFESSIONEL LIMITED EDITION BARBIE x STEAMPOD

Αμέτρητα look, με τη δύναμη του ατμού. Για πρώτη φορά, το απόλυτο εργαλείο styling που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα που φροντίζει τα μαλλιά της συναντά την Barbie, την πιο μοδάτη και ανοιχτή στη διαφορετικότητα κούκλα στην αγορά, και δημιουργούν μία πραγματικά ονειρεμένη συνεργασία. Από υπέροχα φυσικό look μέχρι λαμπερό κυματιστό ή ακόμα και ανέμελο ίσιο το SteamPod x Barbie σου επιτρέπει να κάνεις όποιο look έχεις ονειρευτεί στα μαλλιά με τη δύναμη του ατμού. Χαρίζει διπλάσια εμφανή λείανση στα μαλλιά, πειθαρχεί τα πιο ατίθασα και ισιώνει ακόμα και τα πιο afro μαλλιά, προσφέρει βέλτιστη προστασία της τρίχας, χρήση με τη χρήση, δίνει ένα χτένισμα που διαρκεί, για μαλλιά απαλά και με φυσική κίνηση όποιος κι αν είναι ο τύπος τους. Επιπλέον, προσφέρει προστασία του χρώματος και βελούδινο φινίρισμα.

lorealprofessionnelsteampod

BABYLISS PRO CRIMPING IRON

Επαγγελματική τοστιέρα μαλλιών με ρύθμιση θερμοκρασίας 5 θέσεων, για υπέροχο κυματιστό στιλ στα μαλλιά.  Διαθέτει προηγμένο σύστημα διαχείρισης της θερμότητας, προσδίδει όγκο στα μαλλιά, διατηρεί τη φυσική κίνησή τους, δεν προκαλεί φθορά στην τρίχα, τα αφήνει απαλά και λαμπερά και εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια στο χτένισμα. Είναι ένα εργαλείο κατάλληλο για κάθε τύπο και διαφορετικά μήκη μαλλιών.

babylissiron

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

ASK THE EDITOR

4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Προϊόντα που εγγυώνται λάμψη και ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.