Θέλεις να κόψεις τα μαλλιά σου φράντζα; Αυτές είναι οι τρεις τάσεις που επικρατούν

Διάλεξε αυτή που θα γίνει το αγαπημένο σου στοιχείο στην εμφάνισή σου

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Αν έχεις διάθεση για μια αλλαγή και θέλεις να φρεσκάρεις την εμφάνισή σου με κάτι που θα σε χαρακτηρίζει και θα γίνει κάνει το πρόσωπό σου ακόμα πιο θηλυκό, ενώ θα αναδείξει και τα χαρακτηριστικά σου, η λύση είναι μια: η φράντζα.

Αυτή η επιλογή στα κουρέματα έχει γίνει η εμμονή των trend setters αλλά και των απανταχού influencers, που «υιοθετούν» μια από τις τρεις κορυφαίες τάσεις που θα δεις παρακάτω και μετατρέπουν τα μαλλιά τους σε «εργαλείο» της δουλειάς τους αλλά και στο τέλειο στοιχείο για εμφανίσεις που θα συζητηθούν.

Για να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο, έχουμε συγκεντρώσει μερικές λεπτομέρειες για την καθεμία από αυτές τις τάσεις.

Blunt Bangs

Αυτή η φράντζα είναι ίσια κομμένη αλλά οι γωνίες της γύρω από τα μάτια είναι στρογγυλεμένες. Τα blunt bangs είναι ιδανικά για γυναίκες που έχουν μακρύ πρόσωπο, αφού χαρίζουν συμμετρία στα χαρακτηριστικά.

bluntbagtrend

@justinesoranzo

 

Curtain Bangs

Αγαπημένη επιλογή των Γαλλίδων! Είναι η πιο versatile εκδοχή της φράντζας. Τα curtain bangs ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε σχήμα προσώπου και χάρη στο μεσαίο μήκος τους αλλά και το απλό layering, μπορούν να απογειώσουν οποιοδήποτε look ακόμα και όταν δεν έχεις κάνει καθόλου styling.

curtainbangfrench

@josefinevogt

 

Baby Bangs

Είναι η ιδανική φράντζα για τις γυναίκες που έχουν στρογγυλό ή οβάλ πρόσωπο. Τα baby bangs, τα οποία είναι γνωστά και ως micro bangs, αποτελούν τέλεια επιλογή για τις πιο τολμηρές γυναίκες. Τα μαλλιά είναι κομμένα πολύ κοντά, σχεδόν φτάνουν τη μέση του μετώπου και έτσι το πρόσωπο «ανοίγει» και τα χαρακτηριστικά του λάμπουν.

babybangtrnd

@alyssainthecity

 

 

 

cover photo credits Instagram @josefinevogtAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares