5 πολυτελή lip balms για χείλη απαλά σαν μωρού όλο το χειμώνα

Λειαίνουν και ενυδατώνουν

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Τα χείλη, όπως και το υπόλοιπο πρόσωπο και σώμα, χρειάζονται περιποίηση όλο το χρόνο. Ιδιαίτερα το χειμώνα βέβαια που λόγω του κρύου τείνουν να εμφανίζουν ξηρότητα και να σκάνε. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα lip balm.

Το προϊόν αυτό θα το βρεις είτε μορφή στικ είτε σε μικρά στρογγυλά βαζάκια που περιέχουν πολύ αποτελεσματικούς παράγοντες, χάρη στους οποίους ενυδατώνουν τα χείλη, προστατεύουν από, εξασφαλίζουν λεία, απαλή υφή και χαρίζουν αίσθηση άνεσης και όγκο, μέρα με τη μέρα.

LIP BALM CHROMOPHOBIA, BYREDO

Μια σύνθεση με 99.8% φυσικά συστατικά, σούπερ θρεπτική, απαλή, genderless, που γλιστράει στα χείλη και με ένα μόνο πέρασμα χαρίζει πολλές ώρες άνεσης.

byredobalm

ROUGE DIOR FLORAL CARE LIP BALM REFILLABLE DIORNATURAL, DIOR

Μια σύνθεση συμπυκνωμένη σε εκχυλίσματα παιωνίας και άνθος ροδιού, για πιο όμορφα χείλη ημέρα με την ημέρα. Με σύνθεση 95% από συστατικά φυσικής προέλευσης και εμπλουτισμένο με περιποίηση χειλιών που ανακουφίζει, το Rouge Dior balm διασφαλίζει 20 ώρες ενυδάτωσης.

diorbalm

PURE COLOR ENVY COLOR REPLENISH LIP BALM, ESTEE LAUDER

Αυτό το ενυδατικό balm γλιστρά πάνω στα χείλη για να προσφέρει έντονη υγρασία ενώ δίνει και μία δόση χρώματος που προσαρμόζεται ανάλογα με την απόχρωση των χειλιών.

esteebalm

SOLEIL SUNLIT ROSE LIP BALM, TOM FORD

Lip balm σε διάφανη προς ροζ απόχρωση που προσδίδει άμεση ενυδάτωση και λάμψη για ζουμερά και γεμάτα χείλη.

tomfordbalm

LA MER THE LIP BALM, LA MER

Είναι εμπλουτισμένο με ένα ισχυρό σύμπλεγμα λιπιδίων. Αυτό το έντονα επανορθωτικό balm χειλιών απαλύνει την τραχύτητα και προσφέρει άμεση ενυδάτωση και ανανέωση στα ξηρά χείλη.

lamerbalm

 

 

 

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares