Skip to main content

ASK THE EDITOR

Γρηγόρης Πυρπύλης: Ο διάσημος Έλληνας make-up artist είναι ο νέος creative director της Hermès Beauty

«Νιώθω μεγάλη τιμή και ενθουσιασμό που γίνομαι μέλος του εμβληματικού οίκου Ηermes ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Beauty» δήλωσε ο ίδιος.



Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του ιταλικού οίκου Sergio Rossi μέσα από την οποία έγινε γνωστή η συνεργασία του με την Ελληνίδα fashion insider και content creator, Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη, ένα ακόμη νέο στο χώρο της ομορφιάς έρχεται να μας κάνει υπερήφανους. Και αυτό γιατί η σπουδαία διάκριση που θα διαβάσεις παρακάτω έχει άρωμα Ελλάδας.

Πλέον στο δυναμικό του οίκου Hermès ανήκει ένας ο Έλληνας make-up artist Γρηγόρης Πυρπύλης, ο οποίος θα βοηθήσει στην ακόμα μεγαλύτερη εξάπλωση του οίκου Hermès Beauty, αφού ανέλαβε τη θέση του creative director του brand.

«Νιώθω μεγάλη τιμή και ενθουσιασμό που γίνομαι μέλος του εμβληματικού οίκου Ηermes ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Beauty» δήλωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και συμπλήρωσε «Είναι ένας οίκος που αποτελεί την επιτομή της ομορφιάς σε κάθε μορφή της, χάρη στη δέσμευσή του στη δεξιοτεχνία και το savoir-faire, ένας οίκος της δημιουργίας και της δημιουργικότητας. Πρόκειται για το ξεκίνημα ενός ταξιδιού στο οποίο κάθε προσωπικότητα μπορεί να εκφραστεί και κάθε μορφή της ομορφιάς μπορεί να αποκαλυφθεί και να γιορταστεί, ένα όραμα της ομορφιάς που αγαπώ και διατηρώ από τότε που ανακάλυψα την τέχνη του μακιγιάζ, πριν από 15 χρόνια».

pirpilishermes

@gregoris

 

Από την νέα του θέση ο διάσημος Έλληνας makeup artist θα συνεργάζεται με την Agnès de Villers, πρόεδρο του Hermès Parfum et Beauté, και θα είναι υπό την επίβλεψη, επίσης, του Pierre-Alexis Dumas, καλλιτεχνικού διευθυντή του group. O Πυρπύλης διαδέχεται τον Jérôme Touron.

«Μοιραζόμαστε με τον Γρηγόρη ένα κοινό όραμα για την ομορφιά, ως καθημερινό σύμμαχο που αποκαλύπτει την προσωπικότητα και προσφέρει κομψότητα, άνεση και ευχαρίστηση», είπε ο Dumas. Περιέγραψε μάλιστα τον Πυρπύλη ως «καλλιτέχνη του μακιγιάζ και τεχνίτη», που «θα συμβάλει στην οικοδόμηση της μοναδικής, αυθεντικής και αισθητηριακής γλώσσας του Hermès Beauty».

Η Hermès, η οποία έχει μια μακροχρόνια επιχείρηση αρωμάτων, μπήκε στην βιομηχανία του luxury beauty με τα κραγιόν Rouge Hermès τον Μάρτιο του 2020 και από τότε έχει προσθέσει στην συλλογή της τα ρουζ Rose Hermès και την κρέμα χεριών Les Mains Hermès.

 

 

 

 

cover photo credits @gregoris

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

7 must beauty προϊόντα για να πάρεις μαζί σου στα τριήμερα του Μαρτίου

Τι να έχεις μαζί σου για να καλύψεις όλες σου τις beauty ανάγκες, ακολουθώντας παράλληλα τη φιλοσοφία του less is more

ASK THE EDITOR

4 ζουμερά lip oils για ανάλαφρα ανοιξιάτικα beauty looks

To must προϊόν για το νεσεσέρ σου αυτήν την περίοδο

Προτεινόμενα

CELEBS

Δεν τους έφερε γούρι ο Σασμός: Πέντε ηθοποιοί που χώρισαν!

Από την τηλεοπτική επιτυχία στις δυσκολίες της προσωπικής τους ζωής

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Bon Jovi ανακοινώνουν την κυκλοφορία του δίσκου Forever – Ακούστε το lead single με τίτλο “Legendary”

Πότε θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος του συγκροτήματος;

CELEBS

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή κι η σχέση με τον γιο της

Αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερή της περίοδος