Skip to main content

ASK THE EDITOR

6 προϊόντα περιποίησης ιδανικά για λιπαρή επιδερμίδα

Νιώσε την απόλυτη άνεση



Έχεις λιπαρή επιδερμίδα και ταλαιπωρείσαι, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες; Μην ξεχνάς ότι αυτός ο τύπος επιδερμίδας χρειάζεται την κατάλληλη φροντίδα ώστε να λάμπει από υγεία και να μπορείς να την απολαμβάνεις στην καθημερινότητά σου. Για να νιώθεις πάντοτε άνεση και να έχεις καθαρό πρόσωπο, μπορείς να προσθέσεις στην ρουτίνα σου ένα από τα παρακάτω προϊόντα περιποίησης.

AQUA BEELICIOUS ΚΡΕΜΑ GEL ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΕΛΑΦΡΙΑΣ ΥΦΗΣ, APIVITA

Ειδικά σχεδιασμένη με εκχύλισμα λουλουδιών από κίστο, άγριο τριαντάφυλλο, ίριδα και μέλι, σούπερ ενυδατικά συστατικά που αναπληρώνουν άμεσα τα αποθέματα νερού της επιδερμίδας. Οil-free σύνθεση που δεν επιβαρύνει τη λιπαρή-μικτή επιδερμίδα.

aquaapivitacream

OIL FREE MOISTURIZER SPF 30, MARIO BADESCU

Ενυδατική κρέμα μη λιπαρή. Ενυδατώνει χωρίς να φράζει τους πόρους. Ενισχυμένη με εκχύλισμα λεμονόχορτου που λευκαίνει τις δυσχρωμίες και αλλαντοΐνη που καταπραΰνει, επαναφέροντας την χαμένη ισορροπία της επιδερμίδας αφήνοντάς την απαλή και ελαστική.

mariobadesculipari

ZERO OIL™ PORE PURIFYING TONER WITH SAW PALMETTO & MINT, ORIGINS

Μία υπέροχη τονωτική λοσιόν καθαρισμού που χάρη στο αποτοξινωτικό Saw Palmetto, τη δροσερή Mέντα και το Σαλικυλικό οξύ ρυθμίζει αμέσως τη γυαλάδα, βελτιώνει την υφή και δημιουργεί ένα απαλό, matte αποτέλεσμα. 

originslipari

EFFACLAR LOTION, LA ROCHE- POSAY

Στυπτική lotion καθαρισμού Effaclar Lotion με μικροαπολεπιστική δράση. Ιδανική για λιπαρό δέρμα με ατέλειες, με διεσταλμένους πόρους, φραγμένους πόροι, ανομοιόμορφο και ανάγλυφο δέρμα.

larocheposaylipari

BALANCE MATTIFYING CREAM, YOUTH LAB

Μια προηγμένη και δραστική σύνθεση που δίνει ματ αποτέλεσμα, το οποίο διαρκεί για ώρες. Πρόκειται για μια δροσερή δερμοκαλλυντική κρέμα με λεπτή υφή που εξισορροπεί την υγρασία του δέρματος στα φυσιολογικά επίπεδα, ρυθμίζει την έκκριση λιπαρότητας και ταυτόχρονα καταπραΰνει τους ερεθισμούς της επιδερμίδας.

youthlabbalancemattifyingcream

RARE EARTH PORE REFINING TONIC, KIEHL’S

Διφασικό toner που μειώνει το μέγεθος των πόρων χάρη στην λευκή άργιλο από τον Αμαζόνιο, που πρωταγωνιστεί στη σύνθεσή του. Αυτή η μοναδική φόρμουλα περιέχει συστατικά από το νησί Marajo στον Αμαζόνιο τα οποία απομακρύνουν τις τοξίνες από την επιδερμίδα, εξουδετερώνουν το σμήγμα, δίνουν ματ αποτέλεσμα και υγιή όψη.

kiehlslipari

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

ASK THE EDITOR

4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Προϊόντα που εγγυώνται λάμψη και ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.