Skip to main content

ASK THE EDITOR

Αυτά είναι τα πιο περιζήτητα αρώματα του φθινοπώρου

Θηλυκά, σαγηνευτικά, άκρως κατάλληλα για σένα που λατρεύεις την πολυτέλεια



Η νέα σεζόν σε προκαλεί να επενδύσεις στο άρωμα που θα σε κάνει να νιώσεις αυτοπεποίθηση σε κάθε σου βήμα. Τα φθινοπωρινά φρούτα και οι ζεστές νότες όπως αυτή του musk και του ροζ πιπεριού πρωταγωνιστούν ξανά και συνθέτουν οσφρητικές εκπλήξεις οι οποίες υπόσχονται να δημιουργήσουν ένα πέπλο αισθησιασμού που θα «αγκαλιάσει» το σώμα σου.

Με άξονα αυτό, διαλέξαμε τα πιο θηλυκά και εθιστικά αρώματα της αγοράς.

FAME EAU DE PARFUM, PACO RABANNE

Αποτυπώνει το ακαταμάχητο παριζιάνικο πνεύμα, ενώ απονέμει φόρο τιμής σε μια νέα εποχή θηλυκότητας. Ένα παιχνιδιάρικο και αισθησιακό άρωμα, συνώνυμο της avant-garde πολυτέλειας. Αποτελείται από αγνό γιασεμί, μάνγκο και ένα αισθησιακό λιβάνι.

pacorabannefam

J’ADORE PARFUM D'EAU, DIOR

Ο Dior δίνει νέα διάσταση στο J’adore, το εμβληματικό του γυναικείο άρωμα από το 1999, με μια σύνθεση χωρίς οινόπνευμα που αποτελεί αποκλειστικότητα του Οίκου. Το J’adore Parfum d’eau απελευθερώνει άμεσα μια δροσερή λουλουδάτη αίσθηση: μια αισθησιακή και αυθόρμητη έκρηξη λουλουδιών που φωτίζεται από ένα νέο απαλό φως.

diorjadoredeau

GINZA MURASAKI EAU DE PARFUM, SHISEIDO

Ένα φλοράλ μπουκέτο σμιλεμένο από ξύλα, γεμάτο εντάσεις και μυστήριο, όπως το υπνωτικό χρώμα του αρώματος του. Το κομψό άρωμα της βιολέτας συναντά τις δροσιστικές νότες από μήλο Fuji και ρόδι. Στην καρδιά του μπουκέτου, το γιασεμί αναμιγνύεται με την Γλυσίνια, τα πέταλά της οποίας είναι στην απόχρωση μωβ Murasaki. Μια φρέσκια νότα από Φρέζια λούζει το μπουκέτο με φως, χαρίζοντάς του ένταση και θηλυκότητα, και ταυτόχρονα το σανδαλόξυλο εξισορροπεί το άρωμα, δίνοντας του μια πιο δυναμική διάσταση. 

shiseidomurasaki

CONFIDENTIAL AMETHYST HAZE EAU DE PARFUM, CAROLINA HERRERA

Ένα βαθύ και μεθυστικό άρωμα εμπνευσμένο από τον πολύτιμο λίθο του αμέθυστου. Αυτό το αρωματικό αφιέρωμα στους αμέθυστους λίθους διεγείρει την εφευρετικότητα, τη φαντασία και την αφοσίωση που απαιτούνται για να μεταμορφωθεί οποιαδήποτε ιδέα σε ένα αντικείμενο πόθου σαν κόσμημα. Στις νότες κορυφής Κάρδαμο και ροζ πιπέρι.

a

IDOLE L'EAU DE PARFUM NECTAR, LANCOME

Το πρώτο ανατρεπτικό neo gourmand άρωμα χάρη στη συμφωνία Ποπ Κορν, από τη Lancôme. Μια έκρηξη λαχταριστών λουλουδάτων νοτών. Ένα πρωτόγνωρο άρωμα που λειτουργεί ως εθισμός στην αλλαγή. Με Τριαντάφυλλο Soufflé.

idolenectar

ENGLISH PEAR & FREESIA COLOGNE - FLUTED BOTTLE EDITION, JO MALONE LONDON

Εμπνευσμένο από ανθόκηπους, που τους “λούζει” ο χρυσαφένιος ήλιος. Η αισθησιακή φρεσκάδα του  King William Pear, τυλίγεται σε ένα μπουκέτο από φωτεινές, λευκές φρέζιες, και καταλήγει σε ένα μοναδικό άγγιγμα. Το άρωμα ενισχύεται με ζεστές νότες από κεχριμπάρι, πατσουλί και ξύλα.

englishperalfresia

PARADOXE EAU DE PARFUM, PRADA

Το νέο λουλουδένιο άρωμα με την υπογραφή της PRADA, προσκαλεί τις γυναίκες να τολμήσουν να εξερευνήσουν τις πολλαπλές διαστάσεις τους, μένοντας πάντα πιστές στον εαυτό τους.

pradaparadoxe

MONCLER POUR FEMME EAU DE PARFUM, MONCLER

Ένα λουλουδένιο, ξυλώδες άρωμα, το οποίο περιέχει έναν συνδυασμό από νότες σχεδιασμένες αποκλειστικά για τη Moncler. Στις νότες κορυφής, μία ζωηρή, φωτεινή αίσθηση του Powdery Snow - που παραπέμπει στην εφήμερη ομορφιά του φρέσκου χιονιού. Αναδεικνύεται μέσω της λάμψης του Ιταλικού Περγαμόντου, εξελίσσεται μέσα από ένα μπουκέτο λευκά λουλούδια - Γιασεμί Sambac και γλυκό Ηλιοτρόπιο - για να βυθιστεί κατευθείαν στη ζεστή αγκαλιά της αποκλειστικής νότας Mountain Woods.

monclerpourfemme

724 EAU DE PARFUM, MAISON FRANCIS KURKDJIAN

Φωτεινό, ζωντανό και εθιστικό, το 724 σας προσκαλεί να νιώσετε τον ρυθμό της πόλης. Στις νότες κορυφής αποκαλύπτεται ένα φρέσκο αστικό ακόρντο. Είναι η αίσθηση της καθαριότητας, η δυναμική φρεσκάδα που σχηματίζεται από το περγαμόντο Ιταλίας και η καθετότητα των αλδεϋδών με σοφιστικέ, ελαφρώς μεταλλικές, σπινθηροβόλες όψεις.

maisonseventwofour

LEGACY OF PETRA EAU DE PARFUM, PENHALIGON’S

Δυναμικοί άνεμοι της ερήμου. Ένας γρίφος από περγαμόντο και βάλσαμο. Το σούρουπο υποδέχεται μία ωδή από woody amber πάνω στην ώρα για τσάι. Το ζεστό μύρο κάνει αυτό το άρωμα δελεαστικό.

p

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits unsplash.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

ASK THE EDITOR

4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Προϊόντα που εγγυώνται λάμψη και ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.