Skip to main content

ASK THE EDITOR

Καθαρισμός και ενυδάτωση της ευαίσθητης επιδερμίδας με δύο εκπληκτικά προϊόντα που κάνουν θραύση

Φρόντισε το δέρμα σου με Cetaphil!



«Κλέψε» λίγο από τον χρόνο σου και στάσου μπροστά από τον καθρέφτη. Θα δεις για άλλη μια φορά πως είσαι μοναδική, όπως άλλωστε κάθε άνθρωπος. Με τα δικά σου ξεχωριστά χαρακτηριστικά, τη δική σου προσωπικότητα, το δικό σου στιλ. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με την επιδερμίδα, το μεγαλύτερο όργανο του σώματος μας. Είναι ξεχωριστή, έχει τη δική της ταυτότητα και τις δικές της ανάγκες που εσύ καλείσαι να ικανοποιήσεις ώστε αυτή να παραμένει υγιής στο πέρασμα των χρόνων.

Κάθε επιδερμίδα έχει τον τύπο της. Εγώ για παράδειγμα ανήκω στην κατηγορία «ευαίσθητη» επιδερμίδα και ναι, στην αρχή ο όρος αυτός με τρόμαζε αρκετά. Ωστόσο, δεν είμαι μόνη. Σύμφωνα με έρευνες, ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων έχουν αυτόν τον τύπο επιδερμίδας, που συγκεντρώνει τα εξής πέντε βασικά σημάδια: ξηρότητα, ερεθισμός, τραχύτητα, αίσθημα τραβήγματος και διαταραγμένο δερματικό φραγμό.

Μήπως ταυτίζεσαι κι εσύ με κάτι από τα παραπάνω και γιατί άραγε συμβαίνει αυτό; Είναι γεγονός πως η ευαίσθητη επιδερμίδα επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες, όπως το άγχος, ο ξηρός αέρας από τα συστήματα θέρμανσης, η υπεριώδης ακτινοβολία, η ατμοσφαιρική σκόνη και η ρύπανση, ακόμα και η κατανάλωση καρυκευμάτων και οινοπνευματωδών ή η χρήση προϊόντων που περιέχουν μη ανεκτά συστατικά.

Για τους παραπάνω λόγους και επειδή ακριβώς η ευαίσθητη επιδερμίδα έχει αρκετούς εχθρούς, θα πρέπει να την φροντίζεις ακολουθώντας πιστά την καταλληλότερη ρουτίνα καθαρισμού και ενυδάτωσης. Εγώ βρήκα τη σωτηρία μου σε έναν συνδυασμό δύο εκπληκτικών προϊόντων που κάνουν θραύση στην αγορά αυτή τη στιγμή και αναφέρομαι στα προϊόντα περιποίησης που έχουν την υπογραφή της Cetaphil.

Από τη μια, το Απαλή Καθαριστική Λοσιόν του brand έχει κερδίσει τις καρδιές των skincare addicts, όπως και τη δική μου. Πρόκειται για μια απαλή και μη ερεθιστική λοσιόν για το πρόσωπο και το σώμα, την οποία χρησιμοποιώ καθημερινά για να αναζωογονήσω την ευαίσθητη επιδερμίδα μου και να της δώσω την ευκαιρία να «αναπνεύσει» απαλλαγμένη από οτιδήποτε μπορεί να την επιβαρύνει. Η λοσιόν αυτή απομακρύνει όλους τους ρύπους, καθώς και το μακιγιάζ χωρίς να περιέχει σαπούνι και άρωμα στη σύνθεσή της, ενώ έχει ουδέτερο pH, καταπραΰνει και αναπληρώνει την ενυδάτωση του δέρματος από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

katharismoscetaphilnew

Για ακόμα πιο απαλή, λεία και υγιή επιδερμίδα, χρησιμοποιώ το άλλο best seller προϊόν της Cetaphil, την Ενυδατική Λοσιόν σώματος και προσώπου. Με ένα μόνο pump προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί έως και 4 ημέρες, ενισχύοντας έτσι τη λειτουργία του δερματικού φραγμού.  Έχει μη λιπαρή σύνθεση και απορροφάται γρήγορα, ενώ αφήνει μία ευχάριστη αίσθηση απαλότητας στο δέρμα. Η λοσιόν αυτή είναι κατάλληλη για ξηρά και ευαίσθητα δέρματα, δεν έχει άρωμα και parabens και είναι πολύ σημαντικό το ότι αποκαθίσταται η υδρολιπιδική στιβάδα της επιδερμίδας.

enydatosicetaphilnew

Με μόνο δύο προϊόντα της Cetaphil έχω καταφέρει να δημιουργήσω μια ολοκληρωμένη φροντίδα για την ευαίσθητη επιδερμίδα μου, η οποία προστατεύει από την ξηρότητα, τον ερεθισμό, την τραχύτητα, το αίσθημα τραβήγματος και το διαταραγμένο δερματικό φραγμό και έτσι, μπορώ να απολαμβάνω κάθε στιγμή της ημέρας μου με αυτοπεποίθηση!

Τα προϊόντα Cetaphil διατίθεται στα φαρμακεία και στα καταστήματα Hondos Center από τη φαρμακευτική εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

ASK THE EDITOR

4 λόγοι για να επενδύσεις σε μια overnight μάσκα προσώπου και τρεις επιλογές της beauty editor του AllYou

Μια ολονύκτια μάσκα προσώπου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στο καθημερινό σου skincare και είναι καιρός να τη βάλεις στη ρουτίνα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ