Skip to main content

ASK THE EDITOR

Τα σαγηνευτικά αρώματα που αξίζει να αγοράσεις στην Black Friday

Δες τις κορυφαίες μας επιλογές και επωφελήσου από τις εκπτώσεις των καταστημάτων.



Black Friday σημαίνει δελεαστικές προσφορές και η ημέρα που θα κάνεις επιτέλους δικά σου τα αρώματα που τόσο ποθείς, έφτασε! Φέτος, οι τιμές είναι πολύ δελεαστικές και μπορείς να τις εκμεταλλευτείς για να αγοράσεις αρώματα για σένα ή για αγαπημένα σου πρόσωπα.

Εμείς σου προτείνουμε αυτά που λατρεύουμε να μυρίζουμε και να φοράμε!

JADORE PARFUM DEAU, DIOR

Ένα συμπύκνωμα νερού και λουλουδιών που δίνει νέα διάσταση στην υπόσχεση απόλαυσης που κρατάει το J'adore από το 1999, μέσα από ένα άρωμα με πρωτόγνωρο αισθησιασμό. αποτυπώνει με ακρίβεια το εμβληματικό λουλουδάτο μπουκέτο του J’adore: απαλλαγμένο από το κλασικό τρίπτυχο κορυφής-καρδιάς-βάσης, αναδίδει άμεσα ένα άρωμα εμπλουτισμένο με νότες γιασεμιού Sambac, νερολί και μανόλιας. Αποτελώντας το πρώτο άρωμα με τέτοιου είδους σύνθεση στον Dior, περιέχεται σε ένα ματ ιριδίζον λευκό μπουκάλι.

jadoredeauektp

LIBRE EAU DE PARFUM, YVES SAINT LAURENT

Το πρώτο λουλουδάτο άρωμα με λεβάντα. Η αντίθεση μεταξύ του φλογερού αισθησιασμού του Μαροκινού άνθους πορτοκαλιάς και της ευθύτητας της Γαλλικής λεβάντας, σε έναν απρόσμενα θηλυκό συνδυασμό. Ένα ξεχωριστό ίχνος, σαν ανάσα ελευθερίας.

ysllibre

ROSE DUNES EAU DE PARFUM LIMITED EDITION, MOLTON BROWN

Ένα υπνωτικό Eau de Parfum που ανθίζει πληθωρικά με πικάντικο σαφράν, βελούδινο τριαντάφυλλο και ακόρντα oudh. Η χαρακτηριστική νότα του από πατσουλί Sulawesi φέρνει ένα εκλεπτυσμένο βάθος. 

rosedunesmolton

FAME EDP, PACO RABANNE

Αποτυπώνει το ακαταμάχητο παριζιάνικο πνεύμα, ενώ απονέμει φόρο τιμής σε μια νέα εποχή θηλυκότητας. Ένα παιχνιδιάρικο και αισθησιακό άρωμα. Το νέο άρωμα του οίκου Paco Rabanne είναι συνώνυμο της avant-garde πολυτέλειας. Αποτελείται από αγνό γιασεμί, μάνγκο και ένα αισθησιακό λιβάνι.

pacfamenew

INVITE ONLY AMBER L 23 EDP KAYALI, SEPHORA

Αυτό το έντονο, ακαταμάχητο άρωμα λειτουργεί εθιστικά καθώς συνδυάζει ρητίνη από κεχριμπάρι και βανίλια Μαδαγασκάρης με Μαύρο Κεράσι, Μέλι Προβηγκίας και Φύλλα Καπνού. Η αποπλάνηση σε ένα μπουκάλι! Οι νότες τριαντάφυλλου και φύλλων εσπεριδοειδών δημιουργούν ένα διακριτικό αλλά σαγηνευτικό τελείωμα που αφήνει πίσω σας ένα υπνωτιστικό άρωμα απίστευτα μεγάλης διάρκειας.

h

SI EAU DE PARFUM ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΡΩΜΑ, ARMANI

Ένα μοντέρνο chypre άρωμα. Η οσφρητική υπογραφή του είναι ρυθμική, κομψή και μοναδική. Συνδυάζει τρεις συμφωνίες: νέκταρ φραγκοστάφυλου, μοντέρνο chypre και ελαφριές, πουδρέ ξυλώδεις νότες. Προϊόν μιας ειδικής εκχύλισης, το φραγκοστάφυλο, σαν ένα απαγορευμένο φρούτο, διατηρεί όλες τις έντονες πτυχές ενός σκούρου καρπού. Σαν ένα μεθυστικό νέκταρ, αυτή η δημιουργική ανάμειξη αναδεικνύει όλη τη θηλυκότητα και όλο το πάθος – είναι μια σκοτεινή δύναμη. 

armanisiekpt

ILLUSIONE FOR WOMEN EAU DE PARFUM, BOTTEGA VENETA

Όταν η κάθε στιγμή αποκτά διάρκεια, περιτριγυρισμένη από φρέσκες λουλουδένιες και έντονες ξύλινες νότες, κάπου μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας.

bottegavenetaillusione

NARCISO EAU DE PARFUM POYDRÉE, NARCISO RODRIGUEZ

Ραντεβού μεταξύ βελούδινου jamine, αισθησιακού ξύλου και πούδρας musc. Το μπουκάλι σε μια μοναδική απόχρωση του ρουζ που υπαινίσσεται τον αισθησιασμό του δέρματος και συμπυκνώνει την σαγηνευτική φύση από τον Narciso EAU DE PARFUM Poudree.

narcisorodriekpt

L’INTERDIT EDP ROUGE, GIVENCHY

Αυτό το αισθησιακό άρωμα για γυναίκες αποκαλύπτει ένα λευκό λουλουδάτο μπουκέτο χρωματισμένο σε κόκκινο χρώμα. Το Carnal Tuberose & το πολυτελές Jasmine ανάβουν μια φλογερή κόκκινη συμφωνία από Pimento Leaf, Blood Orange και Ginger, υπογράφοντας το άρωμα.

linterditgivenchynew

MÉTALLIQUE EAU DE PARFUM, TOM FORD

Μαγεύει τους θαυμαστές του με ένα ιδιαίτερο ύφος σύγχρονης, αποφασιστικής θηλυκότητας, γεμάτο δύναμη, λάμψη και σε πλήρη άνθιση. Μια πανοπλία από εθιστικές αλδεΰδες περιβάλλει τις διαπεραστικές νότες κορυφής των αισθησιακών λευκών λουλουδιών, σαν μια πολύτιμη μεταλλική Αφροδίτη από άνθη.

metalliquetomford

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

4 λόγοι για να επενδύσεις σε μια overnight μάσκα προσώπου και τρεις επιλογές της beauty editor του AllYou

Μια ολονύκτια μάσκα προσώπου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στο καθημερινό σου skincare και είναι καιρός να τη βάλεις στη ρουτίνα σου

ASK THE EDITOR

Γιατί τα self tan drops είναι το απόλυτο beauty προϊόν της άνοιξης και 3 επιλογές της beauty editor του AllYou

Οι οροί που χαρίζουν ηλιοκαμένη λάμψη καλοκαιριού ήρθαν για να μείνουν

Προτεινόμενα

CELEBS

Γιάννης Φέρτης: Οι τρεις γάμοι και οι μεγάλοι έρωτες της ζωής του

Οι γυναίκες που «σημάδεψαν» τη ζωή του σπουδαίου ηθοποιού

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

CELEBS

Τάνια Τσανακλίδου: Το συγκινητικό «αντίο» στον Γιάννη Φέρτη

Ο ηθοποιός είχε χωρίσει την πρώτη σύζυγό του για τα μάτια της ερμηνεύτριας