Πώς θα εξαφανίσεις την κουρασμένη όψη στην περιοχή των ματιών

Τα must- have προϊόντα περιποίησης αυτού του τόσο ευαίσθητου σημείου της επιδερμίδας

Allyou Team

Μπορεί το πέρασμα των χρόνων να είναι συνώνυμο της ωριμότητας μας και της εμπειρίας που αποκτούμε στη ζωή μας, ωστόσο συνδέεται και με τα σημάδια γήρανσης και κόπωσης που αρχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους στο πρόσωπο. Μαύροι κύκλοι, λεπτές γραμμές, ρυτίδες, οι λεγόμενες σακούλες αλλά και το πρήξιμο μας απασχολούν αρκετά συχνά και μας χτυπούν το καμπανάκι για μια εξειδικευμένη φροντίδα της συγκεκριμένης περιοχής.

Όπως συμβαίνει και με το υπόλοιπο σώμα μας, έτσι και για την περιοχή των ματιών, μπορείς (και πρέπει) να εντάξεις προϊόντα περιποίησης τα οποία στοχεύουν στην πρόληψη αλλά και αντιμετώπιση των παραπάνω θεμάτων, καθώς οι συνθέσεις τους είναι εμπλουτισμένες με ενεργά συστατικά που προσφέρουν στην περιοχή όλα όσα χρειάζεται.

Τι σημαίνει αυτό; Η περιοχή των ματιών έχει λιγότερους σμηγματογόνους και ιδρωτοποιούς αδένες οπότε και έχει ανάγκη από καλή ενυδάτωση. Ακόμη, χρειάζεται προϊόντα με συστατικά που ενεργοποιούν την αιματική κυκλοφορία και το λεμφικό σύστημα, που χαρίζουν αναζωογόνηση και καταπράυνση, χρειάζεται αποσυμφορητικά συστατικά αλλά και συστατικά τα οποία δίνουν στο βλέμμα νεανική και φωτεινή όψη.

Οι δικές μας προτάσεις για τη φροντίδα των ματιών είναι:

A.G.E. EYE COMPLEX KΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, SKINCEUTICALS

ageyecomplexskinc

AGE LIFT - SMOOTHING EYE CARE, URIAGE

agelifturiage

OPTIM EYES CREAM, FILORGA

filorgaoptimeyes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 cover photo credits pexels.comAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares