Αντίστροφο Balayage: Το χρώμα μαλλιών που πρέπει να δεις

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Allyou Team

Η άνοιξη μας δίνει πάντοτε μια πολύ καλή αφορμή για να κάνουμε μια αλλαγή στην εμφάνιση μας και συνήθως, τα μαλλιά είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που σκεφτόμαστε. Άλλες γυναίκες επιλέγουν το κούρεμα κι άλλες προτιμούν την ανανέωση ή και την αλλαγή στο χρώμα τους και σε αυτό το δεύτερο στεκόμαστε σήμερα.

Τα color trends είναι τόσα πολλά που κατανοούμε ότι μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο να μπορείς να τα εντοπίζεις όλα και να γνωρίζεις για αυτά λεπτομέρειες. Εμείς αυτή τη φορά θα εστιάσουμε στο «αντίστροφο balayage» μια τάση που πρωταγωνιστεί φέτος και τη βλέπουμε ξανά και ξανά να «σκάει» στα social media.

Είναι μια πρόταση που προσφέρει αποτέλεσμα εντυπωσιακό και λαμπερό. Αυτό που την καθιστά ακόμα πιο ενδιαφέρουσα είναι το γεγονός πως με αυτήν την τεχνική τα μαλλιά δεν απαιτούν τη συντήρηση που θα φαντάζεσαι, όπως συμβαίνει με το κλασικό χρώμα μαλλιών.

Στην ουσία το «αντίστροφο balayage» δίνει βάθος στο χρώμα των μαλλιών, χαρίζοντας τους ζωντάνια. Πού επικεντρώνεται η τεχνική; Στην προσθήκη σκουρότερων τόνων ώστε τα μαλλιά να μοιάζουν πιο φυσικά και να μην έχουν γραμμές.

Δες εδώ το αποτέλεσμα:

https://www.instagram.com/p/CqGa2MlO1NP/?utm_source=ig_embed&ig_rid=ab70cb64-f4b4-4b0f-a5a6-65023c6dfc85    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits @colorbymarina 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares