Skip to main content

ASK THE EDITOR

4 μάσκες προσώπου με εκπληκτικά αποτελέσματα ανανέωσης της επιδερμίδας

Μπορείς να βρεις μια για κάθε ανάγκη



 Το Σαββατοκύριακο είναι μπροστά μας και ήρθε η ώρα για self- pampering! Τι καλύτερο λοιπόν από το να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου; Ένας τρόπος για να νιώσεις όμορφα και να χαλαρώσεις, είναι φυσικά οι beauty συνήθειες. Σε αυτές ανήκουν και οι μάσκες προσώπου, οι οποίες ανανεώνουν την επιδερμίδα, της χαρίζουν λάμψη και νεανική, ξεκούραστη όψη και δεν απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια από εσένα.

Εμείς σου προτείνουμε τέσσερις μάσκες προσώπου με την υπογραφή αγαπημένων μας εταιριών ομορφιάς και σίγουρα θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματά τους στο πρόσωπο σου!

 

NCEF Night Mask, Filorga

Μάσκα νυκτός πολλαπλής διόρθωσης, βασισμένη σε NCEF για δέρμα ορατά πιο νεανικό κάθε μέρα. Διορθώνει τις ρυτίδες, συσφίγει το δέρμα και δίνει λάμψη αναζωογονώντας το κουρασμένο, γεμάτο στρες δέρμα.

filorganightcream

Face Relief Mask, SkourasMed

Μία μάσκα μάσκα λευκού αργίλου και εκχύλισμα χυμού σταφυλιού, για τέλειο  και βαθύ καθαρισμό. Με αντιοξειδωτική δράση που καθυστερεί τα σημάδια γήρανσης. Αποτρέπει τη διάσπαση του φυσικού κολλαγόνου και της ελαστίνης της επιδερμίδας, αφού η μαλακτική της ιδιότητα που προέρχεται από το λάδι jojoba και την αλόη, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και καταπολεμά τα βακτήρια που δημιουργούν δερματικές φλεγμονές. Εμπλουτισμένη με δ-βινιφερίνη και εκχύλισμα ιτιάς, προσφέρει αντιφλεγμονώδη δράση και μειώνει άμεσα την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς οι οποίοι προέρχονται από βακτήρια που προκαλούν φλεγμονές και ακμή. Επίσης, τα μεταλλικά άλατα και η καολίνη που περιέχονται, βοηθούν στη σύσφιξη και στην αποκατάσταση του δέρματος.

facereliefmask

Kaolin & Flowers Mask, Cinq Mondes

Μάσκα-κρέμα καθαρισμού, που περιέχει καολίνη και ροζ πηλό σε συνδυασμό με απαλά οξέα τροπικών λουλουδιών (ιβίσκο, γαρδένια, λωτό, freesia, frangipane, ylang-ylang, λευκό κρίνο) από το Μπαλί και εκχύλισμα λεμονιού. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, αποτοξίνωση και άμεση λάμψη. Ρυθμίζει τη έκκριση σμήγματος και διορθώνει τις ατέλειες, συσφίγγει διεσταλμένους πόρους και κάνει πιο ομοιόμορφη και φωτεινή την απόχρωση της επιδερμίδας. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν, με 99% φυσικά συστατικά.

kaolinflowers

Μάσκα-Κρέμα για εντατική ενυδάτωση Hyaluronic Acid, LErbolario

Κρεμώδης μάσκα προσώπου που θα αφήσει το δέρμα πιο συμπαγές, ενυδατωμένο και λαμπερό, από την πρώτη εφαρμογή. Με υαλουρονικό οξύ χαμηλού, μεσαίου και υψηλού μοριακού βάρους και εκχύλισμα άλγης χιονιού, ένα εξαιρετικό φυτό που ζει σε πολυετή παγετώνες, επιζώντας κάτω από ακραίες συνθήκες και αναγεννάται από εποχή σε εποχή. Χάρη σε αυτήν την εξαιρετική μάσκα, το δέρμα θα αισθανθεί τη φρέσκια αίσθηση της συνεχούς ανανέωσης.

hyaluroniclerbolario

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

ASK THE EDITOR

4 λόγοι για να επενδύσεις σε μια overnight μάσκα προσώπου και τρεις επιλογές της beauty editor του AllYou

Μια ολονύκτια μάσκα προσώπου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στο καθημερινό σου skincare και είναι καιρός να τη βάλεις στη ρουτίνα σου

ASK THE EDITOR

Γιατί τα self tan drops είναι το απόλυτο beauty προϊόν της άνοιξης και 3 επιλογές της beauty editor του AllYou

Οι οροί που χαρίζουν ηλιοκαμένη λάμψη καλοκαιριού ήρθαν για να μείνουν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;