Skip to main content

ASK THE EDITOR

Γιατί τα self tan drops είναι το απόλυτο beauty προϊόν της άνοιξης και 3 επιλογές της beauty editor του AllYou

Οι οροί που χαρίζουν ηλιοκαμένη λάμψη καλοκαιριού ήρθαν για να μείνουν



Το καλοκαίρι φαίνεται πως έκανε την εμφάνισή του πολύ νωρίτερα από όσο το περιμέναμε και ξαφνικά έχουμε ανάγκη για μια ηλιοκαμένη όψη στο πρόσωπό μας, που θα μας βάλει ακόμα περισσότερο στο mood θερινής ξεγνοιασιάς και θα ταιριάζει με το ύφος των ρούχων που επιλέγουμε. Επειδή όμως ξέρουμε καλά πως ο ήλιος δεν αστειεύεται, υπάρχει ένα προϊόν που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άφοβα στο πρόσωπό μας και που υπόσχεται tanned όψη που ακτινοβολεί, δίχως τις παρενέργειες της ηλιακής ακτινοβολίας ή διαδικασιών μαυρίσματος όπως το solarium. Ο λόγος για τα όλο και πιο δημοφιλή σήμερα self tan drops, που είναι το απόλυτο beauty προϊόν της άνοιξης και ήρθαν για να μείνουν. Και πέρα από μπρονζέ χρώμα χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση, θρέψη για την επιδερμίδα, αλλά και σύσφιξη. Να λοιπόν και τρία προϊόντα για να εντάξεις στη φαρέτρα της ομορφιάς σου.

Sephora Collection

Self-Tanning Drops

Το Self-Tanning Drops της Sephora Collection για πρόσωπο και σώμα μπορεί να αναμειχθεί με άλλα προϊόντα περιποίησης, όπως ορό, κρέμα προσώπου ή κρέμα σώματος, χαρίζοντας στην επιδερμίδα σου χρυσαφένια λάμψη. Δημιουργεί ομοιόμορφο και φυσικό μαύρισμα χωρίς να αφήνει λιπαρή ή κολλώδη αίσθηση και είναι πανεύκολο στη χρήση.

Glow Recipe

Watermelon Glow - Χρωματισμένες Σταγόνες με νιασιναμίδη

Οι εμβληματικές σταγόνες περιποίησης της εταιρίας αποκτούν πλέον χρώμα, που δίνει μια φωτεινή λάμψη στην επιδερμίδα ενόψει καλοκαιριού. Η νιασιναμίδη βοηθά στη λείανση του δέρματος με την πάροδο του χρόνου και η σύνθεση του προϊόντος είναι κατάλληλη για μεγάλη γκάμα τύπων δέρματος.

Drunk Elephant

D-Bronzi Anti-Pollution Sunshine Drops

Το παρθένο έλαιο marula και το έλαιο από σπόρους μαύρου φραγκοστάφυλου του D-Bronzi Anti-Pollution Sunshine Drops, μαζί με τη βιταμίνη F που περιέχει, αναπληρώνουν αμέσως την ισορροπία του δερματικού φραγμού, ενώ τα αντιοξειδωτικά του στηρίζουν τις άμυνες της επιδερμίδας κατά της ρύπανσης και των παραγόντων περιβαλλοντικού στρες. Όλα αυτά, ενώ χαρίζει μια υπέροχη μπρονζέ απόχρωση, ό,τι πρέπει για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

Σε ποια ηλικία πρέπει να ξεκινήσω τη χρήση κρέμας ματιών και για ποιους λόγους;

Αν κι εσύ αναρωτιέσαι αν θα έπρεπε να χρησιμοποιείς κρέμα ματιών στην καθημερινότητά σου, ιδού οι απαντήσεις που χρειάζεσαι.

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας