Skip to main content

ASK THE EDITOR

4 λόγοι για να επενδύσεις σε μια overnight μάσκα προσώπου και τρεις επιλογές της beauty editor του AllYou

Μια ολονύκτια μάσκα προσώπου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στο καθημερινό σου skincare και είναι καιρός να τη βάλεις στη ρουτίνα σου



Η επένδυση σε μια overnight μάσκα προσώπου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη για τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου, αναβαθμίζοντας αισθητά τον τρόπο που φρόντιζες μέχρι σήμερα για αυτήν. Ακολουθούν τέσσερις λόγοι για να τη βάλεις στο καθημερινό σου skincare, αλλά και τρεις επιλογές της beauty editor του AllYou από την αγορά που κάνουν τη διαφορά.

Βαθιά ενυδάτωση

Οι μάσκες προσώπου που εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια της νύχτας και τις αφήνεις στο δέρμα σου για όσο κοιμάσαι, συνήθως παρασκευάζονται με συμπυκνωμένα συστατικά που έχουν σχεδιαστεί για να ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα. Αυτές οι μάσκες περιέχουν συχνά συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, γλυκερίνη και διάφορες βιταμίνες που μπορούν να αναπληρώσουν τα επίπεδα υγρασίας, αφήνοντας το δέρμα απαλό, ελαστικό και ανανεωμένο το επόμενο πρωί, με ένα αισθητά plump αποτέλεσμα.

Ενισχυμένη αποκατάσταση και ανάπλαση

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, το δέρμα υφίσταται φυσικά μια διαδικασία επισκευής και αναγέννησης. Οι overnight μάσκες προσώπου μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση αυτής της διαδικασίας παρέχοντας θρεπτικά συστατικά που υποστηρίζουν την ανανέωση του δέρματος. Συστατικά όπως πεπτίδια, ρετινόλη και αντιοξειδωτικά μπορούν να βοηθήσουν στην τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου, στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και στην προώθηση της συνολικής υγείας του δέρματος.

Στοχευμένη θεραπεία

Πολλές μάσκες προσώπου ολονύκτιας εφαρμογής έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσουν συγκεκριμένα προβλήματα στη φροντίδας του δέρματος, όπως η θαμπάδα, η ανομοιόμορφη υφή ή οι κηλίδες. Αφήνοντας τη μάσκα όλη τη νύχτα, επιτρέπεις στα ενεργά συστατικά να δρουν αδιάκοπα για μεγάλο χρονικό διάστημα, προσφέροντας πιο αισθητά αποτελέσματα. Αναζήτησε μάσκες με συστατικά όπως η νιασιναμίδη για λάμψη, το σαλικυλικό οξύ για το δέρμα με τάση ακμής ή βιταμίνη C για την αποκατάσταση της θαμπάδας του δέρματος.

Ευκολία και αποτελεσματικότητα χρόνου

Η χρήση μιας overnight μάσκας προσώπου μπορεί να είναι μια βολική προσθήκη στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου, ειδικά εάν έχετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα. Αντί να εφαρμόζεις πολλά προϊόντα πριν τον ύπνο, μπορείς απλά να εφαρμόσεις τη μάσκα ως το τελευταίο βήμα στη νυχτερινή σου αγωγή και να την αφήσεις να δράσει ενώ κοιμάσαι. Αυτό μπορεί να σου εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια, ενώ εξακολουθεί να παρέχει στο δέρμα σου τα οφέλη που χρειάζεται για να δείχνει φρέσκο και νεανικό.

Οι επιλογές της beauty editor του AllYou:

Shiseido

White Lucent Overnight Cream & Mask

Μια απολαυστική και μεταξένιας υφής θεραπεία νυκτός, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους: ως ενυδατική κρέμα που κλειδώνει τους ορούς που έχουν τοποθετηθεί νωρίτερα στην επιδερμίδα, αλλά και σαν πλούσια μάσκα. Η εντατική της δράση ξυπνά στην επιδερμίδα την πιο λαμπερή, φωτεινή και αψεγάδιαστη πλευρά της, μειώνοντας την παραγωγή πλεονάζουσας μελανίνης και προλαμβάνοντας την εμφάνιση δυσχρωμιών και ανομοιογένειας. Αποκαθιστά ακόμα τις φθορές που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας στο δέρμα.

Laneige

Bouncy & Firm Sleeping Mask - Μάσκα νύχτας για Σύσφιξη και Αναζωογόνηση

Μια ολοκαίνουρια μάσκα νύχτας από μια εταιρεία που φημίζεται για αυτά της τα προϊόντα, που ενυδατώνει, γεμίζει και συσφίγγει το δέρμα, χαρίζοντας την επόμενη μέρα μια αναζωογονητική λάμψη. Περιέχει σύμπλεγμα παιώνιας-κολλαγόνου και λύμα προβιοτικού.

Fresh

Black Tea Overnight Mask - Συσφικτική μάσκα νυκτός Μαύρου Τσαγιού με Πεπτίδια

Υψηλής απόδοσης μάσκα ύπνου, που χαρίζει άμεσα έντονη ενυδάτωση και σύσφιξη, για πιο σφριγηλή και ανορθωμένη όψη το αμέσως επόμενο πρωί. Το προϊόν συνεργάζεται με τη φυσική νυχτερινή διεργασία αποκατάστασης της επιδερμίδας, μειώνοντας αισθητά τα σημάδια κούρασης της επιδερμίδας, ενώ το σύμπλεγμα μαύρου τσαγιού που περιέχει βοηθά στην ενίσχυση της ελαστικότητας. Το δε υαλουρονικό οξύ παρέχει την απαραίτητα υγρασία στο δέρμα.

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

Σε ποια ηλικία πρέπει να ξεκινήσω τη χρήση κρέμας ματιών και για ποιους λόγους;

Αν κι εσύ αναρωτιέσαι αν θα έπρεπε να χρησιμοποιείς κρέμα ματιών στην καθημερινότητά σου, ιδού οι απαντήσεις που χρειάζεσαι.

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας