Skip to main content

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη



Όσο μπαίνουμε όλο και περισσότερο στην άνοιξη και η θερμοκρασία ανεβαίνει, η ανάγκη για μια sun-kissed πινελιά στην επιδερμίδα του προσώπου μεγαλώνει, υπενθυμίζοντάς μας ότι σύντομα θα βρεθούμε στις παραλίες. Επειδή όμως η ηλιοθεραπεία είναι και δύσκολη από άποψη χρόνου, αλλά και βλαβερή για το δέρμα μας, υπάρχουν μερικά προϊόντα που υπόσχονται την ίδια ακιρβώς λάμψη, με μερικές μόνο απλές κινήσεις και φυσικά ασφάλεια για το δέρμα μας.

Ο λόγος φυσικά για τα cream bronzers, που γίνονται ένα με το δέρμα και μπορούν να χαρίσουν μπρονζέ όψη στα μήλα του προσώπου αλλά και στα βλέφαρα, ενώ είναι παράλληλα ό,τι πρέπει για contouring στη γέφυρα της μύτης και σε όποιο άλλο σημείο του προσώπου σας αρέσει.

Το cream bronzer χαρίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα για nude make up looks, ενώ συμβάλει παράλληλα σε μια υγιή και ενυδατωμένη όψη στο δέρμα μας, χάρη στα συστατικά νέας τεχνολογίας που περιέχονται στις συνθέσεις που κυκλοφορούν στην αγορά. Να και 5 δοκιμασμένα προϊόντα που μπορείς να επιλέξεις για το makeup look σου τους επόμενους μήνες.

Rare Beauty

Warm Wishes Effortless Bronzer

30,95€

Η σύνθεσή του περιλαμβάνει εκχυλίσματα λωτού, γαρδένιας και λευκού νούφαρου, τα οποία ενυδατώνουν, θρέφουν και καταπραΰνουν το δέρμα. Είναι εύκολο στη χρήση και χαρίζει την απόλυτη ηλιοκαμμένη όψη, με φινίρισμα που γίνεται ένα με το δέρμα.

Bobbi Brown

Foundation Stick

61,00€

Αναμειγνύεται εύκολα και χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, προσφέροντας ιδανική μέτρια κάλυψη on-the-go χάρη στη stick μορφή του. Παρέχει ταυτόχρονα άμεση ενυδάτωση με τη βοήθεια του Shea Butter που περιέχει στη σύνθεσή του, ενώ αντέχει στο νερό και την εφίδρωση.

MAC

Paint Stick

36,00€

Eνυδατικό stick πολλαπλών χρήσεων με έντονο χρώμα, που δεν προσδίδει καθόλου λιπαρότητα ή γυαλάδα στην επιδερμίδα. Απλώνεται ιδανικά στην επιδερμίδα με τα δάχτυλα ή με καθαρό πινέλο ή σφουγγαράκι και προσδίδει ένα ελαφρώς σατινέ φινίρισμα.

Radiant

Natural Fix Extra Coverage Stick Foundation

20,79€

Προσφέρει πολύ μεγάλη έως μέγιστη κάλυψη και ανάλαφρο φυσικό ματ αποτέλεσμα, ενώ η κρεμώδης υφή του γίνεται ένα με το δέρμα και το αφήνει να αναπνέει. Χαρίζει ένα τέλειο τελείωμα, που σβήνει φυσικά όταν το blend-άρεις μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις, ενώ η Βιταμίνη Ε που περιέχει φροντίζει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Η stick συσκευασία του βοηθά για ένα γρήγορο ρετούς ανά πάσα στιγμή, ενώ είναι αδιάβροχο και διαθέτει προστασία SPF 15.

Shiseido

Synchro Skin Gelstick Concealer

44,70€

Ένα καινοτόμο stick concealer με πολλαπλές χρήσεις, που συνδυάζει την τεχνολογία Synchro Skin με 3 εξελιγμένα gel. Εξασφαλίζει έτσι άνετη εφαρμογή, ανάλαφρη αίσθηση και κάλυψη που διαρκεί έως και 24 ώρες. Είναι ανθεκτικό στο νερό και την υγρασία, ενώ βοηθά στο έλεγχο της γυαλάδας για 8 ώρες.

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;