Skip to main content

BEAUTY NEWS

Μακιγιάζ νέας γενιάς

Γνώρισε τα προϊόντα ομορφιάς που "καμουφλάρουν" ενώ παράλληλα φροντίζουν την επιδερμίδα σου! 


Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Συνήθως όταν αναφερόμαστε στο μακιγιάζ εννοούμε την κάλυψη ή τη διόρθωση των ατελειών. Τα τελευταία χρόνια η εξέλιξη της τεχνολογίας έδωσε μiα νέα προοπτική στο μακιγιάζ: νέες, ενισχυμένες φόρμουλες σε προϊόντα ομορφιάς, προστατεύουν και επανορθώνουν τις φθορές της επιδερμίδας, δίνοντας φίνα και φυσικά αποτελέσματα. 

Συστατικά όπως αντηλιακά φίλτρα, ρετινόλη και αντιοξειδωτικά δημιουργούν μία νέα τάση: μπορούμε να χρησιμοποιούμε λιγότερα προϊόντα με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα. 

Η τάση της εποχής, είναι να χρησιμοποιούμε λιγότερα προϊόντα συνδυάζοντας περισσότερα δραστικά συστατικά σε μια φόρμουλα. Έτσι, λοιπόν, οι εταιρείες καλλυντικών έχουν σχεδιάσει προϊόντα μακιγιάζ ή ολόκληρες σειρές μακιγιάζ, τα οποία συνδυάζουν το χρώμα, την κάλυψη αλλά και τη φροντίδα της επιδερμίδας.

Υψηλός δείκτης SPF στο make-up: Όλοι οι δερματολόγοι συμφωνούν ότι η ύπαρξη της αντηλιακής προστασίας στη σύνθεση των περισσότερων προϊόντων ήταν η καλύτερη κίνηση. Είναι το πιο ισχυρό όπλο για την αντιμετώπιση κακοηθειών της επιδερμίδας, αλλά και πρόληψη από την πρόωρη γήρανση. Οι ενυδατικές συνθέσεις που προσφέρουν «χρώμα που φροντίζει» με SPF 15, λειτουργούν εξαιρετικά ως βάσεις για όλη τη διάρκεια του χρόνου, είναι ιδανικές για κάθε τύπο επιδερμίδας και ενισχυμένες με δραστικά αντηλιακά φίλτρα, όπως διοξείδιο του τιτανίου και ψευδάργυρο. 

Αντιγηραντικά φον ντε τεν: Είναι ενισχυμένα με αντιοξειδωτικά και σύμπλοκα βιταμινών Α, C και Ε, τα οποία προστατεύουν από τις βλάβες της ηλιακής ακτινοβολίας εξαιτίας της αλόγιστης αύξησης των ελευθέρων ριζών, αλλά και alpha hydroxy οξέα τα οποία προκαλούν μια ήπια απολέπιση στην επιφάνεια της επιδερμίδας και τη διατηρούν δροσερή, απαλή και λαμπερή. 

Ενυδατικά κραγιόν: Τα τελευταία χρόνια τα κραγιόν έχουν εμπλουτιστεί με ενυδατικά συστατικά, βιταμίνες, αντηλιακά φίλτρα και φυσικά έλαια τα οποία προσφέρουν έντονο και σταθερό χρώμα, χωρίς να επιβαρύνουν καθόλου την ευαίσθητη επιδερμίδα της περιοχής.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Βίκυ Παπαδοπούλου: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της

Πού τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός;

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα