Επανασύνδεση... ομορφιάς

Η Adriana Lima ξανά το κορίτσι της Maybelline New York!

Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Υπήρξε spokesperson της πασίγνωστης εταιρίας καλλυντικών από το 2003 ως το 2009. Φέτος το καλοκαίρι όμως επιστρέφει και γίνεται πάλι μέλος της ομάδας που περιλαμβάνει supermodels όπως οι  Christy Turlington, Emily DiDonato, Jourdan Dunn, Marloes Horst και πολλές άλλες.

“Είμαστε περήφανοι που καλωσορίζουμε και πάλι την Adriana στην ομάδα μας» δήλωσε ο Jerome Bruhat, Global Brand President της Maybelline New York. «Σε όλο τον κόσμο, οι γυναίκες θαυμάζουν, όχι μόνο την ομορφιά της αλλά και τη δέσμευσή της να βοηθά όσους το έχουν ανάγκη. Το πάθος της για τη ζωή και η θετική της ενέργεια είναι αδιαμφισβήτητα. Είναι πραγματικά μια γυναίκα της Maybelline».  

Η ίδια η Adriana δήλωσε «Είναι υπέροχο να είμαι και πάλι μέλος της οικογένειας της Maybelline New York. Οι εικόνες είναι πάντοτε όμορφες και πάνω από όλα θετικές και αυτό είναι που θαυμάζω στη Maybelline. Το να είμαι και πάλι κορίτσι της Maybelline είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Η επιστροφή της Andriana θα συνοδεύεται αυτό το καλοκαίρι, από διαφημιστικό τηλεοπτικό σποτ, όπου θα γίνει και η αποκάλυψη των προϊόντων που θα εκπροσωπεί. Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε με αγωνία τις καινούργιες καμπάνιες της Maybelline με πρωταγωνίστρια την εξωτική καλλονή.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares