Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η καινοτομία στην ζωή μου

Πάντα το καινούργιο κεντρίζει την προσοχή και το ενδιαφέρον μας.  Κι αν πρόκειται για την εξωτερική μας εμφάνιση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, πολύ περισσότερο!


Κέλλυ Νόβακ

Καινοτομία: η νέα και πρωτοποριακή ιδέα για την υλοποίηση κάποιου πράγματος ή η νέα διαδικασία αυτής της υλοποίησης, καθώς επίσης και η εφαρμογή νέων εφευρέσεων ή ανακαλύψεων για την πραγματοποίηση κάποιου αποτελέσματος.

Αυτή η έννοια, της καινοτομίας, πάντα κέντριζε το ενδιαφέρον μου, είτε αφορά την Τέχνη, είτε τη Μόδα, ή την Ομορφιά. Πάντοτε θαύμαζα και θαυμάζω ανθρώπους, δημιουργίες και προϊόντα που το «καινούργιο» είναι το κύριο συστατικό τους.

Αν επικεντρωθώ στο κομμάτι της ομορφιάς, θα πω πώς για εμένα καινοτόμο είναι κάθε προϊόν που στη σύστασή του έχει ένα απρόσμενο υλικό, μια επαναστατική δομή και μια πρωτοποριακή μέθοδο.

Έχω δοκιμάσει πολλά λοιπόν, ειδικά από την στιγμή που πάτησα τα 30. Έχω ψάξει προϊόντα, έχω κάνει έρευνα αγοράς, έχω δοκιμάσει τεχνικές και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, ώστε να καταφέρω να καταλήξω κάπου. Και τελικά, συνειδητοποίησα ότι το να βρω μια ρουτίνα περιποίησης που «λειτουργεί» για εμένα, δεν χρειάζεται απαραίτητα να βρω μια καινοτόμα, ριζοσπαστική διαδικασία. Αρκεί να βρω καινοτόμα προϊόντα!

Και αυτή την διαδικασία ρουτίνας, δηλαδή την απολύτως αποτελεσματική περιποίηση, θέλω να μοιραστώ σήμερα μαζί σου. Γιατί, μόνο με τις καλές σου φίλες, πρέπει να τα μοιράζεσαι αυτά. Γι’ αυτό θα τα μοιραστώ μαζί σου, διότι ειδικά από μια ηλικία κι έπειτα (βλέπε μετά τα 30) είναι απαραίτητο να έχεις και εσύ μια ρουτίνα ομορφιάς που να ακολουθείς καθημερινά.

Να, τι κάνω λοιπόν…

#1. Πλένω το πρόσωπό μου

Είτε με λίγο κρύο νερό ή με ένα απαλό καθαριστικό προσώπου, ώστε να έχω μια «καθαρή» βάση για να εφαρμόσω μετά, τα προϊόντα ομορφιάς.

#2. Κάνω ένα πολύ απαλό scrub

Κυρίως στα σημεία που νιώθω ότι έχει συσσωρευτεί πολύ «βρωμιά» από τους ρύπους του περιβάλλοντος (βλ. μύτη, πηγούνι, κάτω από τα μάτια).

#3. Ενυδατώνω την επιδερμίδα μου

Εδώ, είναι που έχει την σημαντικότερη θέση η καινοτομία στην ζωή μου! Ευτυχώς, δεν μου πήρε πολύ να την βρω! Με την νέα αντιγηραντική κρέμα προσώπου αναδόμησης και προστασίας, της Βeatific, Εxtreme Αnti-aging, έβαλα στην ζωή μου την καινοτομία που πάντα αναζητούσα!

antiaging_beatific_01.JPG

Γιατί είναι καινοτόμο αυτό το προϊόν; Λόγω του καινοτομικού συστατικού Viniderm , ένα βιοενεργό σύμπλεγμα βασισμένο στα εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και βελανιδιού, που υπάρχει στην κρέμα προσώπου και που προστατεύει τα κύτταρα από την οξείδωση και επαναφέρει την πυκνότητα του συνδετικού ιστού της επιδερμίδας.

Επιπλέον, διαθέτει το σύμπλεγμα Hylasome με συζευγμένο υαλουρονικό οξύ που παρουσιάζει εξαιρετικά ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες  και έναν ανιονικό πολυσακχαρίτη ο οποίος παρατείνει την ενυδατική δράση, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες και ανανεώνει εκ βαθέων την επιδερμίδα.

Με λίγα λόγια, η ισχυρή αυτή κρέμα, με βοηθάει να καταπολεμήσω τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, να προληφθεί η δημιουργία νέων και να αποκτήσει το δέρμα μου λαμπερή και νεανική όψη.

#4. Εφαρμόζω κρέμα ματιών

Με τα χρόνια, έχω συνειδητοποιήσει την ηλικία μας «μαρτυράνε» τα μάτια μας! Και όχι από το βλέμμα, αλλά από την περιοχή των ματιών συγκεκριμένα! Γι’ αυτό και σε αυτή την περίπτωση, φροντίζω η κρέμα ματιών μου να είναι εξίσου πρωτοποριακή και καινοτόμα με την κρέμα προσώπου μου! Και σε αυτή την περίπτωση, η Beatific μου προσφέρει ένα… χέρι βοηθείας, με την νέα αντιγηραντική κρέμα ματιών επανόρθωσης και προστασίας!

antiaging_beatific_02.jpg

Το μοναδικό σύμπλεγμα Cell Revital που αποτελείται από το φλαβονοειδές Chrysin, τον παράγοντα NHS και ένα βιοενεργό σύμπλεγμα βασισμένο στα εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και βελανιδιού, ενδυναμώνει τον επιδερμικό κυτταρικό ιστό και χαρίζει ένα ελαστικό και σφιχτό αποτέλεσμα, ενώ εξουδετερώνει τα πρηξίματα, τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες (ό,τι δηλαδή «προσθέτει» χρόνια στο πρόσωπό μιας γυναίκας…) προλαμβάνοντας την μελλοντική τους εμφάνιση.

Και αυτή, διαθέτει το σύμπλεγμα Hylasome με συζευγμένο υαλουρονικό οξύ, κάτι που σημαίνει ότι η ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών μου τονώνεται, γίνεται πιο ελαστική και λαμπερή ενώ οι ρυτίδες κάτω από τα μάτια και στην εξωτερική γωνία (aka πόδι της χήνας), λειαίνονται και τα μάτια αποκτούν μία ξεκούραστη και νεανική εμφάνιση. 

#5. Ψεκάζω το πρόσωπό μου με ένα face mist

Ειδικά, τώρα τον χειμώνα, δεν παραλείπω αυτό το βήμα. Μετά από την εντατική περιποίηση προσώπου που έχει ακολουθήσει, λίγη ακόμα ενυδάτωση με λίγο ροδόνερό ή κάποια άλλη τονωτική λοσιόν, θα βεβαιώσει ότι η επιδερμίδα μου θα παραμείνει λαμπερή και wrinkles-free!

Τώρα, που μοιράστηκα μαζί σου αυτά τα 5 top μυστικά ομορφιάς,  μπορείς να καταλάβεις πως δεν κάνω κάτι … ριζοσπαστικό με την περιποίηση της επιδερμίδας μου. Πολύ απλά,  ακολουθώ πρωί-βράδυ, την ρουτίνα μου και είμαι εμμονική στο να χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ καινοτόμα προϊόντα.

Την εμμονή μου με την καινοτομία λοιπόν, στον τομέα της ομορφιάς την ικανοποίησα απόλυτα! Βρήκα ό,τι πιο υπέροχο μπορείς να φανταστείς για να μπορώ να νιώθω, να φαίνομαι και να είμαι ο «όμορφος εαυτός μου»! Στην αντιγηραντική σειρά της Beatific και στα καινοτόμα προιόντα της βρήκα την ιδανική φροντίδα!

 

antiaging_beatific_03.jpg

Και είμαι όχι απλά «καλυμμένη», αλλά ευτυχισμένη!

 

Που θα βρεις τα προϊόντα της Beatific:

Ε-shop

Beatific 

Νοσοκομεία

Υγεία

Μητέρα 

Καταστήματα

Hondos Center ( Γλυφάδα & Κηφισιά)

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ