Skip to main content

BEAUTY NEWS

Νέο αρωματικό λανσάρισμα

To πρώτο άρωμα Miu Miu Eau de Parfum, έγινε κλασσικό σε μια στιγμή! Υπάρχει όμως και συνέχεια...


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Το Miu Miu L’Eau Rosée είναι η αριστοκράτισσα επαναστάτρια «αδερφή» του που ενεργοποιείται μέσα από εκλεπτυσμένες νότες Lily of the Valley και νότες Cassis Buds και Musk. Το Miu Miu Fleur D’Argent, το τελευταίο πνευματικό δημιούργημα της Miuccia Prada και του αρωματοποιού Daniel Andrier, είναι το πρώτο άρωμα που προστίθεται στην οικογένεια με μια νέα νότα κορυφής.

Η αισθησιακή εκλεπτυσμένη τουμπερόζα είναι ένα πιο έντονο, πιο ώριμο λευκό άνθος. Η ισορροπημένη σύνθεση Musk Accord και Akigalawood, του χαρακτηριστικού συστατικού για τον οίκο Miu Miu, προσδίδει μια πλούσια, πρώιμη σφαιρικότητα.

image002.jpg 

Το νέο Miu Miu Fleur D’Argent συνωμοτεί σιωπηλά: σαν να φοράς ένα σακάκι πάνω από ένα εκθαμβωτικό φόρεμα, το άρωμα εισβάλλει στο χώρο με τον πιο κομψό τρόπο και στη συνέχεια εξαπλώνεται αισθησιακά. Το μπουκάλι του Miu Miu Fleur D’Argent είναι μια αντίθεση μεταξύ παράδοσης και δράματος: το καθαρό γυαλί matelassé είναι πιο σύγχρονο από τα υπόλοιπα αρώματα της συλλογής ενώ το εσωτερικό του είναι ζωγραφισμένο ασημί, παρομοιάζοντας ένα μενταγιόν στον πάγο. Το χαρακτηριστικό καπάκι, διακοσμημένο σε μια ροζ παστέλ απόχρωση, είναι ταυτόχρονα μινιμαλιστικό και παιχνιδιάρικο.

Κάθε ένα από τα αρώματα του οίκου Miu Miu, αποκαλύπτει με μεγαλύτερη κατανόηση την ηρωίδα του brand και κάθε νέα σειρά διαφημιστικών καμπανιών βασίζεται στο πρώτο, δημιουργώντας μια γοητευτική, αφηγηματική ιστορία. Στην καμπάνια Miu Miu Fleur D’Argent που φωτογραφήθηκε από τον Alasdair McLellan και κινηματογραφήθηκε από τη Rebecca Zlotowski, η μούσα του οίκου Miu Miu Stacy Martin και ένα γατάκι συναντούν την περιπέτεια!

MiuMiu_FleurDArgent_ (2).jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου