Skip to main content

BEAUTY NEWS

Ενυδάτωση Σώματος: Υπάρχουν νέες αφίξεις και ονομάζονται Soufflés

Μυρωδιά από καλοκαίρι που αφήνει το δέρμα απαλό 24 ώρες


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη την σωστή ενυδάτωση και υπάρχει η κατάλληλη ρουτίνα για να προσφέρουμε στο σώμα μας την φροντίδα που της χρειάζεται. Μετά από το μπάνιο, αλλά και μετά από μια κουραστική ημέρα οφείλουμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας μια μοναδική στιγμή χαλάρωσης κι ενυδάτωσης. Μετά τα λάδια και τις κρέμες σώματος, ήρθαν τα Soufflés! Και δεν είναι για φάγωμα αλλά για... άπλωμα!


Η NIVEA εμπλουτίζει την κατηγορία NIVEA Oil in Lotion με δύο νέα αρώματα - Body Soufflés, που χαρίζουν αίσθηση απαλότητας κι ενυδάτωσης για περισσότερες από 24 ώρες,  χωρίς να αφήνουν ίχνη λιπαρότητας. 

 

NIVEA_Oil in Lotion Cherry Blossom.jpg

 

Μια καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς για επιδερμίδα βελούδινα απαλή.
Με τα ιδιαίτερα αρώματά τους και την εξαιρετικά απαλή σύνθεση, οι νέες κρέμες μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα του μπάνιου σε μια παραδεισένια εμπειρία! Ενισχυμένη με πέρλες ελαίων, η νέα σειρά απλώνεται κι απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα ενώ τα αισθησιακά αρώματα της νέας σειράς αναζωογονούν τις αισθήσεις μας όλη μέρα!  

Η νέα NIVEA Body Soufflé Coconut & Monoi oil είναι μια ενυδατική κρέμα ενισχυμένη με «πέρλες» πολύτιμων ελαίων. Το τροπικό άρωμα της καρύδας συνδυάζεται με το έλαιο Monoi και μαζί απογειώνουν τις αισθήσεις! Απλώνεται εύκολα χάρη στην ελαφριά σύνθεσή της αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή κι ενυδατωμένη με ένα υπέροχο τροπικό άρωμα.

Η νέα NIVEA Body Soufflé Cherry Blossom & Jojoba oil συνδυάζει το φρουτώδες άρωμα από άνθη κερασιάς με το πολύτιμο έλαιο Jojoba. Το ιδιαίτερο άρωμα της κρέμας είναι σαν να μας ταξιδεύει σε έναν υπέροχο κήπο στη Ιαπωνία την περίοδο που ανθίζουν οι κερασιές, σηματοδοτώντας την έναρξη της άνοιξης. Η απαλή σύνθεσή της χαρίζει απαλότητα που διαρκεί χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας φροντίζοντας την επιδερμίδα μας για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Απολαύστε τα νέα αρώματα, αφεθείτε στη μοναδική φροντίδα της σειράς και χαρίστε στον εαυτό σας ξεχωριστές στιγμές χαλάρωσης!

 

​​NIVEA_Oil_in_Cream_Coconut_jar_.jpg

 

 

 

 

Η Korres επίσης μόλις λάνσαρε κρέμες σώματος με mousse υφή που απορροφάται εύκολα και προσφέρει αναζωογονητική αίσθηση στο δέρμα, πλούσια ενυδάτωση και ελαστικότητα στην ξηρή επιδερμίδα. Είνα τα νέα Body Soufflé που θα τα βρεις σε άρωμα Μάνγκο, Ροδάκινο, Βατόμουρο και Guanabana. Ενισχυμένο με 2 τύπους υαλουρονικού, αντιοξειδωτικό sea water και φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, βοηθά στην μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας της επιδερμίδας προστατεύοντάς την από τους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς ρύπους.

 

korres.athens_57623871_441924123281311_7016916270163011157_n.jpg

Body Souffle - whipped - Red Berries_800x800.jpg

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου