Έτσι θα μακρύνουν οι βλεφαρίδες και τα φρύδια σου φυσικά

Όλες ζηλέψαμε τα μάτια τις Taylor Hill στις Κάννες...

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Και για του λόγου το αληθές, δες τα εντυπωσιακά πυκνά φρύδια και τις xxl βλεφαρίδες της! 

 

taylorhill.jpg

 

Ο Michael Brinkenhoff, MD, αναγνωρισμένος οφθαλμίατρος για πάνω από 30 χρόνια εμπνεύστηκε τη δημιουργία της πρωτοποριακής μάρκας καλλυντικών RevitaLash® Cosmetics από την τεράστια αγάπη του για την σύζυγο του Gayle , θέλοντας να την βοηθήσει να αισθανθεί πιο όμορφη κατά την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν έδινε μάχη για την υγεία της.

H Gayle έγινε η έμπνευση για τον σύζυγό της ώστε να καινοτομήσει και να επιτύχει να δημιουργήσει και να λανσάρει μια συλλογή καλλυντικών προϊόντων που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τη φυσική ομορφιά, να χαρίσουν αυτοπεποίθηση και να αναζωογονήσουν το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Η ασφάλεια, η εμπιστοσύνη, η ομορφιά και η καινοτομία παραμένουν στον πυρήνα της φιλοσοφίας της εταιρείας καθώς επεκτείνεται και ηγείται στον τομέα της ενίσχυσης της φυσικής ομορφιάς των βλεφαρίδων, των φρυδιών και των μαλλιών. Η RevitaLash®Cosmetics έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών αλλά και των επαγγελματιών. Έχει πιστούς ακόλουθους και παρουσία σε πάνω από 10,000  spa, ινστιτούτα αισθητικής και καταστήματα  στις ΗΠΑ και σε όλον τον κόσμο.

Η RevitaLash® Cosmetics βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να εξυγιάνουν τις φυσικές βλεφαρίδες & τα φρύδια τους. Πρόκειται για  βραβευμένη σειρά καλλυντικών, cruelty-free προϊόντων για βλεφαρίδες, φρύδια & μαλλιά, που είναι ειδικά σχεδιασμένα από γιατρό ώστε να ενισχύουν και να βελτιώνουν  την υγεία και τη φυσική ομορφιά των πιο πολύτιμων στοιχείων της ομορφιάς σας.

 

REVITALASH® ADVANCED

Τι είναι:  Οι έντονες, πλούσιες βλεφαρίδες ξεκινούν με το RevitaLash®Advanced
Αυτό το καινοτόμο, ειδικά σχεδιασμένο από γιατρό, πρωτότυπο conditioner βλεφαρίδων βοηθά τις αδύναμες, ανεπαρκείς βλεφαρίδες να αποκτήσουν τόνωση, ενίσχυση και εντυπωσιακά όμορφη, υγιή όψη.

Τι προσφέρει: Αυτός ο πολυβραβευμένος ορός θρέψης για βλεφαρίδες χάρη στην επιστημονικά προηγμένη τεχνολογία του και τα φυσικά βοτανικά εκχυλίσματα που περιέχει ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες ενάντια στο σπάσιμο, βελτιώνει την ελαστικότητα, την ενυδάτωση & την λάμψη τους και χαρίζει υπέροχες, έντονες βλεφαρίδες. 

 

REVITALASH® ADVANCED-8.jpg

REVITALASH® ADVANCED-10.png

 

 

REVITABROW® ADVANCED

Τι είναι: 
Το μυστικό για υπέροχα, υγιή φρύδια είναι το RevitaBrow® Advanced.
Αυτό το επαναστατικό, ειδικά σχεδιασμένο από γιατρό, πρωτότυπο conditioner φρυδιών  καταπολέμα την εμφανή αδυναμία των φρυδιών λόγω γήρανσης & στρεσογόνων παραγόντων καθώς και τα αρνητικά αποτελέσματα του υπερβολικού styling και της αφαίρεσης τριχών.

Τι προσφέρει: Αυτός ο πολυβραβευμένος ορός συνδυάζοντας επιστημονικά προηγμένη τεχνολογία και φυσικά βοτανικά εκχυλίσματα 
ενδυναμώνει τα φρύδια ενάντια στο σπάσιμο, βελτιώνει την ελαστικότητα, την ενυδάτωση  & τη λάμψη τους και χαρίζει γεμάτα, όμορφα, έντονα φρύδια.

 

REVITABROW® ADVANCED-9.jpg 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares