Skip to main content

BEAUTY NEWS

Pop of color!

Μήπως να βάλεις για λίγο στην άκρη τα γήινα χρώματα;



Ξέρω πόσο αγαπάς τις φυσικές αποχρώσεις πόσο μάλλον στο μακιγιάζ! Aλλά θα μπορούσες να τολμήσεις μια αλλαγή ειδικά τώρα που αλλάζει και η εποχή και έρχεται καλοκαίρι! Συνήθως αυτήν την περίοδο είναι που επιχειρούνται τα ''πιο εναλλακτικά'' trends, όπως είναι για παράδειγμα η σκιά ή το eyeliner με χρώμα.

Σίγουρα το φυσικό μακιγιάζ και οι αποχρώσεις του καφέ και του nude θα είναι πάντα in fashion. Όμως κάποια στιγμή ίσως τις βαρεθείς... Αν είσαι και εσύ σε αυτό το mood, μπορείς να επιλέξεις το παρακάτω trend για να εντυπωσιάσεις σε κάποιο event ή εκδήλωση ή ακόμη και στην καθημερινότητα σου. Μη φοβάσαι να δοκιμάζεις νέες τάσεις και χρώματα, διότι σίγουρα θα σε ανανεώσουν και ίσως τις υιοθετήσεις και τις επιλέγεις πιο συχνά.

Όπως κατάλαβες δεν ήταν λίγα τα catwalks που πρότειναν στο μακιγιάζ ματιών, χρώμα! Μερικές φορές ακόμη και neon χρώματα στα βλέφαρα. Ξέρω ότι μπορεί να σου ακούγεται extravagant αλλά με τις παρακάτω φωτογραφίες θα αλλάξεις άποψη.
Αν το φοβάσαι και δεν είσαι τόσο τολμηρή υπάρχουν επιλογές. Μπορείς να δοκιμάσεις για παράδειγμα, λίγο έντονο χρώμα μόνο στην εσωτερική γωνία του ματιού (όπως στην φωτογραφία 4) ή τραβώντας μια πολύ λεπτή γραμμή eyeliner στο πάνω ή κάτω βλέφαρο.

Take a look:

color1.jpg

color2.jpg

color3.jpg

color7.jpg

color4.jpg

color5.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν