Skip to main content

BEAUTY NEWS

4 απλές hairstyle ιδέες που θα ανανεώσουν το look σου

Η ατάκα "κάτι έχεις αλλάξει εσύ" είναι μόνο... μια κίνηση μακριά


Ζωή Γκόρου

Οι αλλαγές δεν είναι στο χαρακτήρα σου κι όμως κάτι θέλεις να αλλάξεις. Οι αφέλειες σου φαίνονται, σχεδόν, στροφή 180 μοιρών και το καρέ που είναι στη μόδα απόφαση μεγαλύτερη και από το γάμο. Μπορεί να σου ακούγεται σχήμα οξύμωρο αλλά μπορείς να αλλάξεις χωρίς να... αλλάξεις (πολύ). Τα μαλλιά σου έχουν τη δύναμη να σε αλλάζουν κάνοντας μικρές κινήσεις που ίσως μέχρι τώρα να μην είχες σκεφτεί.

Ιδέες από τα catwalks για να κάνεις το σχετικό refresh:

A band is always a good idea 

Πρόσθεσε ένα statement αξεσουάρ όπως μια στέκα που φέτος είναι ένα trend και ξεχώρισε. Οι στέκες είναι ένα στοιχείο που κάνουν το look σου πιο ενημερωμένο και φρέσκο. Τόλμησέ την ακόμα κι αν το υπόλοιπο ντύσιμό σου είναι σε ροκ ρυθμούς. Μην το φοβηθείς, κάνει ωραία αντίθεση. 

'Αρχισε τις αφέλειες 

Μπορείς να κόψεις λίγες αφέλειες για μια δοκιμαστική περίοδο ή να ζητήσεις από τον κομμωτή μερικές πιο ασύμμετρες άκρες που θα πλαισιώνουν το πρόσωπό σου. Αφήνεις ελάχιστα το ψαλίδι να περάσει τα... όριά σου αλλά η αλλαγή θα είναι πραγματικά σημαντική. 

 

Go natural 

Εάν έχεις curly μαλλιά τότε σταμάτησε να τα ισιώνεις. Χρησιμοποιήσε έναν αφρό για μπούκλες για να τους δώσεις όμορφο σχήμα, ή ακόμα και το ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες ώστε να φαίνονται λεία και περιποιημένα. Δώσε κίνηση στις μπούκλες σου και φτιάξε ένα προσωπικό στυλ.

 

Δεν είναι στημένο

Τέλεια ιδέα για μεσαίου μήκους ή καρέ μαλλιά που δεν έχουν όγκο. Με ένα τζελ για ατημέλητο look "τσαλάκωσε" ελαφρώς τις άκρες των μαλλιών ώστε να αποκτήσουν αυτό το χαλασμένο αποτέλεσμα.  Τα μαλλιά σου θα δείχνουν πολύ πιο μοντέρνα από το στημένο καρέ.

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.