4 απλές hairstyle ιδέες που θα ανανεώσουν το look σου

Η ατάκα "κάτι έχεις αλλάξει εσύ" είναι μόνο... μια κίνηση μακριά

Ζωή Γκόρου

Οι αλλαγές δεν είναι στο χαρακτήρα σου κι όμως κάτι θέλεις να αλλάξεις. Οι αφέλειες σου φαίνονται, σχεδόν, στροφή 180 μοιρών και το καρέ που είναι στη μόδα απόφαση μεγαλύτερη και από το γάμο. Μπορεί να σου ακούγεται σχήμα οξύμωρο αλλά μπορείς να αλλάξεις χωρίς να... αλλάξεις (πολύ). Τα μαλλιά σου έχουν τη δύναμη να σε αλλάζουν κάνοντας μικρές κινήσεις που ίσως μέχρι τώρα να μην είχες σκεφτεί.

Ιδέες από τα catwalks για να κάνεις το σχετικό refresh:

A band is always a good idea 

Πρόσθεσε ένα statement αξεσουάρ όπως μια στέκα που φέτος είναι ένα trend και ξεχώρισε. Οι στέκες είναι ένα στοιχείο που κάνουν το look σου πιο ενημερωμένο και φρέσκο. Τόλμησέ την ακόμα κι αν το υπόλοιπο ντύσιμό σου είναι σε ροκ ρυθμούς. Μην το φοβηθείς, κάνει ωραία αντίθεση. 

'Αρχισε τις αφέλειες 

Μπορείς να κόψεις λίγες αφέλειες για μια δοκιμαστική περίοδο ή να ζητήσεις από τον κομμωτή μερικές πιο ασύμμετρες άκρες που θα πλαισιώνουν το πρόσωπό σου. Αφήνεις ελάχιστα το ψαλίδι να περάσει τα... όριά σου αλλά η αλλαγή θα είναι πραγματικά σημαντική. 

 

Go natural 

Εάν έχεις curly μαλλιά τότε σταμάτησε να τα ισιώνεις. Χρησιμοποιήσε έναν αφρό για μπούκλες για να τους δώσεις όμορφο σχήμα, ή ακόμα και το ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες ώστε να φαίνονται λεία και περιποιημένα. Δώσε κίνηση στις μπούκλες σου και φτιάξε ένα προσωπικό στυλ.

 

Δεν είναι στημένο

Τέλεια ιδέα για μεσαίου μήκους ή καρέ μαλλιά που δεν έχουν όγκο. Με ένα τζελ για ατημέλητο look "τσαλάκωσε" ελαφρώς τις άκρες των μαλλιών ώστε να αποκτήσουν αυτό το χαλασμένο αποτέλεσμα.  Τα μαλλιά σου θα δείχνουν πολύ πιο μοντέρνα από το στημένο καρέ.

 

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares